Ar youtube įrašai šitam forume androidams yra išjungti, ar čia mano naršyklės problema kad jų nerodo?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąAr youtube įrašai šitam forume androidams yra išjungti, ar čia mano naršyklės problema kad jų nerodo?*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Gal kas gali padėti, nes jau beveik metus esu be skydelio kur šypsnelės, dydžiai, spalvos. Štai screensnotas
Nei su Internet Explorel 9, nei su Mozzila Firelox neveikia.
http://foto.terpe.lt/inkelti/20120105/i3_Безымянный.png
Comment
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąGal kas gali padėti, nes jau beveik metus esu be skydelio kur šypsnelės, dydžiai, spalvos. Štai screensnotas
Nei su Internet Explorel 9, nei su Mozzila Firelox neveikia.
http://foto.terpe.lt/inkelti/20120105/i3_Безымянный.png
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąPaspausk čia ir pažiūrėk kas rodoma apačioje prie "Kitos parinktys", konkrečiai prie "Pranešimo rašymo sąsaja" turėtų būti pasirinkta antra arba trečia opcija, bet ne pirma.
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąTavo tema tikriausiai ištrinta, nes vis tiek būtų kabėjusi tuščia. O pranešimas apie bunkerius puikiai būtų tikęs kokioj nors esamoj temoj.
Prašau grąžinti mano temą.Paskutinis taisė Ezekiel11; 2013.01.03, 16:42.
Comment
-
Parašė Ezekiel11 Rodyti pranešimąMan atrodo visiems būtų įdomu sužinoti kodėl slapčia ir masiškai statomi nauji bunkeriai, svarbų išsiaiškinti kas darosi...
Gal ta informacija susijusi su valstybės paslaptimi, todėl buvo ištrinta.
Geriausiais "bunkeris" Vilniuje būtų metropoliteno tuneliai!
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąLIetuvoje masiškai statomi bunkeriai?
Gal ta informacija susijusi su valstybės paslaptimi, todėl buvo ištrinta.
Geriausiais "bunkeris" Vilniuje būtų metropoliteno tuneliai!
Tai neturi būti paslaptis, neteisinga tai, kad jie statomi "išrinktiems" už mokesčių mokėtojų pinigus ir tylima apie pavojus ateityje. Žinoma elitas tylės ir slėps statybas, kad nesukelti panikos. Ypatingai svarbų išsiaiškinti kas čia darosi.
Kartoju forumo taisyklių nepažeidžiau. Tema turi būti paviešinta.Paskutinis taisė Ezekiel11; 2013.01.03, 18:01.
Comment
-
Parašė Ezekiel11 Rodyti pranešimąNežinau ar masiškai Lietuvoje statomi bunkeriai todėl ir skelbiau šią temą, gal atsiras žmonių kažką žinančius.
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąVadovaujantis tokia logika galima sukurti 1000 panašių temų: Lietuvoje masiškai statomi kosmodromai. Lietuvoje masiškai statomos povandeninės ateivių išsilaipinimo aikštelės ir laukti kol atsiras apie tai ką nors žinančių. Gal nusileiskim ant žemės ir jei kuriam temas apie statybas tai visų pirma pateikim pakankamai informacijos apie vykdomas arba planuojamas statybas kad būtų apie ką padiskutuoti ir su įdomumu peržiūrėti.
Tema aktuali ne vien smalsumui patenkinti, bet net svarbi gyvybiškai, nes ateityje laukia kažkokia katastrofa apie kuria elitas žino ir bandys išsigelbėti bunkeriuose.Paskutinis taisė Ezekiel11; 2013.01.03, 22:29.
Comment
-
Parašė Ezekiel11 Rodyti pranešimąAš nesuprantų jūsų logikos. Aš čia nekuriu fantazijų, o kalbu apie realius statomus ar jau pastatytus bunkerius. Jei daugybėje šalių jie statomi tai ir galimai Lietuvoje, kad išvengti kažkokios katastrofos. Straipsnyje pateikių daug faktų ir dar daugiau surinksime diskusijos metu. Čia juk turėtų lankytis architektai, o jie ir gauna užsakymus statyti bunkerius.
Tema aktuali ne vien smalsumui patenkinti, bet gal net svarbi gyvybiškai, nes elitas kažka žino ir šiaip sau jų nestato.
Comment
-
Parašė Ezekiel11 Rodyti pranešimąTema aktuali ne vien smalsumui patenkinti, bet net svarbi gyvybiškai, nes ateityje laukia kažkokia katastrofa apie kuria elitas žino ir bandys išsigelbėti bunkeriuose.
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąJei turi kažkokios relaios informacijos, paskelbk kurioj nors esamoj tinkamoj temoj. Jei užsives diskusiją, pranešimus perkels į atskirą temą.
Šiaip, teisinga pastaba dėl informacijos. Internete kiekvienas iš mūsų gali pririnkti įvairių sąmokslo teorijomis dvelkiančių pranešimų
Tai ne sąmokslo teorijos, jei netikite galite patikrinti informaciją, yra oficialus pranešimai. Yra juos stačiusių architektų, aukštų pareigunų ir juose dirbančio personalo pranešimai. Jie statomi ir už juos mokomi dideli pinigai tai faktas. Yra nuotraukos ir vaizdo įrašai.
Čia greičiau jūsų įsitikinimai neleidžia pripažinti realybės.
Nesitikėkite, kad tokius dalykus per televizija parodys - statybos vyksta slapčia.
Jei manote, kad tai fantazijos galėsite pasakyti kodėl taip galvojate, bet neslėpkite informacijos, ypač tokios svarbios.Paskutinis taisė Ezekiel11; 2013.01.04, 00:08.
Comment
-
Parašė Ezekiel11 Rodyti pranešimąKodėl aš negalių paskelbti savo temos? Turiu teisę. Esamos temos apie senus bunkerus, senus laikus netinka apie tai ką kalbų.
Tai ne sąmokslo teorijos, jei netikite galite patikrinti informaciją, yra oficialus pranešimai. Jei ir jų nėra juos stačiusių architektų ir aukštų pareigunų pranešimai. Jie statomi ir už juos mokomi dideli pinigai tai faktas. Yra nuotraukos ir vaizdo įrašai.
Nesitikėkite, kad tokius dalykus televizija parodys - statybos vyksta slapčia.
Jei manote, kad fantazijos galėsite pasakyti kodėl taip galvojate, bet neslėpkite informacijos, ypač tokios svarbios.
Jei manote, kad fantazijos galėsite pasakyti kodėl taip galvojate, bet neslėpkite informacijos, ypač tokios svarbios.
Tai ne sąmokslo teorijos, jei netikite galite patikrinti informaciją, yra oficialus pranešimai. Jei ir jų nėra juos stačiusių architektų ir aukštų pareigunų pranešimai.
Comment
Comment