|
|
|||||||
| Bėginis transportas Viskas apie bėginį transportą: traukiniai, tramvajai, metro ir t.t. |
![]() |
|
|
Įrankiai | Ekrano režimai |
|
|
#1 |
|
...
Prisijungė: 2004.03.31
|
Gelžk. Radviliškis - Rokiškis - Daugpilis
Per Jonines teko būti Latvijos pasienyje.
Eglainė. Geležinkelio stotis. Visas naftos ir kitų krovinių srautas į Klaipėdos uostą sovietmečiu ėjo Daugpilio – Šiaulių geležinkeliu. Dabar čia veši žolė, o ešelonai į uostą eina per Keną ir Vaidotus Beje, Obelių - Daugpilio plente “fūrų” eismas labai intensyvus – per Latviją toliau, bet patikimiau, nei per Gudiją.
Paskutinis taisė Romas (2009.08.29 21:54) Priežastis: Kopija iš temos "LV. Latvija. Ne vien Ryga" |
|
|
|
|
|
#2 |
|
amen...
|
Geležinkelis Radviliškis - Rokiškis - Daugpilis
keletas vaizdų iš mano gimtojo miesto
|
|
|
#3 |
|
Vyr. tvarkytojas
Prisijungė: 2005.04.22
Foto: Casio EX-Z60
|
Keleivinis traukinys nors vienas važiuoja?
|
|
|
#4 |
|
amen...
|
rokiskis - siauliai
ir aisku numyletasis siaurukas
|
|
|
#5 |
|
- a posteriori -
Prisijungė: 2007.01.03
|
Gerų kadrų, dts, padarei.
|
|
|
#6 |
|
amen...
|
![]() geležinkelio tiltas ties berčiūnais ![]() teko ten pabūti pora dienų tai per dieną nuo pietų iki vakaro pravažiavo 6 prekiniai ir 1 keleivinis traukinys į panevėžio pusę
|
|
|
#7 |
|
Senbuvis
|
Kažkaip daugokai tų traukinių. Man toks įspūdis buvo susidaręs, kad Panevėžio Geležinkelio stotis išvis merdėjanti...
|
|
|
#8 |
|
Patyręs
|
Perskaiciau visa foruma ir maciau, kad buvo rasoma apie subaciaus traukiniu "kapines". Tai va, jos is tiesu buvo ir gana ilgai, karta per menesi, o dabar dar dazniau, pravaziuoju traukiniu pro subaciu, tai tu traukiniu pasigedau tik pavasari. Kiek man yra teke girdet, juos visus nuvare kazkur prie vilniaus, atsieit arciau detales... O tu traukiniu ten buvo
LABAI DAUG, buvo ir apipaisytu, visokiu, D1, keleiviniu vagonu, garveziu... Net juokas ima pasiziurint i vaizdo kameros, kurios dabar yra bevertes...
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Patyręs
|
Citata:
|
|
|
|
#10 | |
|
Future Continuous
|
Citata:
Jau esu minėjęs, kad patogiausias ir (manau) pigiausias būdas pritraukti keleivių šiame ruože yra maršrutas Klaipėda-Daugpilis per Kretingą, Plungę, Telšius, Radviliškį, Panevėžį, Kupiškį ir Rokiškį. Tai būtų naudinga: a) Panevėžio, Kupiškio, Rokiškio ir Daugpilio gyventojai pigiai ir greitai pasiektų jūrą artimiausiu keliu; b) vakarų ir šiaurės Žemaitijos gyventojai pigiai ir greitai pasiektų šiaurės Aukštaitiją ir Daugpilį, iš kurio galėtų tęsti kelionę į Sankt Peterburgą. Niekaip man nedašunta, kodėl iki šiandien negalima tiesioginiu maršrutu nuvažiuoti iš Kretingos į Panevėžį?
|
|
|
|
#11 | |
|
Patyręs
|
Citata:
Klaipeda - Daugpilis butu labai palanku daug kam, ypac man, nes seniau reikedavo siauliuose sesias valandas laukt, kol atvaziuodavo traukinys i rokiski.... BET, daug kur nera kasu stotyse, nu aisku jas atgaivint galima, bet ar apsimoka?
