Kad ne tik blokuojančiamprisijungus turi NERODYTI blokuojamų veikėjų žinučių, bet ir – vice-versa?!?!?!?!?
Jeigu tu kažka užblokuoti tai tam kad tu nematytum jo. Visiškai nelogiška, kad tavo žinutės bus paslėptos nuo to blokuoto asmens ar kad jis negalėtu į jas atsakyti vien todėl kad tu nenori.
Dar triukas būtų užblokuoti moderatorių kad jis tavo postų negalėtu tikrinti.
Ačiū nežinomam moderatoriui, kuris perkėlė diskusiją apie Nidos ir Palangos lankytojų kontingento ypatumus iš Lenkijos geležinkelių (!) temos.
TIk šiek tiek peristengta, kai buvo pašalintas ir mano pranešimas kur buvo klausimas dėl nusidiskutavimo į pievas. Gerb. digital, palik pačiam nuspręsti kada mano pranešimas jau nėra aktualus.
Ačiū nežinomam moderatoriui, kuris perkėlė diskusiją apie Nidos ir Palangos lankytojų kontingento ypatumus iš Lenkijos geležinkelių (!) temos.
TIk šiek tiek peristengta, kai buvo pašalintas ir mano pranešimas kur buvo klausimas dėl nusidiskutavimo į pievas. Gerb. digital, palik pačiam nuspręsti kada mano pranešimas jau nėra aktualus.
Reiktų pranešimą perkelt į temą "Romo klausimai apie pranešimų perkėlimą, nes pats prašiko moderatoriaus teises ir nebegali".
Reiktų pranešimą perkelt į temą "Romo klausimai apie pranešimų perkėlimą, nes pats prašiko moderatoriaus teises ir nebegali".
Na bet kartais tikrai jau per daug nugrybaujama ne į temą, argi tai normalu? Natūralu, jog kažkas turi įsikišti ir sutvarkyti. Tada vietoje Romo reiktų skelbti konkursą naujo moderatoriaus pareigoms užimti, manau tam puikiai tiktų A. Dumalakas.
Nepaliksiu, nes tamstos skundas buvo nelabai laiku, parašytas praėjus gal valandai po tų pranešimų atsiradimo.
Topic drift yra normalus dalykas ir dabar kaip tik yra geriau kai atėjęs ryte nerandi diskusijos išmėtytos po 3 temas.
Beje, neaišku, kodėl digital perkėlė tuos pranešimus apie Basanuvkės publiką ir Nidos kopas iš geležinkelių temos. Juk kai kam gal trukdo diskutuoti langviau.
Jeigu tu kažka užblokuoti tai tam kad tu nematytum jo. Visiškai nelogiška, kad tavo žinutės bus paslėptos nuo to blokuoto asmens ar kad jis negalėtu į jas atsakyti vien todėl kad tu nenori.
Dar triukas būtų užblokuoti moderatorių kad jis tavo postų negalėtu tikrinti.
Tai GAL kai gatvėje eini ir prieina MAROZAS, visiškai nelogiška su juo nediskutuoti, nes privalai?
O kai kalbi su KITAIS, jis privaloprieiti ir kabinėtis, nes tokia jo TEISĖ ir PAREIGA?
Ir jis TURI TEISĘ tave sekioti, persekioti, kabinėtis, kalbėti šūdus, smurtauti?
Triukas būti nuo jo atsiriboti, bet PRIVALAI to nedaryti, nes negali uždraustiprie tavęs artintis tau nemaloniam asmeniui?
Įspėjimus už ne į temą gavo abu nariai, tiesiog pas vieną jau buvo taškų, todėl automatiškai buvo pašalintas. Dabar atstatysiu, bet būtų prašymas ateity atsakyti teisingoje temoje.
Tai GAL kai gatvėje eini ir prieina MAROZAS, visiškai nelogiška su juo nediskutuoti, nes privalai?
O kai kalbi su KITAIS, jis privaloprieiti ir kabinėtis, nes tokia jo TEISĖ ir PAREIGA?
Ir jis TURI TEISĘ tave sekioti, persekioti, kabinėtis, kalbėti šūdus, smurtauti?
Triukas būti nuo jo atsiriboti, bet PRIVALAI to nedaryti, nes negali uždraustiprie tavęs artintis tau nemaloniam asmeniui?
Tai jeigu tu nenori su juo diskutuoti, tu jį ignoruoji ir jam neatsakai. Nuo to tu netampi nematomas marozui.
Jeigu kalbi su kitais jis gali taip pat replikuoti ir nuo taves ir tavo kolegų priklauso ar atsakysite ar ne. Jis nenustos jūsų girdėti vien todėl kad jį ignoruojate.
Čia yra viešas forumas. Jeigu tu parke rži kalbą, ir kažkas replikuoja, tai nėra nei persekiojimas nei smurtavimas nei dar kažkas nelegalaus. Taip, neglai uždrausti nepatinkančiam asmeniui stovėti šalia tavęs. Kas būna kai pradedi daryti tokius draudimus gali pasižiūrėti pasigooglines Jim Crow.
Beje, kur dingo vėl trumpam pasirodęs AI1?
Žmogus įrodinėjo, kad ruoštumėmės okupacijai ir dar pamatysime Putino genocidą. Ką nors žinojo?
Iš infrastruktūros nuotraukų gausos, kyla įtarimų (GRU?)
Bet ir jūsų naivumas...
A/1 asmeniškai prisidėjo prie kremliaus karinės operacijos, dar 2016 berods metais kaip LT pilietis (todėl ir buvo draugiškai sutinkamas Ukrainoje) fotografavo geležinkelių infrastruktūros objektus Ukrainoje. Tą patį jau daug metų daro ir Lietuvoje, prisidengdamas "aktyviu miestai.net forumiečiu".
Comment