Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Forumo naujienos

Collapse
Tai svarbi tema.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• vytauc
    replied
    Parašė samot
    Nejaugi forumas visai jau nusigyveno ir paskutinis siaudas reklama?....
    Beje noreciau kad mano avatara Avatar857 istrintumet is bendro katilo. Aciu.
    Forumui nuolat reikia pinigų- tai faktas. Ilgą laiką jis buvo išlaikomas eilinių forumiečių ir projekto vadovų. Manau įsileisti reklamą yra kur kas geriau, nei nuolat prašinėti paramos, ar projektų vadovams išlaikyti jį iš savo kišenės.

Komentuoti:

• Quack
    replied
    Aha, del avataru ir as ta pati norejau paminet
    P.S. Uz ka Tech pasalintas?

Komentuoti:

• samot
    replied
    Nejaugi forumas visai jau nusigyveno ir paskutinis siaudas reklama?....
    Beje noreciau kad mano avatara Avatar857 istrintumet is bendro katilo. Aciu.

Komentuoti:

• Quack
    replied
    Parašė 99
    čia kuria prasme?
    Absoliuciai visom

Komentuoti:

• Rokas
    replied
    Prisidedu prie tų, kuriems ir ne prie širdies šie forumo pakeitimai...

Kas dėk reklamos, tai forume, pačiame viršuje ta ale textads reklama , tai dar dar, bet www.miestai.net puslapyje, ta reklama man baisiau už baisų atrodo.

Komentuoti:

• joker
    replied
    Tas zinutes formato pakeitimas, autoriaus informacija surasant virsuje, ir man labai nepatinka. Viename uzsienio krepsinio forume toki dalyka buvo pabande, bet labai greitai teko grazinti senaji formata - visiems nepatiko. Neisivaizduoju, kaip galima iprasti, nes visi kiti forumai autoriaus informacija raso kaireje puseje.

Komentuoti:

• eNjoy
    replied
    Oi nebegerai...

Komentuoti:

• Ežiukas
    replied
    Kam toks suspaudimas ? Aš nesuprantu ?

Komentuoti:

• Vaidas
    replied
    /\ Tai 100% pločio opcijos nebebus visai???

Man šie pasikaitimai nepatinka visiškai

Komentuoti:

• 99
    replied
    Parašė Ežiukas
    Gal ir priprantama , bet bent dabar man šitas forumo "susiaurėjimas" labai nepatinka ypac kaip įdedama nuotrauka 800x600 ir pranešimas išeina iš kitų pranešimų ribos :/
    būtent to ir stengsimės išvengti, jei pavyks viską techniškai įgyvendinti, visos perdidelės publikuojamos nuotraukos bus automatiškai mažinamos iki reikamo dydžio

Komentuoti:

• 99
    replied
    Parašė Quack
    Uoj uoj nieko nebesuprantu..
    čia kuria prasme?

Komentuoti:

• Ežiukas
    replied
    Gal ir priprantama , bet bent dabar man šitas forumo "susiaurėjimas" labai nepatinka ypac kaip įdedama nuotrauka 800x600 ir pranešimas išeina iš kitų pranešimų ribos :/

Komentuoti:

• Quack
    replied
    Uoj uoj nieko nebesuprantu..

Komentuoti:

• Mantas
    replied
    Parašė Vaidosius
    Kodel info apie forumieti rasoma pranesimo virsuje, o ne kaireje puseje kaip anksciau? Gal tik pas mane taip? Nepykit, bet ankstesnis apipavidalinimas buvo jaukesnis akiai.
    Šiaip krašte dar prisidės viena reklamos juosta, tad tokiu išdėstymu kompensuosime prarastą vietą. Iš patirties galiu pasakyti, kad ilgainiui sėkmingai priprantama

Komentuoti:

• 99
    replied
    Kodel info apie forumieti rasoma pranesimo virsuje, o ne kaireje puseje kaip anksciau? Gal tik pas mane taip? Nepykit, bet ankstesnis apipavidalinimas buvo jaukesnis akiai.
    viskam yra paaiškinimas. Greičiausiai toks išdėstymas liks bent iki kitų atnaujinimų , tad belieka su tuo susigyvent

Komentuoti:

• Vaidosius
    replied

Komentuoti:

• vytauc
    replied
    Parašė Ežiukas
    Gal tik aš išpindėjas. Bet man tos reklamos viršuje labai jau nevaizdžiai atrodo
    Teksto spalva bus mėlyna- geriau derės prie forumo. Kai pradės suktis normalūs (flash) baneriai- tekstinės reklamos pasiilgsi

Komentuoti:

• Ežiukas
    replied
    Gal tik aš išpindėjas. Bet man tos reklamos viršuje labai jau nevaizdžiai atrodo

Komentuoti:

• 99
    replied
    Parašė vytauc
    99, prasivalyk PM
    atrodo, kad jau pravalyta

Komentuoti:

• Mantas
    replied
    Jūsų visų seni avatarai įkelti į galeriją. Teks atsinaujinti patiems

Komentuoti:

Working...