Parašė samot
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Forumo naujienos
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
-
Aha, del avataru ir as ta pati norejau paminet
P.S. Uz ka Tech pasalintas?
Komentuoti:
-
Nejaugi forumas visai jau nusigyveno ir paskutinis siaudas reklama?....
Beje noreciau kad mano avatara Avatar857 istrintumet is bendro katilo. Aciu.
Komentuoti:
-
Prisidedu prie tų, kuriems ir ne prie širdies šie forumo pakeitimai...
Kas dėk reklamos, tai forume, pačiame viršuje ta ale textads reklama , tai dar dar, bet www.miestai.net puslapyje, ta reklama man baisiau už baisų atrodo.
Komentuoti:
-
Tas zinutes formato pakeitimas, autoriaus informacija surasant virsuje, ir man labai nepatinka. Viename uzsienio krepsinio forume toki dalyka buvo pabande, bet labai greitai teko grazinti senaji formata - visiems nepatiko. Neisivaizduoju, kaip galima iprasti, nes visi kiti forumai autoriaus informacija raso kaireje puseje.
Komentuoti:
-
/\ Tai 100% pločio opcijos nebebus visai???
Man šie pasikaitimai nepatinka visiškai
Komentuoti:
-
Parašė EžiukasGal ir priprantama , bet bent dabar man šitas forumo "susiaurėjimas" labai nepatinka ypac kaip įdedama nuotrauka 800x600 ir pranešimas išeina iš kitų pranešimų ribos :/
Komentuoti:
-
Gal ir priprantama , bet bent dabar man šitas forumo "susiaurėjimas" labai nepatinka ypac kaip įdedama nuotrauka 800x600 ir pranešimas išeina iš kitų pranešimų ribos :/
Komentuoti:
-
Parašė VaidosiusKodel info apie forumieti rasoma pranesimo virsuje, o ne kaireje puseje kaip anksciau? Gal tik pas mane taip? Nepykit, bet ankstesnis apipavidalinimas buvo jaukesnis akiai.
Komentuoti:
-
Kodel info apie forumieti rasoma pranesimo virsuje, o ne kaireje puseje kaip anksciau? Gal tik pas mane taip? Nepykit, bet ankstesnis apipavidalinimas buvo jaukesnis akiai., tad belieka su tuo susigyvent
Komentuoti:
-
Kodel info apie forumieti rasoma pranesimo virsuje, o ne kaireje puseje kaip anksciau? Gal tik pas mane taip? Nepykit, bet ankstesnis apipavidalinimas buvo jaukesnis akiai.
Komentuoti:
-
Parašė EžiukasGal tik aš išpindėjas. Bet man tos reklamos viršuje labai jau nevaizdžiai atrodo
Komentuoti:
-
Gal tik aš išpindėjas. Bet man tos reklamos viršuje labai jau nevaizdžiai atrodo
Komentuoti:
Komentuoti: