Pas mane taip pat sonai tusti lieka, siek tiek nera malonu, kad forumas suspaustas, o tuo paciu turi daug laisvos vietos. Bet kiek suprantu sonus uzpildys reklama, ir forumas bus panasus i lenkija, kaip ant kiekvienos tvoros po kelias desimtis reklamu
horizontali informacijos apie dalyvį skiltis ir, juo labiau, absurdiškai siauras langas... Juk dabar daugelis žmonių sėdi mažiausiai su 1024x768 rezoliucija...
Aš pats naudoju 1400x1050 rezoliuciją, tad mano atveju neišnaudojama beveik pusė ekrano...
Pas mane taip pat sonai tusti lieka, siek tiek nera malonu, kad forumas suspaustas, o tuo paciu turi daug laisvos vietos. Bet kiek suprantu sonus uzpildys reklama, ir forumas bus panasus i lenkija, kaip ant kiekvienos tvoros po kelias desimtis reklamu
Man pati reklama tikrai netrukdo tiek, kiek horizontali informacijos apie dalyvį skiltis ir, juo labiau, absurdiškai siauras langas... Juk dabar daugelis žmonių sėdi mažiausiai su 1024x768 rezoliucija...
Aš pats naudoju 1400x1050 rezoliuciją, tad mano atveju neišnaudojama beveik pusė ekrano...
nu mano avataras tai fantastiskas, toki ir pasiliksiu
Butu idomu suzinoki koki pinigu kieki ta reklama atnesa? Jau manau, butu geriau paaukot tu pinigu kazkiek, nei kest ja forumo virsuj
Beje, nejaugi nieko neina padaryt, kad nario info rodytu kairej? Nes dabar nekaip...
Kol kas dar nieko neatneša. Galima bus kažką skaičiuoti ir spręsti po kokio mėnesio ar dviejų. Kolkas tikslas yra paprastas- forumas turi pats save išlaikyti. Ligi šiol jį išlaikė keli tie patys žmonės- toli gražu ne milijonieriai. Dauguma mūsų dalyvių yra studentai ir moksleiviai- reikalauti iš jų paramos taip pat nėra teisinga. Taigi reklama vienintelė išeitis ir nesuprantu ko čia šiauštis. Juo labiau, kad apie šiuos planus buvo pranešta prieš gerą mėnesį ir jokio pasipiktinimo tada nebuvo.
Forumui nuolat reikia pinigų- tai faktas. Ilgą laiką jis buvo išlaikomas eilinių forumiečių ir projekto vadovų. Manau įsileisti reklamą yra kur kas geriau, nei nuolat prašinėti paramos, ar projektų vadovams išlaikyti jį iš savo kišenės.
Pinigai toks dalykas, visiems ju reikia. Kaip ir forumo islaikymui. As moku is savo kisenes uz savo svetaine, taip jau turi buti, nei savo svetaineje uzpumpuociau reklama. Beto jei pasinaudojant reklama, man atrodo kad per ja neturetu atsiliepti forumo isvaizdai ir patogumui, kitaip sakant reklama negali suvalgyti forumo ar svetaines, bent tokia mano nuomone.
Siai dienai miestu forumas gavo smugi zemiau juostos, sakyciau tikrai ne geriausiai pasielgta panaudojant reklama ir kaip planuojama jos dar bus sone, ne kas.
Bet kaip sakoma, prie visko iprantama, tai taip bus ir cia
Bet kodel pats aktyvusis forumo langas toks siauras ? kam tiek laisvos vietos kairėje ir dešinėje pusėse ? Net 800x600 nuotrauka netelpa į rėmus. Kam to reikia ? Automatinis nuotrauku mažinimas irgi manau nėra sveikintinas dalykas :rolleyes:
O dėl informacijos viršuje manau tikrai visi su laiku prirasite
Komentuoti: