Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nuotraukų talpinimas forume (archyvas iki 2017.05)
Collapse
This topic is closed.
X
Tai svarbi tema.
X
X
-
/\ tai kad man rodos, jeigu gerai atsimenu, toj naujausioj programėlėj yra ir hostinimas su imageshack
-
AčiūSvarbiausia vakar šį pranešimą skaičiau...
Na atrodo šiandien laukia ilga popietė su imageshack
Komentuoti:
-
/\
Parašė 99 Rodyti pranešimąSveiki visi,
vykdant serverio keitimo darbus gali kilti problemų su svetainės bei forumo pasiekiamumu. Taip pat bus keblumų su foto.terpe.lt. Tai laikina. Po savaitgalio visi darbai bus baigti.
Taip pat norime pranešti jog keisis forumo adresas:
http://tinkle.miestai.net -> http://www.miestai.net/forumas/
Ačiū.
Komentuoti:
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąAr čia tik pas mane nerodo su programa įkeltų nuotraukų ar kolkas tai neveikia?
Komentuoti:
-
Ar čia tik pas mane nerodo su programa įkeltų nuotraukų ar kolkas tai neveikia?
Komentuoti:
-
Parašė Neformalas Rodyti pranešimągal kas zino kaip talpinti youtube klipa i bloga? dekui uz info
Komentuoti:
-
Ar su Opera(v9.10) veikia??? Man tik su Internet Exploreriu suveikė...
Komentuoti:
-
re: "Rekomenduojama: (nereikalinga jokia registracija, nuotrauką patalpinsit per kelias sekundes) http://foto.terpe.lt/"
Ar su Opera(v9.10) veikia??? Man tik su Internet Exploreriu suveikė...
Komentuoti:
-
Pirmą k. skyriau neigiamą įvertį...
Dom@s, tu nors kiek žiūrėk/galvok ką rašai, nes visiškas pamazgas čia jau pili...
Komentuoti:
-
Parašė Dom@s Rodyti pranešimąNorejau pakalust kaip ikelt uotrauka is savo kompo ne is intiko o is kompo???
Komentuoti:
-
Parašė Dom@s Rodyti pranešimąNorejau pakalust kaip ikelt uotrauka is savo kompo ne is intiko o is kompo???Paskutinis taisė Vaidas; 2007.02.14, 21:44.
Komentuoti:
-
Parašė Dom@s Rodyti pranešimąNorejau pakalust kaip ikelt uotrauka is savo kompo ne is intiko o is kompo???
Komentuoti:
-
Norejau pakalust kaip ikelt uotrauka is savo kompo ne is intiko o is kompo???
Komentuoti:
-
Parašė FM'as Rodyti pranešimąkodėl kai aš talpinu nuotraukas man atsiranda ne nuotaruka o xiukas?
Komentuoti:
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąSiūlau riboti įkeliamų nuotraukų skaičių vienoje žinutėje.Parašė pauliaK Rodyti pranešimą/\
Visiškai nesutinku! Sutikčiau dėl nuotraukų dydžio ribojimo (jau yra - 800x600) ar 'svorio' ribojimo, bet tik jau ne dėl skaičiaus. Asmeniškai aš patiriu didžiausią malonumą, žiūrėdamas į naujas nuotraukas ir kuo jų daugiau, tuo aš laimingesnisIr apskritai, nuotraukos, paveikslėiai - svarbi informacija, kurios čia daugelis ir ateina. Kaip galima ją ribot, dėl to, kad kažkieno technika nesugeba dorai jos priimti? Nepyk, bet čia problemos pas tave ir jas spręsti turi tu pats, o ne mes, ribodami infomacijos srautą.
Komentuoti:
-
/\
Visiškai nesutinku! Sutikčiau dėl nuotraukų dydžio ribojimo (jau yra - 800x600) ar 'svorio' ribojimo, bet tik jau ne dėl skaičiaus. Asmeniškai aš patiriu didžiausią malonumą, žiūrėdamas į naujas nuotraukas ir kuo jų daugiau, tuo aš laimingesnisIr apskritai, nuotraukos, paveikslėiai - svarbi informacija, kurios čia daugelis ir ateina. Kaip galima ją ribot, dėl to, kad kažkieno technika nesugeba dorai jos priimti? Nepyk, bet čia problemos pas tave ir jas spręsti turi tu pats, o ne mes, ribodami infomacijos srautą.
Komentuoti:
Komentuoti: