Aciu, taip ir padarysiu 

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Klausimai apie forumą

Collapse

X
- 

O kas toks autorius?Parašė liutass Rodyti pranešimąO autorines teises?
Beje, šiaip kausimas. Tu ką nors į svečius nusinešęs arba kokią dovaną kam nors padovanojęs po penkių metų taip pat ateini jos atsiimti nes su žmogum nebebendrauji?
Comment
 - 

Adminai tavo nuotraukų nesisavina. Jos tėra publikuojamos jų forume, tačiau publikuojamos jos tavo paties laisvu sprendimu. Kitaip sakant, jei padėjai ant mano stalo savo parašytą knygą ir nenori, kad ji ten gulėtų, tai pats ją ir pasiimk. Ji man nemaišo, bet aš jos nesisavinu, tačiau kodėl turėčiau dirbt už tvae ir parnešt tą knygą tau atgal namo. Palikai, ateik ir pasiimk. Čia vaizdžiai.Parašė liutass Rodyti pranešimąKreipiuosi i adminus: arba panaikinate visas mano patalpintas foto, arba turesite teisiniu nemalonumu.
Tokie teiginiai a'la "paduosiu tave į teismą" primena ne ką teraukiančios kiemo bobos klykavimus.
Comment
 - 

gal nešik britvutėm ir pradžioj pasidomėk savo teisėmis ir kitų pareigomis. nes šitas grasinimas absoliučiai niekinis ir bet koks teisės antrakursis jį suvalgys pasigardžiuodamas. pašalint galimybės iš taves niekas neatėmė - tai ir trink po viena rankutėmis. o jei mazolių bijai - čia tik tavo asmeninė problema.Parašė liutass Rodyti pranešimąKreipiuosi i adminus: arba panaikinate visas mano patalpintas foto, arba turesite teisiniu nemalonumu.*censored*
Comment
 - 

Kreipiuosi į adminus: nepanaikinkite tų nuotraukų, prašau. Gal teismas susimylės ir nubaus pažeidėją, katras tas nuotraukas įkėlė.Parašė liutass Rodyti pranešimąKreipiuosi i adminus: arba panaikinate visas mano patalpintas foto, arba turesite teisiniu nemalonumu.
Skelbimas: parduodu skriptą už 100 litų. Nueina į "Nario skydelį", susiranda visus pranešimus ir juos po vieną trina. Kažkaip taip.
Comment
 - 

Kartoju klausimaParašė Gator Rodyti pranešimąKokia forumo politika del uzbaigtu projektu temu? Jau neberakinamos kaip anksciau?

Comment
 - 

Nuo tada, kai pradedama rašyti vien dėl rašymo ir kai turinys neturi visiškai jokios išliekamosios vertės.Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąNorėčiau viešai sužinoti, nuo kada skiriamos pražangos už nesutapimą su tvarkytojo nuomone:
Atvaizdas
Tai vadinama forumo teršimu ir šiame forume netoleruojama.
Comment
 - 

Aha, tu skirei pražangą vien dėl to, kad nepatiko šie siūlymai? Nežinau, bet mano manymu, pražangų skirimas dėl to, kad kažkas nepatiko, yra labai neteisinga.Parašė Mettal Rodyti pranešimąNuo tada, kai pradedama rašyti vien dėl rašymo ir kai turinys neturi visiškai jokios išliekamosios vertės.
Tai vadinama forumo teršimu ir šiame forume netoleruojama.
Už ką skiriama būti tvarkytoju? (bet juo būt nenoriu)Paskutinis taisė Pilaitis; 2013.09.01, 21:09.
Comment
 - 

Matomai, išreiškimas "kitokiais žodžiais" neveikia.Parašė spirit Rodyti pranešimąTą galima ir kitokiais žodžiais išreikšti. Nebūtina dėl to žmogų siųsti "apsiraminti" ir "pagalvoti".
Comment
 - 

Būtent. Grįžta žmogus iš pašalinimo ir vėl pradeda tą patį, lyg pašalinimo ir gausybės nuobaudų niekada nebūta.Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąMatomai, išreiškimas "kitokiais žodžiais" neveikia.
Comment
 - 

Čia turbūt atsakymas į:Parašė spirit Rodyti pranešimąKodėl užrakinta tema apie IKEA?
Tema atrakinta.Parašė Gator Rodyti pranešimąKartoju klausimaParašė Gator Rodyti pranešimąKokia forumo politika del uzbaigtu projektu temu? Jau neberakinamos kaip anksciau?
Jei yra poreikis, galima sukurti naują temą
Comment
 - 

Grįžau po savaitės atostogų, ir vėl savaitės senumo pranešimų neberodo kaip neperskaitytų
 Reikia atsidarinėti nepaboldintas temas, bandyti prisiminti nuo kada neskaityti ir t.t. Negi taip sunku pakeisti forumo nuostatas, kad neperskaitytus rodytų ne kelių dienų senumo, o visus nuo paskutinio apsilankymo? Arba net įtraukti nustatymą į vartotojo nuostatas, ir vartotojas pats galėtų pasirinkti dienų skaičių?

Comment
 - 

Gal forumo taisyklėse yra punktas: "Registruodamasis sutinku, kad visos mano žinutės ir mano patalpintos nuotraukos neatlygintinai taps forumo nuosavybe" ar pan.Parašė DeSadas Rodyti pranešimąAdminai gali sakyti: pats patalpinai pats ir trink. Idomu butu suzinot kaip yra tokiais atvejais?

Comment

Comment