Parašė Darius555

Rodyti pranešimą

Tarkim veži lengvuoju automobiliu 4 keleivius iš Vilniaus į Palangą, taigi tokiu būdu į vieną pusę papildomai uždirbi 50Ltx11%x4=22Lt. Jeigu į dieną sugebi 'sureisuoti' dukart į Palangą ir atgal, jau turi kišenėje papildomus 88Lt
 Tarkim veži lengvuoju automobiliu 4 keleivius iš Vilniaus į Palangą, taigi tokiu būdu į vieną pusę papildomai uždirbi 50Ltx11%x4=22Lt. Jeigu į dieną sugebi 'sureisuoti' dukart į Palangą ir atgal, jau turi kišenėje papildomus 88Lt  Aišku, su šešiaviečiu automobiliu ar mikroautobusu uždirbsi dar daugiau. O dar pridėkime, kad antkainį užsideda ne tik legalūs, bet ir nelegalūs vežėjai, + machinacijos su kuru ir GPM, taigi skaičiukai gaunasi tokie, kad tam nelegaliam vairuotojui natūraliai kyla klausimas — o kam man legaliai dirbti? Per tiek metų avarijų nebuvo, policija nestabdo arba jeigu retkarčiais sustabdo, atsiperku taip, kad man vis tiek dar lieka. Lieka tik pensijos klausimas. Bet fiktyviai įsidarbinu tarkim taksistu už minimalią algą (gal net puse etato), moku darbdaviui visas įmokas, ir kažkiek tos pensijos vis tiek prisikaups, ir man dar pinigų liks.
 Aišku, su šešiaviečiu automobiliu ar mikroautobusu uždirbsi dar daugiau. O dar pridėkime, kad antkainį užsideda ne tik legalūs, bet ir nelegalūs vežėjai, + machinacijos su kuru ir GPM, taigi skaičiukai gaunasi tokie, kad tam nelegaliam vairuotojui natūraliai kyla klausimas — o kam man legaliai dirbti? Per tiek metų avarijų nebuvo, policija nestabdo arba jeigu retkarčiais sustabdo, atsiperku taip, kad man vis tiek dar lieka. Lieka tik pensijos klausimas. Bet fiktyviai įsidarbinu tarkim taksistu už minimalią algą (gal net puse etato), moku darbdaviui visas įmokas, ir kažkiek tos pensijos vis tiek prisikaups, ir man dar pinigų liks. 
Comment