Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Didybės manija ir romantiškai poetiški NT pristatymai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

  • c2h5oh
    replied
    Parašė mindakas Rodyti pranešimą
    Is puslapio http://www.mabilta.lt/

    [COLOR="Navy"]UAB “Mabilta” už gerą kainą siūlo įsigyti puikios kokybės, įvairaus dydžio butus Vilniuje, Fabijoniškėse, Ukmergės gatvėje prie “Balt Park” viešbučio. Statomi nauji butai šildomi moderniu ekonominiu autonominiu dujinio šildymo būdu.
    Butai šildomi šildymo būdu )

    Komentuoti:


  • mindakas
    replied
    dar vienas tikrai poetiskas kurinys.

    http://www.eika.lt/lt.php/butai/nauj...02;news_id;121

    keletas istrauku:

    Visuotinės įkurtuvės pasakų pievoje

    Po trejus metus trukusių statybų, kurios pasibaigė šią vasarą, sostinės Santariškių gyvenvietės naujakuriai sulaukė įkurtuvių šventės, kurią rugsėjo 23 d. surengs nekilnojamojo turto plėtros bendrovės „Eika“ ir „Hanner“.

    Renginio pavadinimas „Pasakų pieva“ taip pat ne atsitiktinis – 725 butų gyventojai – skirtingos asmenybės, turintys savitus skonius ir prioritetus, todėl rengėjai galvojo apie demokratišką vyksmą, kuris skirtingose pievos vietose galėtų vykti vienu metu. O kad laikas neprailgtų, į Santariškių gyvenvietę atriedės ir 18 m. ilgio griliaus traukinukas – organizatoriai pasirūpins anglimis, o šventės dalyviai patys atsineš kepsnių.

    Gyventojų pasakojimu, šiame kvartale gyvena jauna ir „kostiumuota“ karta, ambicingi ir nuolat skubantys žmonės. Nors ir linkę padėti vieni kitiems, Santariškių gyventojai kol kas nesiburia į bendrijas. Kasdieniškas problemas jie aptaria savo pačių įkurtame nuomonių forume.

    „Nors esi mieste, atrodo, kad gyveni pajūryje. Smagu dar ir todėl, kad dauguma kaimynų – jauni maksimalistai, kuriems apie trisdešimt, tad sparnų dar neaplaužė gyvenimo audros“, -- sako Olesia Ščerba, 27 metų UAB „Modux“ komercijos direktorė.

    Olesia su draugu Aurimu į Santariškių gyvenvietę atsikraustė prieš metus ir todėl jaučiasi tikra „relaksinio kvartalo“, kaip ji vadina savo namus, senbuve. Jai patinka sutvarkyta aplinka – pasodintos gėlės, nuolat pakerpama žolytė, nors už šias paslaugas gyventojai moka patys.

    „Spėsiu tik į šventės pabaigą, nes turiu lankyti nėščiųjų kursus“, -- sako taip pat skubanti 25 metų Irena Gaidukevičė, dirbanti buhaltere UAB „Stenderis“. Ji į gyvenvietę atsikraustė vos prieš mėnesį ir tik dabar baigia įsirengti butą, kuriame vis dar trūksta „svetainės baldų“.
    Paskutinis taisė 99; 2007.09.27, 12:43.

    Komentuoti:


  • c2h5oh
    replied
    Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimą
    exactly. Visa tai yra marketingas. T.y. jei pavyko atkreipti kažkieno dėmesį (nesvarbu kokias emocijas jis sukėlė, bet svarbu, kad atkreipė dėmesį - marketingas jau padarė savo. Everything what helps to sell is worth doing.
    Šitie rašinėliai apie "dainuojančias pušų alėjas" stilistiškai labai panašūs į TV "pageidavimų koncerto" eilėraštukus. O "pageidavimų koncertai" ir jų eilėraštukai per TV rodomi jau dešimtmečius. vadinasi, žmonėms (pirkėjams) to ir reikia.

    Komentuoti:


  • c2h5oh
    replied
    Parašė sak76 Rodyti pranešimą
    Dar vienas pavyzdys (Imobiliar - Magnifikus apartamentai):
    "Liar" - angliškai "melagis". Jeigu priešdėlis "imobi-" turėtų reikšti "NT", taigi firmos pavadinimas gaunasi "NT melagis"

    Komentuoti:


  • Gladiator
    replied
    Neseniai per TV3 rode filma Krikstatevis 3, tai ten siuzeto linija buvo tokia, kad Korleone nusprende legalizuotis ir isigyti firma Europoje uzsimancia nekilnojamo turto vystimu. Spekit koks buvo tos firmos pavadinimas, ogi Imobiliare Idomu cia su aliuzija i filma ar i veiklos metodus jie toki pasirinko? Kas neatsimena, tai per Paskutine Instancija buvo laida apie lietuviska Immobiliar ir padegimus Snipiskese.

