Parašė MedinisStrazdas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nuotraukų talpinimas atnaujintame forume (nuo 2017.06)
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
pritariu, aplamai gi ne rezoliucijoje esmė, o failų dydyje.Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąKalbant apie nuotraukų kėlimą, gal yra galimybė padidinti forume leidžiamų įkelti nuotraukų dydį?
Forumo limitai yra 4608 x 4608. Mano telefonas fotografuoja 4624 x 2604. Tai kiekvieną kartą reikia editinti tuos kelis pikselius.
Komentuoti:
-
Kad jau susizgribot, puiki proga archyvuoti visas šitas nuotraukas, nes kitą kartą gali ir nebesugrįžti.
Komentuoti:
-
Kalbant apie nuotraukų kėlimą, gal yra galimybė padidinti forume leidžiamų įkelti nuotraukų dydį?
Forumo limitai yra 4608 x 4608. Mano telefonas fotografuoja 4624 x 2604. Tai kiekvieną kartą reikia editinti tuos kelis pikselius.
Komentuoti:
-
503 - laikina klaida. Serveriai per daug apkrauti, vėliau rodys.Parašė Romas Rodyti pranešimąLabai gaila, kad dingo vertingos kolegų nuotraukos per Postimage

https:// i.postimg.cc (...)
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Kai kuriuose Laimučio ir Wastedyears pranešimuose dalis Postimage patalpintų nuotraukų vis dar rodoma, o dalis - jau nebe.
Turbūt atsakymas yra nustatymuose
Parašė Globalus Rodyti pranešimą
Kai keliate nuotrauka žymėkite "No expiration", antraip jas po kurio laiko ištrina, o tada forumas bus pilnas image not found pranešimu.
Komentuoti:
-
senais laikais forumas neleisdavo talpinti nuotraukų?Parašė Romas Rodyti pranešimąLabai gaila, kad dingo vertingos kolegų nuotraukos per Postimage
Komentuoti:
-
Labai gaila, kad dingo vertingos kolegų nuotraukos per Postimage

https:// i.postimg.cc (...)
Komentuoti:
-
Įmanoma, suradus failą ir jį paredagavus, bet abejoju, ar tuo kas nors užsiims.
Komentuoti:
-
Dar vienas paverstų mobiliakinių nuotraukų pavyzdys.
Ar įmanoma jas kaip nors atversti, jei jos patalpintos forumo talpykloje?
Parašė Bluefox Rodyti pranešimąPasidalinsiu ir aš. Prieš kelias savaites numyniau nuo Visagino iki Talino (...)
Komentuoti:
-
Kodėl mobiliakinės nuotraukos kartais rodomos paverstos?Parašė Dariukas Rodyti pranešimąŠiandien, 09 28 d.PL-LT pasienyje. Panašu į LV traukinuką.
Paskutinis taisė Romas; 2022.10.02, 20:53.
Komentuoti:
-
Apie tai ir kalba.Parašė Edd Rodyti pranešimąaišku irgi gali kažkada dingti arba pakeisti talpinimo taisykles.
Komentuoti:
-
Imgur turbūt patikimesnis ir greitesnis ypač jei ne tik Lietuvoje peržiūrės nuotraukas (nežinau dėl šito tiksliai kieno paslaugas naudoja miestai.net), aišku irgi gali kažkada dingti arba pakeisti talpinimo taisykles.
Komentuoti:
-
Patikimiau. Be to, paprasčiau keliant ne į vieną forumą.Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimą
Kodel keliate nuotraukas i imgur o ne i pati foruma.. ?
Komentuoti:
-
Kodel keliate nuotraukas i imgur o ne i pati foruma.. ?Parašė Edd Rodyti pranešimąKelios šios dienos nuotraukos, kamera kažko pradėjo "muilinti" ir normaliai nefokusuoti, čia tik kelios "geresnės":
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Mano pasiulymas buvo suscrape'int nuotraukas is visu shared hostingu i forumo seerveri ir perdaryti nuorodas. Ir uzdrausti idejima per shared hostingus. Bet adminai man i privacias zinutes neatrase.Parašė digital Rodyti pranešimąNa ne niekas - aš, pvz., klausiau
Taip pat ir kiti - tas pats Romas. Al1 ir kai kurie kiti nuotraukas kažin kodėl dėjo į radikal.ru, kuris tiesiog dingo.
Taip, tikriausiai jos uzims nemazai, bet jei naudojat serveriai.lt kaip hostinga, patys kalti. Bet net ir ten ribojimai prasideda tik nuo keliasdesimties GB.Paskutinis taisė SoulMulticast; 2022.09.26, 10:47.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Na ne niekas - aš, pvz., klausiauParašė SoulMulticast Rodyti pranešimąas ne karta forume atitinkamose temose buvau perspejes apie shared foto hostingus, ypac rusiskus. Bet niekas neklause, tai turim ka turim.
Taip pat ir kiti - tas pats Romas. Al1 ir kai kurie kiti nuotraukas kažin kodėl dėjo į radikal.ru, kuris tiesiog dingo.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
as ne karta forume atitinkamose temose buvau perspejes apie shared foto hostingus, ypac rusiskus. Bet niekas neklause, tai turim ka turim.Parašė RomasLabai gaila, kad nerodomos beveik visos ankstesnės nuotraukos.
Gal įmanoma kažkaip atstatyti?
- 3 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: