Ištryniau 4psl sveikinimų, čia taip specialiai, ar "užbugino" kad man ties prisiuntė laiškų?

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Klausimai apie forumą

Collapse

X
- 

Sveikinimų niekad nebūna per daugParašė Sefas20 Rodyti pranešimąIštryniau 4psl sveikinimų, čia taip specialiai, ar "užbugino" kad man ties prisiuntė laiškų?
Atvaizdas

Comment
 - 

/\ Ta proga ir aš Tamstą sveikinu su gimtadieniu.Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąBet kas per daug tai nesveika.

I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
 - 

Kas tai per priedai? Kam jie naudingi? Kaip juos susikurti/panaikinti?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
 - 

Et, sunku mums su ta lietuvybe - attachment'ai prie post'ųParašė Wycka Rodyti pranešimą
Kas tai per priedai? Kam jie naudingi? Kaip juos susikurti/panaikinti?

Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
 - 

Įmanoma. O kur prapuolė tavo skaičiai?Parašė Furbo Rodyti pranešimąAr įmanoma dabar mane įvertint?
P.S. Įverčio neprašau, tik ar įmanoma

Comment
 - 

Manau, 98% forumiečių norėtų funkcijos, kuri draustų juos vertinti neigiamai, bet leistų teigiamai.Parašė FurboAr įmanoma tokia funkcija, uždrausianti įvertinti narį (pvz., mane)?

I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
 - 

Forumas prieš pora metų tikrai buvo daug patrauklesnis/įdomesnis... dabar jis kažkoks fotolingvistinis pasidarė.

Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
 - 

Tiesa. Be to, anksčiau labiau diskutuodavome apie įvairius projektus, o dabar temos apie politiką, ekonomiką ar šiaip įdomybes tapo populiaresnės.Parašė Mørtã Rodyti pranešimąForumas prieš pora metų tikrai buvo daug patrauklesnis/įdomesnis... dabar jis kažkoks fotolingvistinis pasidarė.

Comment
 - 

Manau todel, kad sumazejo projektu labai zenkliai..Parašė Silber418 Rodyti pranešimąTiesa. Be to, anksčiau labiau diskutuodavome apie įvairius projektus, o dabar temos apie politiką, ekonomiką ar šiaip įdomybes tapo populiaresnės.
Comment
 - 

Tie asmenys pašalinti jau ne pirmąkart. Nepaisant to, situacija gerėja vis tiek laaaabai lėtu tempu.Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąPastebėjau, kad buvo pašalinti keletas aktyviai "Visuomenė ir ūkis" besireiškę dalyviai. Galbūt daugiau nebereikės skaityt to paties žmogaus žinutes ir eilinį kartą nusivilt. O galbūt diskusijos pasidarys įdomesnės ir nebereikės visiems įrodinėti tam vienam žmogui, kad jis neteisus?
Kaip sako vieno filmo herojus: „Žmonės nesikeičia...".www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
 - 

http://www.miestai.net/forumas/showgroups.phpParašė index Rodyti pranešimąKur jūs matote tą informaciją kas pašalinti?
Comment
 - 

Dėl to, kad krizė prasidėjo, sumažėjo projektų ir pan. Todėl diskusijos persikėlė iš ,,bendrųjų diskusijų'' į ,,kitas diskusijas''.Parašė Silber418 Rodyti pranešimąTiesa. Be to, anksčiau labiau diskutuodavome apie įvairius projektus, o dabar temos apie politiką, ekonomiką ar šiaip įdomybes tapo populiaresnės.
Comment

Comment