Beje, šiaip kausimas. Tu ką nors į svečius nusinešęs arba kokią dovaną kam nors padovanojęs po penkių metų taip pat ateini jos atsiimti nes su žmogum nebebendrauji?
Kreipiuosi i adminus: arba panaikinate visas mano patalpintas foto, arba turesite teisiniu nemalonumu.
Adminai tavo nuotraukų nesisavina. Jos tėra publikuojamos jų forume, tačiau publikuojamos jos tavo paties laisvu sprendimu. Kitaip sakant, jei padėjai ant mano stalo savo parašytą knygą ir nenori, kad ji ten gulėtų, tai pats ją ir pasiimk. Ji man nemaišo, bet aš jos nesisavinu, tačiau kodėl turėčiau dirbt už tvae ir parnešt tą knygą tau atgal namo. Palikai, ateik ir pasiimk. Čia vaizdžiai.
Tokie teiginiai a'la "paduosiu tave į teismą" primena ne ką teraukiančios kiemo bobos klykavimus.
Kreipiuosi i adminus: arba panaikinate visas mano patalpintas foto, arba turesite teisiniu nemalonumu.
gal nešik britvutėm ir pradžioj pasidomėk savo teisėmis ir kitų pareigomis. nes šitas grasinimas absoliučiai niekinis ir bet koks teisės antrakursis jį suvalgys pasigardžiuodamas. pašalint galimybės iš taves niekas neatėmė - tai ir trink po viena rankutėmis. o jei mazolių bijai - čia tik tavo asmeninė problema.
Norėčiau viešai sužinoti, nuo kada skiriamos pražangos už nesutapimą su tvarkytojo nuomone: Atvaizdas
Nuo tada, kai pradedama rašyti vien dėl rašymo ir kai turinys neturi visiškai jokios išliekamosios vertės.
Tai vadinama forumo teršimu ir šiame forume netoleruojama.
Nuo tada, kai pradedama rašyti vien dėl rašymo ir kai turinys neturi visiškai jokios išliekamosios vertės.
Tai vadinama forumo teršimu ir šiame forume netoleruojama.
Aha, tu skirei pražangą vien dėl to, kad nepatiko šie siūlymai? Nežinau, bet mano manymu, pražangų skirimas dėl to, kad kažkas nepatiko, yra labai neteisinga.
Už ką skiriama būti tvarkytoju? (bet juo būt nenoriu)
Grįžau po savaitės atostogų, ir vėl savaitės senumo pranešimų neberodo kaip neperskaitytų Reikia atsidarinėti nepaboldintas temas, bandyti prisiminti nuo kada neskaityti ir t.t. Negi taip sunku pakeisti forumo nuostatas, kad neperskaitytus rodytų ne kelių dienų senumo, o visus nuo paskutinio apsilankymo? Arba net įtraukti nustatymą į vartotojo nuostatas, ir vartotojas pats galėtų pasirinkti dienų skaičių?
Adminai gali sakyti: pats patalpinai pats ir trink. Idomu butu suzinot kaip yra tokiais atvejais?
Gal forumo taisyklėse yra punktas: "Registruodamasis sutinku, kad visos mano žinutės ir mano patalpintos nuotraukos neatlygintinai taps forumo nuosavybe" ar pan.
Comment