Parašė Čikupakas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Parašė Civis Rodyti pranešimąLabai džiugu, ačiū!
Bet dabar aš prie savo varianto prikibau Pasižiūrėjęs, matau, kad žodis "Lietuvos" nereikalingas. Jo nėra prie kitų skilčių pavadinimų (išskyrus "Kelionės po Lietuvą"), nes ir taip, aišku, kad apie Lietuvą (juk užsieniui yra "Už sienos"). Tai dėl bendros tvarkos ir stiliaus, siūlyčiau palikti tik "Sakralinė architektūra". Atleiskit už trukdymą, bet vardan perfekcionizmo...
Atvaizdas
Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Ar gali kasnors pamoderuot ekonomikos naujienu tema?
Ten menesius trunka diskusija JAV pries Kinija, siulau ja iskelt i atskira tema, pavyzdziui "diskusijos apie ekonomika", nes tai nera ekonomikos naujienos. Nekalbant apie atsibodusius tuos pacius argumentus besitesiancius menesiais ir uzgoziancius naujienas.. Turbut ne vienam is jusu nutiko taip, kad pamate uzsuke i ta tema vietoj lauktos naujienos eilini karta atsidurete toj melodramoj..
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąAr gali kasnors pamoderuot ekonomikos naujienu tema?
Ten menesius trunka diskusija JAV pries Kinija, siulau ja iskelt i atskira tema, pavyzdziui "diskusijos apie ekonomika", nes tai nera ekonomikos naujienos. Nekalbant apie atsibodusius tuos pacius argumentus besitesiancius menesiais ir uzgoziancius naujienas.. Turbut ne vienam is jusu nutiko taip, kad pamate uzsuke i ta tema vietoj lauktos naujienos eilini karta atsidurete toj melodramoj..
Įdomu, ką mano kiti?
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąŠiaip būtų galima išskirti dvi temas: "Lietuvos Ekonomika" ir "Pasaulio Ekonomika". Man tokia mintis kilo jau seniau.
Įdomu, ką mano kiti?
Comment
-
Prašom:
- Pasaulio ekonomikos naujienos
- Lietuvos ekonomikos naujienos
Tikiuosi, visi bus patenkinti.
Comment
-
Toks klausimelis, are neteisinga butu perkelti dvi temas i savo vietas:
"Investicijos į pramonės bei paslaugų plėtrą Lietuvoje" gal turetu buti "Infrastruktūra ir pramonė" forume, "Energetika ir pramonė" subforume?
Tema "Kaunas" neturetu buti "Projektai ir statybų eiga" forume, nes tai tema nei apie projektus, nei apie statybu eiga. Bendrine tema ivairiems projektams jau ten yra, vadinasi "Kauno projektai".
Comment
-
/\ Prašau nesupykti, bet šiame forume neturėtų būti megatemų "Kaunas", "Vilnius", etc., kuriose pamesta pradinė mintis, o dabar diskutuojama apie viską ir apie nieką.
Kam išvis reikalingos temos?.. Sujunkim visas temas į vieną daiktą ir pavadinkim "Lietuva"...
Tos užleistos mega temos yra problema, kurią kažkas turi apsiimti sutvarkyti; geriausia, koks nors kaunietis.Paskutinis taisė Romas; 2012.02.14, 23:48.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąGaila, kad netvarko.You've got one life! Live it!
Comment
-
Atsiprašau jei ne į šitą temą rašau, bet kadangi įverčių tema uždaryta, savo komentarą paliksiu čia.
Nesu aktyvus forumo narys, tačiau per ilgą laiką buvau sukaupęs šiokį tokį pozityvų įvertinimą, paskui gavau porą neigiamų atsiliepimų iš "galingųjų" ir dabar esu visas raudonas su nuliniu įverčiu
Jaučiuosi tarsi būčiau visiškai dėmesio nevertas dalyvis, balansuojantis ties išmetimo riba, nors tebuvo pora neesminių nuomonių nesutapimų.
Nežinau, ar čia galima kažką pakeisti, todėl forumiečių norėčiau bent paprašyti prieš vertinant kitus pagalvoti ar priimtas sprendimas bus proporcingas siekiamam tikslui. Juk didelė galia, tai kartu ir didelė atsakomybė.
Comment
-
Parašė GNU Rodyti pranešimąAtsiprašau jei ne į šitą temą rašau, bet kadangi įverčių tema uždaryta, savo komentarą paliksiu čia.
Nesu aktyvus forumo narys, tačiau per ilgą laiką buvau sukaupęs šiokį tokį pozityvų įvertinimą, paskui gavau porą neigiamų atsiliepimų iš "galingųjų" ir dabar esu visas raudonas su nuliniu įverčiu
Jaučiuosi tarsi būčiau visiškai dėmesio nevertas dalyvis, balansuojantis ties išmetimo riba, nors tebuvo pora neesminių nuomonių nesutapimų.
Nežinau, ar čia galima kažką pakeisti, todėl forumiečių norėčiau bent paprašyti prieš vertinant kitus pagalvoti ar priimtas sprendimas bus proporcingas siekiamam tikslui. Juk didelė galia, tai kartu ir didelė atsakomybė.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTie įverčiai neturi tokios galios, kad imtų ir išmestų kažką. Todėl gali būti ramus, nebent esi prisirinkęs pražangų.
Comment
-
Man nuo to neblogiau, taciau idomu - nuo kada prekybcentrio nuomininku pasikeitimas traktuotinas kaip projektas? Kalbu apie tai, kad akropolyje viena restorana pakeite kitas ir tai buvo ideta i projektus. Pvz akropolyje dar atsidarys aldo batu parduotuve, ar tai irgi tinkama naujiena "Kauno projektams"? Retorinis klausimas aisku..
Buciau nekreipes demesio, taciau zmogus idejes ta naujiena yra verslosavaites spam'eris dejes vardan nuorodos. Pranesiau moderatoriams, taciau pranesimas nebuvo pasalintas. Todel butu idomu isgirsti patvirtinima, kad prekybcentrio nuomininku pasikeitimas yra tinkama naujiena projektu skiltyje.
Aciu
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąKada galėsiu įeiti į temą "Politika"?Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Klausimas dėl temų kūrimo skiltyje "Už sienos". Ar galima kurti atskirą temą atskiram neeiliniam objektui? Šiuo atveju kalba eina apie Spiš pilį Slovakijoje, kuri yra įtraukta į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą.
Kitas variantas sukurti temą vien objektams įtrauktiems į UNESCO p. p. s.Paskutinis taisė Čikupakas; 2012.03.02, 20:59.
Comment
Comment