Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Loftai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Gator Rodyti pranešimą

    O gal ne vietoj mokamos reklamos, o papildomai dar ir čia reklamuojasi?

    Man labikau nepatinka ne nemokama reklama, o apsimetimas klientu.
    Gal ir taip. Ir dėl apsimetinėjimo klientu taip. Bet kokiu atveju, tai detalės. O esmė ta, kad tai yra labai primityviai ir tiesmukai nesąžiningas elgesys. Dėl to kyla klausimas, kodėl jie turėtų elgtis sąžiningai ir su tais, kurie jiems pasirengę mokėti dideles pinigų sumas? Kokia tikimybė, kad jie sąžiningai parinko, pavyzdžiui, konstrukcines ir apdailos medžiagas? Kažkodėl įtariu, kad nelabai didelė.

    Comment


      Sveiki.

      Gal yra gyvenanciu loftuose aka kurybinese dirbtuvese ir sekmingai ten deklaravusiu gyvenamaja vieta? Butu idomu isgirsti ar prisiregistruoti tikrai taip paprasta kaip sako isgooglinami straipsniai. Tas pats ir del komunaliniu mokesciu - ar lengvatini PVM gauti galima tik tiekejui pateikus registracijos pazyma?

      Bet kokios patirtys labai praverstu. Dekui!

      Comment


        Reik ziuret kokia paskirtis. Jei komercine, dar bus metinis 1 proc mokestis nuo turto vertes. Bet nezinau ar jie galioja loftams. Bet ta irgi reiktu pasitiksint.

        Comment


          Pramoniniame Vilniaus rajone kuria nestandartinius, gatvės menu išdailintus loftus
          Pramonės, komercijos ir logistikos aktyvumu garsėjančiame Vilniaus Panerių mikrorajone, Kirtimų g. 51A, pristatomas nestandartinis kompaktiškų būstų ir biurų projektas „Mini loftai“. Loftai kuriami autentiškai rekonstruojant vokiškos bauhauzo architektūrinės stilistikos administracinį pastatą, kuriam nelikti nepastebėtam neleis per visą jo sieną suplanuota žinomo gatvės meno kūrėjo Artur Širin (Ettoja) kūryba.

          Comment


            Prikolas (juokutis) tame, kad tas Ettoja pats baigęs architektūrą (VDA), tik dirbo, atrodo, prie animacijos video kūrybos studijoje.
            ♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚

            Comment


              Man atrodo, su šitu aprašymu apie Bauhausą (tipiniame sovietinių laikų administraciniame pastate su planuojamais 9 kv. m. kambariukais) ir neironiškai rašydami apie tai, kaip patogu pasiekti visus taškus, patį maestro Šv. Bankucheną perspjovė:
               

              Comment

              Working...
              X