Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Traukinių bilietai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Al1 Rodyti pranešimą

    Pirmyn ir atgal tai ne tas pats kas pirkti bilietą stotyje važiavimui iš kitos stoties.
    Aš gi parašiau, kad pirkau Lentvaryje bilietą iš Vilniaus.

    Comment


      keleivių bilietai, Maskva-Radviliškis
      Paskutinis taisė Dariukas; 2019.04.30, 13:38.

      Comment


        Taigi čia nemokami kariškių bilietai, Kažkur ir aš tokį turiu dembelskam albume -Černiachovsk - Kaunas.

        Comment


          Parašė Vitas2 Rodyti pranešimą
          Taigi čia nemokami kariškių bilietai, Kažkur ir aš tokį turiu dembelskam albume -Černiachovsk - Kaunas.
          Jus teisus, radau prie nuotraukų. Jie ne mano, buvau per mažas dar kariuomenei.

          Comment


            Parašė Al1 Rodyti pranešimą
            Tai turbūt bus du bilietai. Ir viskas. LG kasose galima nusipirkti bilietus važiavimui iš bet kurios stoties. Jei dar kur nors Varėnoje gal ir nelabai žinos, kaip parduoti, tai Vilniuje gal nebus problemų.
            Taip iš tikrųjų ir buvo. Lapkričio 3-iąją Vilniaus GS kasoje paprašiau tiesioginio bilieto į Šeštokus ir gavau du atskirus bilietus Vilnius-Kaunas ir Kaunas-Šeštokai. Tačiau važiuojant atgal maloniai nustebino, kai traukinio Bialystokas-Kaunas konduktorė iš Šeštokų pardavė bilietą net tik iki Kauno, bet dar pasiūlė iš jos įsigyti bilietą ir traukiniui Kaunas-Vilnius (reikėjo nurodyti laiką,kada važuosiu iš Kauno). Dar ji man pasakė, kad gali parduoti bilietą iš bet kurios LG stoties į bet kurį LG traukinį, išskyrus aišku tarptautinius. Kaip iš pokalbio supratau, kad toli gražu ne kiekvienas LG konduktorius moka (arba nori) tai padaryti. Kaip jau po to supratau, tai matyt verčia noras užsidirbti, nes traukinyje Bialystokas-Kaunas keleivių tikrai nedaug, bent jau lapkričio 3-iają Šeštokuose įlipome tik 5 keleiviai, o iš Lenkijos važiavo tik viena keleivė, įlipusi Trakiškėse. Aišku kažkiek vėliau įlipo Marijampolėje ir Kazlų-Rūdoje.

            Comment


              Nuo šiol traukinių bilietus galima įsigyti per „Google Maps“
              LTG grupės keleivių vežimo bendrovė „LTG Link“ pasirašė partnerystės sutartį su vežėjus visame pasaulyje jungiančia kompanija „Distribusion Technologies GmbH“, kuri išplės galimybes įsigyti traukinio bilietus visiems besinaudojantiems kelionių planavimo platforma „Google Maps“, rašoma „LTG Link“ pranešime spaudai.

              Pasirašyta bendradarbiavimo sutartis ateityje norintiems įsigyti traukinių bilietus Lietuvoje suteiks prieigą prie daugiau nei 150 transporto operatorių ir pardavimo platformų visame pasaulyje.

              Šiuo metu „Distribusion Technologies GmbH“ technologiniu sprendimu jau naudojasi daugiau kaip 1 000 vežėjų, keliones viešuoju transportu kasdien siūlydami milijonams keleivių. Planuojama, kad netrukus Lietuvos traukinių bilietus bus galima įsigyti ne tik per „Google Maps“. Lietuvos traukinių bilietų pardavimui jau ruošiamos ir kitos populiarios pasaulyje bilietų pardavimo sistemos: „Omio“, „The Trainline“, „Kiwi“, „Booking.com“, „Trip.com“, „Kayak“ ir kt.

              Comment


                Nepraėjo nei 100 metų nuo išradimo, ir LTG įsigijo bilietų pardavimo automatą.

                Kaži, remonto metu prijungimas jam numatytas?

                Comment

                Working...
                X