Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Nuotraukų talpinimas forume (archyvas iki 2017.05)

Collapse
This topic is closed.
X
Tai svarbi tema.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• John
    replied
    Parašė Mørtã Rodyti pranešimą
    Dėja, toks limitas pas mane yra:

Atvaizdas

Tai reiškia, kad tavo Youtube accountas sux

Komentuoti:

• Mørtã
    replied
    Parašė John Rodyti pranešimą
    15 minučių limito neturi. Yra tik 20GB failo limitas.
    Dėja, toks limitas pas mane yra:

Komentuoti:

• Čikupakas
    replied
    Ne visiems accountams leidžiama įkelti video ilgesnius nei 15min. Turi būti pasiekta kažkokia riba, kad sistema "atrakintų" tokią galimybę.

Komentuoti:

• John
    replied
    Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
    Labai atsiprašau už off-topicą, bet ar tikrai Youtube dar turi 15 min. apribojimą?
    15 minučių limito neturi. Yra tik 20GB failo limitas.

Komentuoti:

• Vilnietizz
    replied
    Labai atsiprašau už off-topicą, bet ar tikrai Youtube dar turi 15 min. apribojimą? Kaip gi tada kai kurie vartotojai ten įkelia ir 2 val. trukmės filmus, bet vienu video?

Komentuoti:

• Mørtã
    replied
    Parašė John Rodyti pranešimą
    ..1000pix tokiam ekranui yra pats tas.
    As uz, tik suapvalinam iki 1024...

Komentuoti:

• John
    replied
    Parašė Lettered Rodyti pranešimą
    Daugiau nei 1000 arba 900 rezoliucijos manau nereiktų naudoti, nes šiais laikais dauguma sėdi prie laptopų, o jų populiariausia įstrižaidė 15.6". Tas nors ir dėl lėto kompiuterio ar interneto nėra problemų, bet kai nuotrauka netelpa į ekraną nepatogu būtų žiūrėti.
    15" rezoliucija paprastai būna 1440x900 (kaip, beje, ir mano 17"). 1000pix tokiam ekranui yra pats tas.

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Parašė John

Nesukelia. Nebent naudoji 10 metų senumo monitorių ir 56K Modemą.
    800x600 "standartas" buvo prieš gerus 7-8 metus. Nuo to laiko keitėsi monitorių dydžiai, rezoliucijos ir, ypač, interneto greičiai. Net naujausiems smarphonams toks nuotraukų dydis neturėtų kelti didelių problemų.
    Daugiau nei 1000 arba 900 rezoliucijos manau nereiktų naudoti, nes šiais laikais dauguma sėdi prie laptopų, o jų populiariausia įstrižaidė 15.6". Tas nors ir dėl lėto kompiuterio ar interneto nėra problemų, bet kai nuotrauka netelpa į ekraną nepatogu būtų žiūrėti.

Komentuoti:

• Eimantas
    replied
    Tada reikia pakeitimų nuotraukų talpinimo temoje.

Komentuoti:

• John
    replied

Nesukelia. Nebent naudoji 10 metų senumo monitorių ir 56K Modemą.
    800x600 "standartas" buvo prieš gerus 7-8 metus. Nuo to laiko keitėsi monitorių dydžiai, rezoliucijos ir, ypač, interneto greičiai. Net naujausiems smarphonams toks nuotraukų dydis neturėtų kelti didelių problemų.

Komentuoti:

• Eimantas
    replied
    Ar nesukelia problemų kitiems tokio dydžio nuotraukos? Turbū reiktų bendro sutarimo, nes kolkas rekomenduojamas dydis 800*600, gal jau ir padidinti limitą reiktų, bet tai numatyti ir taisyklėse ar rekomendacijose.

Komentuoti:

• Čikupakas
    replied
    Parašė Juozas007 Rodyti pranešimą
    del video norejau dar paklaust, nes youtube tai gerai, bet ka is kitur jau negalima ikelt video?
    Galima. Vimeo, metacafe..

Komentuoti:

• Juozas007
    replied
    del video norejau dar paklaust, nes youtube tai gerai, bet ka is kitur jau negalima ikelt video?

Komentuoti:

• Mørtã
    replied
    Iš YouTube:
    [yоutube]video_kodas[/yоutube]

iš Vimeo:
    [vimeо]video_numeris[/vimeо]

Komentuoti:

• Pilaitis
    replied
    Kaip į foruma įdėti video?

Komentuoti:

• Sefas210
    replied
    Kaip galėjo neišeiti?, ten juk viskas paprasta ir lengva...

Komentuoti:

• Furbo
    replied
    O prieš porą kartų mėginau su foto terpe. Nieks man ten neišėjo ...

Komentuoti:

• Furbo
    replied
    Aš Imageshack naudoju jau kokie metai, vertinu gerai, nė kuo nesiskundžiu . Siūlau ir Jums visiems. Na nebent su kokiu nemažu archyvu gali kilt bėdų jei nuotraukas keli neprisijungęs. O jei esi prisijungęs - viskas liux.

Komentuoti:

• John
    replied
    Parašė Gator Rodyti pranešimą
    O imageshack kaip su hotlinkinimu? Man kolkas viskas gerai
    Nenaudoju Imageshack jau daug metų, bet, kaip suprantu, su juo viskas ok ir hotlinkinimas nekelia problemų. Gal tik patikimumas nėra pats geriausias? Bent jau tokių atsiliepimų teko skaityti.

Komentuoti:

• Gator
    replied
    O imageshack kaip su hotlinkinimu? Man kolkas viskas gerai

Komentuoti:

Working...
X