    Komentuoti:


  • sauls
    replied
    Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimą
    exactly. Visa tai yra marketingas. T.y. jei pavyko atkreipti kažkieno dėmesį (nesvarbu kokias emocijas jis sukėlė, bet svarbu, kad atkreipė dėmesį - marketingas jau padarė savo. Everything what helps to sell is worth doing.
    na marketingo stilingumas tik parodo firmos ivaizdi ir kaip ji save pozicionuoja. Kad ir toks palygininimas: kaip reklamuoja save "Vakaro zinios" ir "Verslo zinios"? Tele2? Reklamos stilius daznai siuncia zinute ir apie parduodamo daikto kaina bei kokybe. Paanalizavus dabartines NT reklamas tenka pripazinti, kad NT firmos (ar bent jau ju marketingo agenturos) gan saziningos: i auksta kokybe nepretenduojama. Ne veltui net Vilniaus savivaldybej per stoga varva. Tokiu reklamu gausa tiesiog rodo, kad kokybisko naujo NT Lietuvoje reikia gerai paieskoti.

    Komentuoti:


  • mindakas
    replied
    Burbulas sprogsta? Nieko panasaus!

    stai kokie butai parduodami uz gera kaina:
    http://www.101.lt/component/option,c...butai/id,2198/

    Parduodamas puikus 1k. butas Fabijoniškėse, S. Nėries g.Namas priduotas, bendras plotas 35kv.m., 12 aukštas iš 12, 4kv.m. balkonas, vakarinė pusė. Skubėkite naujas, ekonomiškas bustas už patrauklią kainą. Daugiau info telefonu.

    Plotas:35 m2. Kaina:199 000 LTL.




    ir vieta gera (ant siukslyno) ir kaina patraukli, ir butas beveik irengtas

    Komentuoti:


  • SPX
    replied
    Pasikartosiu, ta "ložė" man užstos vaizdą į TV bokštą Kai ties Šiaurinę gatvę visi gyventojai sakys nieko apie jokią gatvę nežinojom. Bet tikiuosi šiaurinę 2010 pradės tiesti.

    Komentuoti:


  • Analitikas PlėtRa
    replied
    Už šūkį reklaminį, tai turėtų juos "išdulkinti" reklamos prižiūrėtojai.

    O beje, kitas projektas, kuris tikrai primena "Carlsberg" tobulą butą - Šeimyniškių g. tai kažkoks įdomus. Tinklapyje jokių kontaktų, išsskyrus meilą, bet pabandžius juo rašyti laiškai nenueina jau kelinta diena. Tai įdomu, kaip jiems tie pardavimai sekasi.

    Komentuoti:


  • Pupsis
    replied
    Na dar ivertinus tai, kad salia numatoma Siaurine gatve......., o ir be jos ten pakankamai intensyvus eismas jau dabar. Skambus zodziai ir daugiau nieko....""fabijoniskiu lozhe" - kazkaip man susizavejimo nekelia. "Geriausia vieta gyventi" !!!

    Komentuoti:


  • dado1945
    replied
    Parašė mindakas Rodyti pranešimą
    Toks vaizdas, kad statybu bendroves direktorius liepe vienam is statybininku parasyti "ka nors kruto" apie projekta. Tai zmogus sedo ir parase viena sakini i kuri sudejo visa savo sirdi
    Net nepastebėjau. Pralinksmino. Ypač paskutinis sakinys „Tikrai neabejojame, kad „Fabijoniškių ložė“ ko gero bus geriausia vieta gyventi Jums ir Jūsų šeimai.“ - kažkur girdėta*, bet abejoju ar futbolo stadionas matysis net iš viršutinio aukšto, nors netoliese vienas ir yra (nebaigtas)...

    * - Carlsberg reklama su butu:

    Komentuoti:


  • mindakas
    replied
    Toks vaizdas, kad statybu bendroves direktorius liepe vienam is statybininku parasyti "ka nors kruto" apie projekta. Tai zmogus sedo ir parase viena sakini i kuri sudejo visa savo sirdi


    Sveiki,
    Gerbiami Vilniečiai ir miesto svečiai,
    „Fabijoniškių ložė“, tai projektas, prie kurio paruošimo prisidėjo ne tiktai statytojas ar projekto autoriai, bet ir išsami nekilnojamojo turto paklausos statistika, miesto infrastruktūros vystymo ir plėtros perspektyvos, jau anksčiau pastatytų mūsų bei kitų statybinių įmonių panašių objektų trūkumų bei privalumų analizė, trūkumai bei privalumai, projekto geografinė padėtis bei integracija į jau išvystytą Fabijoniškių ir Pašilaičių mikrorajonų struktūrą.

