Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Dovana Vilniui nuo miestai.net
Collapse
X
-
Vietos kiek keistokos. Ten šabakštynai, kai kur be viešo priėjimo.Parašė nomad Rodyti pranešimąNežinau ar mano siūlomų vietų žemėlapis atsidarė visiems - dabar berods jau padariau public access.
Ar tai savivaldybė siūlo?
Comment
-
cia tas pats, kas pasiulyti Luhansko gyventojams duoti pinigu KijevuiParašė Eidvis Rodyti pranešimąPasakyk tai kauniečiams
Nenoriu būti didelis pesimistas, dėl to viliuosi, kad pavyks, kad ir kokia forma ir apimtimi tai būtų realizuota.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Tai, manau, kauniečiai gali pasiūlyti Kupčinskui tokią pačią įdėją apie dovaną miestui, ar ne?Parašė liutass Rodyti pranešimącia tas pats, kas pasiulyti Luhansko gyventojams duoti pinigu Kijevui
Comment
-
mes dovanojame jam mero vietaParašė spirit Rodyti pranešimąTai, manau, kauniečiai gali pasiūlyti Kupčinskui tokią pačią įdėją apie dovaną miestui, ar ne?When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
tada ir as 5.000 Lt, bet jei projektas 100.000Parašė nomad Rodyti pranešimąAš pažadu paaukoti LTL 1,000 vienas pats, jei projektas bus vertingesnis (bendrai kainuos LTL 10,000 ar daugiau). Bet dėl kelių gėlių klombų nenoriu vargintis.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Tik dabar supratau, kodėl kauniečiai neprisidėtų. Pirma mintis buvo, kad neturi pinigų
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Na tai jei tu nori gaišti savo laiką rašydamas visiems forumiečiams asmenines žinutes ir klausti ar jie gali prisidėt prie dovanos ir po to kiekvienam rašyti kur tuos pinigus siūsti, tai prašom imtis tokios iniciatyvos. O jei nenori, tai SHUT THE F**K UP!Parašė udrius Rodyti pranešimąBlyn o tai butina girtis, oi mes cia padareme? negalima daryti dovanu be pagyru??? As ka giriuosi ??
Comment
-
o paskui dar skundžiasi, kad, mat, vilniečiai į kauniečius iš aukšto žiūri...Parašė udrius Rodyti pranešimąBlyn o tai butina girtis, oi mes cia padareme? negalima daryti dovanu be pagyru??? As ka giriuosi ??Lietuva visiems.
Comment
-
Gerai, užregistruosim pasiūlymą.Parašė liutass Rodyti pranešimątada ir as 5.000 Lt, bet jei projektas 100.000There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).
Comment
-
Ne, čia mano siūlymas, bet turint omeny, kad nesiūlau kelių gėlių klombų, bet kažką rimtesnio - viešą sporto aikštelę, kuriai reikia daugiau vietos. Argumentai už tą vietą:Parašė Sula Rodyti pranešimąVietos kiek keistokos. Ten šabakštynai, kai kur be viešo priėjimo.
Ar tai savivaldybė siūlo?
- valstybės žemė;
- užstatymo šalia nebuvimas, kad neprasidėtų nereikalingi kaimynų skundai;
- strateginė ir itin svarbi Vilniui vieta, kurią mato visi iš oro uosto pravažiuojatys užsieniečiai; sulaiku toks mini infrastruktūros kūrimas ten prisidės prie rimtų vystytojų interesu investuoti tame rajone.There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).
Comment

Comment