|
|
|
|
#12 |
|
Future Continuous
|
Bilietą galima nusipirkti ir traukinyje, nors nemanau, kad rajonų centruose kasos išnyks. Pagaliau LG jau kuris laikas raginami pardavinėti bilietus iš savitarnos aparatų. Be to, internetas po truputį ateina ir į kaimus, taigi didėja galimybė ir kaimo gyventojams pirkti bilietus internetu (bet šiandien, kiek žinau, traukinio bilieto internetu ir Vilniuj nenusipirksi). Daugiau lankstumo LG, ir keleivių vežimas bus pelningas.
|
|
|
#13 | |
|
Patyręs
|
Citata:
|
|
|
|
#14 |
|
Patyręs
|
Cia ne i tema biski... Rugpjucio 29d berods vaziavau traukiniu is siauliu i rokiski, 16.24h... tai mane labai nustebino traukinys, kuris atvaziavo i perona... Viskas gal ir butu gerai, d1 kaip d1, nu bet jo galinio motorvagonio sonas.... Visas apipaisytas graffiti dazais, ir salonas ne renovuotas... tai ka traukiniu pritruko? Mano manymu tas vagonas buvo is lauzyno paimtas
|
|
|
#15 | |
|
Future Continuous
|
Citata:
P.S.: (ne tik) vasarą labai reikia traukinio iš Rokiškio į Klaipėdą, o ne Šiaulius, nes persėdimas Šiauliuose - totali nesąmonė (labai ilgai laukti, nes nesuderinti reisai).
|
|
|
|
#16 | |
|
Patyręs
|
Citata:
Ir siaip, dirbau salia rokiskio gelezinkelio stoties, nesu mates, kad vaziuotu ra2, vien d1... dvivagoniai, trivagoniai, o ra2 neleidzia, matyt per prastas reisas... o tai kaip kitaip tada keleiviu prisitraukt?
Visur gerai, bet kur as esu - geriausia :) Paskutinis taisė Ocelotas (2008.09.13 17:39) Priežastis: Papildymas |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Patyręs
|
Daug kas ir is klaipedos i panevezi ar rokiski vaziuoja autobusu, nes laukt siauliuose traukinio lygu tam paciam laikui sudejus, kaip vaziuot autobusu - 8h
|
|
|
#18 | |
|
Patyręs
|
Citata:
Zmoniu is rokiskio gana daug vaziuoja pirmadienio ryte ir sekmadienio vakare, siaip kaip tu sakai, pakeliui daug prilipa ir issiskirsto iki panevezio... Ar pastebejai vaziuodamas, kad uz kupiskio sudeti trumpabegiai? Traukiny pastovus bildesys, kaip senais laikais
|
|
|
|
#19 |
|
Nuožmus dalyvis
Prisijungė: 2008.06.20
Foto: Minolta A1
|
Taip. Palyginti neilgas ruozas. Bet kitur lyg ir suvirinti.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Patyręs
|
neilgas, o man tas ruozas tai patinka, ypac kai sedi viduriniam vagone, per pati viduri, labai malonus ausiai garsas, dazniausiai toj atkarpoj uzmiegu
|
![]() |
| Žymos |
| geležinkeliai, panevėžys |
| Įrankiai | |
| Ekrano režimai | |
|
|
Panašios temos
|
||||
| Tema | Kūrėjas | Skiltis | Atsakymų | Paskutinis pranešimas |
| Gelžk. Vilnius-Turmantas-Daugpilis (>Utena) | Al1 | Bėginis transportas | 304 | 2013.05.18 12:58 |
| Gelžk. Pagėgiai-Tauragė-Radviliškis | ivanivanov | Bėginis transportas | 148 | 2013.03.18 16:32 |
| [122] Panevėžys - Rokiškis - Daugpilis. Karsakiškio aplinkkelis | Romas | Keliai, gatvės, autotransportas | 56 | 2012.10.06 10:17 |
| [A6] Kaunas - Zarasai - Daugpilis. 4 aplinkkeliai | Romas | Keliai, gatvės, autotransportas | 206 | 2012.05.10 12:49 |
| LV. Daugpilis / Daugavpils | auskariukas | Už Sienos | 32 | 2011.08.20 10:42 |
|
|
![]() |