    Komentuoti:


  • mindakas
    replied
    Parašė Romas Rodyti pranešimą
    /\ Kažkodėl vystytojams patinka tokie vietovardžiai kaip Verkiai, Bajorai, Gulbinai, bet kažkodėl nepatinka Visoriai ir pan.
    yra vienas kazkoks projektas: "Visoriu namai"
    http://www.arcoreal.lt/lt/projects/view/?id=26



    Ir aprasymas tinkantis i "poetiniu aprasymu skyreli"

    Parduodami jaukūs ir šilti butai žaliajame sostinės mikrorajone – Visoriuose. Pastatas, kuriame planuojami butai, bus 3 aukštų su mansarda. Beveik visi butai turės lodžijas. Statant šį namą ypatingas dėmesys bus skiriamas statybinių medžiagų kokybei - naudojamos ekologiškos „Durisol“ medžiagos, kad gyventojai mėgautųsi gyvenimu ‚sveikame‘ name. Šalia namo yra gražus miškas, kuriame bus smagu pasivaikščioti šiltais vakarais. Aplinkui pastatyti individualūs namai, labai rami vieta.

    Komentuoti:


  • Romas
    replied
    /\ Su tais pavadinimais yra šiek tiek painiavos - šį Santariškėse esantį projektą lengva supainioti su "Verkių slėniu", esančiu Trinapolyje (jam yra atskira tema).

    Kažkodėl vystytojams patinka tokie vietovardžiai kaip Verkiai, Bajorai, Gulbinai, bet kažkodėl nepatinka Visoriai ir pan.

    Komentuoti:


  • mindakas
    replied
    Man atrodo, kad niekas nera idejes sito projekto vizualizaciju.
    "Verkiu namai" (3-as etapas). www.pid.lt
    Visai smagus vaizdelis (bent jau vizualizacijose )















    Komentuoti:


  • mindakas
    replied
    Siandien ziurinejau lyg ir rimtos statybu bendroves EIKA reklama.
    Reikia pripazinti, kad jie gana originaliai suvokia gyvenimo kokybe

    Butai Pilaitėje
    Nauja daugiabučių gyvenvietė „EIKOS namai Pilaitėje“

    Nauja gyvenimo kokybė: mažesnis plotas - daugiau kambarių

    UAB „Eika“ tęsdama gyvenimo kokybės ir miestų gražinimo tradicijas, vysto naują projektą sparčiai besiplečiančiame Pilaitės mikrorajone....

    Komentuoti:


  • tivoli
    replied
    Parašė mindakas Rodyti pranešimą
    [COLOR="Blue"] Įkvėpti rūmų didybės sukūrėme Jums išskirtinę heraldiką, kuri taps Jūsų šeimos tvirtybės simboliu.
    "Kvepia" naujųjų rusų beskonybe.

    Komentuoti:


  • anaiptol
    replied
    dar smagiai skamba "grafų ir damų pamėgto istorinio parko". atseit, grafai tik damas į parką kviesdavosi, džentelmenams šitaip darydavo:

    Komentuoti:


  • ACC
    replied
    /\

    Chrestomatinis poetinio-romantinio banalumo pavyzdys :-)

    Monakas, krykštaujantys iš džiaugsmo mažyliai, taiklūs metimai krepšinio aikštelėje, ypatingas gyvenimas šalia išdidžiai stūksančių grafų rūmų, heraldika (??) ir, kad maža nepasirodytų - šeimos tvirtybė.

    Komentuoti:


  • mindakas
    replied
    dar viena radau www.pi.lt.

    Tikrai poetiskai aprasyta

    Kartais svajonę matome tik užsimerkę, nes ji yra toli... O jeigu staiga pajaustumėt, kad ji visai šalia. Ar pagausit svajonę, kad galėtumėt pasilikti joje?

    „Monaco“ – nauji namai, kuriuos supa savita gamtos stichijų ir spalvų darna. Išskirtinė vieta ir kas kartą užplūstantys šilti jausmai leis mėgautis gyvenimo harmonija. Nuostabus gamtos kampelis netoli Vilniaus padės pamiršti rūpesčius ir džiaugtis maloniausiomis akimirkomis kartu su šeima. Jausitės ypatingi gyvendami šalia išdidžiai stūksančių grafo J.Tiškevičiaus rūmų, grafų ir damų pamėgto istorinio parko, kurį suformavo prancūzų architektas E.F. Andrė. Aplink ramybe dvelkiančios šimtamečių medžių alėjos, tyvuliuojantis ežeras. Įkvėpti rūmų didybės sukūrėme Jums išskirtinę heraldiką, kuri taps Jūsų šeimos tvirtybės simboliu.

    Kas kartą po sunkių darbų norėsite grįžti į šiltus ir jaukius namus. Erdvūs ir patogūs išplanavimai leis kiekvienam susikurti savo gyvenimo stilių. Pravėrę langus grožėsitės puikiai sutvarkyta aplinka... Būsite ramūs dėl savo mažylių saugumo, jie krykštaus iš džiaugsmo žaidimų aikštelėje su savo naujais draugais. Jūsų laukia ne tik romantiški pasivaikščiojimai gamtoje, bet ir aktyvus laisvalaikis – pasivažinėjimai dviračiais, taiklūs metimai krepšinio aikštelėje, vasarą – maudynės ežere, žiemą – čiuožimas pačiūžomis...

    Komentuoti:

Working...
X