Gaila mašinos...
Laukiam LT-1 pasiaiškinimo... 

Laukiam LT-1 pasiaiškinimo...

Šiaip tai itariu kad nei vienas nei antras cia tikrai niekam neprivalo pasiaiskinti
 Šiaip tai itariu kad nei vienas nei antras cia tikrai niekam neprivalo pasiaiskinti 
 )
 ) Šiaip tai itariu kad nei vienas nei antras cia tikrai niekam neprivalo pasiaiskinti
 )
 ) . Nesiaiškink, jei nenori, žmogus ramiai paklausė, gal ką nors daugiau žinai ir galėtum pakomentuoti, o čia iškart pabraukta ir paryškinta "neprivalau aiškintis".
. Nesiaiškink, jei nenori, žmogus ramiai paklausė, gal ką nors daugiau žinai ir galėtum pakomentuoti, o čia iškart pabraukta ir paryškinta "neprivalau aiškintis". 

. Nesiaiškink, jei nenori, žmogus ramiai paklausė, gal ką nors daugiau žinai ir galėtum pakomentuoti, o čia iškart pabraukta ir paryškinta "neprivalau aiškintis".

Todel ir mano pranesime atsirado sypseneles
 Todel ir mano pranesime atsirado sypseneles  

(jei mano stovyklos niekas nepuola
 (jei mano stovyklos niekas nepuola   
  )
 )

Comment