Paaiškinau toje temoje.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Romka, čia jau kažkas labai labai subtilaus nes nelabai suprantu kodėl tai buvo adresuota man.Parašė Romas Rodyti pranešimąPaaiškinau toje temoje.
Comment
-
Akivaizdu - nes esi konservatorių botas.Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
Romka, čia jau kažkas labai labai subtilaus nes nelabai suprantu kodėl tai buvo adresuota man.
Comment
-
Buvo adresuota kitam - atsakymas Ignalinai dėl Lenkijos kelių buvo Lenkijos kelių temoje.Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimąčia jau kažkas labai labai subtilaus nes nelabai suprantu kodėl tai buvo adresuota man.
O apie medžius ir kūno kalbą diskutuokite su kolegomis, su kuriais ta diskusija buvo pradėta Medžių temoje.
P.S. Niekaip neišeina neprasivardžiavus. Negi toks chamas esi ir realiame gyvenime?.
Šiame forume yra neblogų tamstos nuotraukų, galima dar kai ką gero apie patį pasakyti. Bet toks bendravimas nėra malonus.Paskutinis taisė Romas; 2025.02.17, 15:37.
Comment
-
Didžiasalis entered the chat.Parašė Romas Rodyti pranešimąP.S. Niekaip neišeina neprasivardžiavus. Negi toks chamas esi ir realiame gyvenime?.
- 1 patinka
Comment
-
Ačiū už pridėtą subtilų įžeidimą:Parašė Romas Rodyti pranešimąPaaiškinau toje temoje.

Nors ir pridėjai turinio, bet tas pranešimas vis tiek nekuria jokios vertės ir yra grynas freepostas. Argumentas „tam, kad žemėlapis būtų kartu su aprašymu“ gan juokingas - čia ne asmeninis Instagram profilis, kur gali įkelti tuščių nuotraukų, kad feed'as atrodytų gražiau.
Comment
-
Tamstos kabinėjimasis prie visko kas rašoma ar rodoma jau net nebeerzina.
Ir iš kur pas patį tiek entuaziazmo ne pačiam ką nors kurti, o kitiems dergti.
Prašom geriau įkelti savo nuotraukų. Negi teks vêl cituoti tą beveik vienintelę ir nepakartojamą nuotrauką iš troleibuso.Paskutinis taisė Romas; 2025.02.16, 01:34.
Comment
-
Turiu tureto sindromą.Parašė Romas Rodyti pranešimąP.S. Niekaip neišeina neprasivardžiavus. Negi toks chamas esi ir realiame gyvenime?.
- 3 patinka
Comment
-
Jeigu aš pradėčiau keršyti visiems kas mane čia per 19 metų kuo pavadino, įžeidė, neteisingai pasielgė, sukonfliktavom ar kažkaip kitaip užgavo mano jautrios ružavos sielos stygas - nebūtų kada rašyti normaliomis temomis. Beje, tai galioja ir realiame gyvenime. Šitaip greit galima likti vienam.Snowflakes will attack U <3
- 5 patinka
Comment
-
Jau yra tokia tema, vadinasi nesąmonės ir kliedesiai.Parašė lanxtot Rodyti pranešimąGal metas forume įkurti atskirą temą peštynėms? Nusibodo matyti, kaip galybė normalių temų skirtų padorioms diskusijoms teršiamos bereikalingais vaidais, apsižodžiavimais ir purvo svaičiojimu. Gal jau baikit – ir vieni, ir kiti.
Comment
-
Oi ne, negražu būtų Kristupo gyvenimo įžvalgas teršti šitomis rietynėmis.Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Jau yra tokia tema, vadinasi nesąmonės ir kliedesiai.
- 3 patinka
Comment
-
Palaikau, geriau sukurti temą: Kieno b ilgesnis?Parašė lanxtot Rodyti pranešimąOi ne, negražu būtų Kristupo gyvenimo įžvalgas teršti šitomis rietynėmis.
Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Neklausiu už ką pašalintas, bet įdomu,Parašė Red NeckModeratoriai, kaip matau, atsikratę Kenobio, ramiai miega ir rimtos temos virsta pletkų forumu
kada grįš į forumą Obi-Wan Kenobi ?
Comment
-
GrįžauParašė Romas Rodyti pranešimąNeklausiu už ką pašalintas, bet įdomu,
kada grįš į forumą Obi-Wan Kenobi ?
- 3 patinka
Comment
-
Praradom AšNeRobotas ir gavom tave. Nelabai nusisekę pašalintųjų mainai.Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimą
Grįžau
- 4 patinka
Comment
Comment