Parašė agnette
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nuotraukų talpinimas forume (archyvas iki 2017.05)
Collapse
This topic is closed.
X
Tai svarbi tema.
X
X
-
Dalies mano nuotraukų (įkeltų iki 2008 m. vasaros) Photobucketai nerodys iki kovo 22-os d.
("Bandwidth exceeded")
Atsiprašau.
Komentuoti:
-
O kada pradės veikti foto.terpe? nes aš noriu įkelti naujos informacijos, bet deja negaliu, o savo albumo kurti nenoriu. Tad lauksim kada viskas susitvarkys.
Komentuoti:
-
Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimąfoto.terpe.lt neveikia. ar tik man vienam taip?
p.s. nuotraukas galima įkelti ir į savo albumą šiame forume:
http://www.miestai.net/forumas/showthread.php?t=7193
Komentuoti:
-
Problemos su Vxei. Pas man versija 1.0.0.1 ir nustojo įkelinėti nuotraukas tiek į imageschack, tiek į picoodle. Rašo "Done" į picoodle, bet linko nėra, o į imageschack "Failed". Čia man vienam taip, ar kaip suprast? Gal programos kūrėjas kokių komentarų turi?BUG'ai pasireikšt pradėjo, spėju
Paskutinis taisė SPX; 2009.03.09, 12:22.
Komentuoti:
-
Parašė groundzer Rodyti pranešimąO kaip padaryti, kad parase butu rodomas paveiksliukas.
Komentuoti:
-
keliant nuotraukas per programą, adrese atsiranda toks dalykas pho/backups/, kuris trukdo rodyti foto forume, reikia jį nutrinti rankiniu būdu, kas labai užknisa... gal galit pasakyt, kame čia problema?
Komentuoti:
-
Parašė Aukselis Rodyti pranešimąturiu nemazai neblogu nuotrauku, bet nera normalaus nuotrauku talpinimo, kada jis bus ir kada galesiu patalpinti tas nuotraukas? foto.terpe buvo pats patogiausias budas, labai gerai butu jei jis ir toliau veiktu.
http://foto.terpe.lt/
Komentuoti:
-
turiu nemazai neblogu nuotrauku, bet nera normalaus nuotrauku talpinimo, kada jis bus ir kada galesiu patalpinti tas nuotraukas? foto.terpe buvo pats patogiausias budas, labai gerai butu jei jis ir toliau veiktu.
Komentuoti:
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąNeveikia tik talpinimas. Anksčiau įkeltos nuotraukos yra pasiekiamos. Įkėlimo funkcija atjungta, nes neturime galimybės nuolatos tikrinti kiekvienos talpinamos nuotraukos turinio.
Ateityje bus galimybė kiekvienam forumo nariui turėti savo galeriją ir į ją talpinti nuotraukas.
Kada planuojate tai įgyvendinti?
Komentuoti:
-
Parašė negative Rodyti pranešimąkodel foto.terpe neveikia?
Ateityje bus galimybė kiekvienam forumo nariui turėti savo galeriją ir į ją talpinti nuotraukas.
Komentuoti:
Komentuoti: