Gal ir nesu protingiausias žmogus kambaryje, kad kažką įrodinėčiau ar nurodinėčiau. Esu susitaikęs, kad random dieną gausiu ban'ą vien tik dėl to, kad reikia atlikti žingsnius pereidinėt per tas temas. Nesu užtikrintas ar pataikysiu į teisingą temą, keldamas karštas diskusijas į kitas temas. Mano problema, kad nematau, kad tai būtų masiškai daroma, gal tik pavieniai atvejai, tarsi mano situacija yra savaip išskirtinė. Kitas būtų reikalas, jeigu pradėčiau nuo nulio diskusiją (t.y. prikeliu anksčiau primirštą temą po tam tikro laiko tarpo) kaip ir daug kas daro.
Turiu savo rašymo stilių ir savęs labai riboti kažkaip nenoriu. Turiu planų rašyti į kitas platformas, jaučiu tam subręstantis, nes suprantu, kad šis forumo formatas nėra iki galo tinkamas. Reikia tikrai pataikyti į temą, beveik kaip darts'ų mėtymą man primena, kas atrodo kaip savęs apsisunkinimas.
Turiu savo rašymo stilių ir savęs labai riboti kažkaip nenoriu. Turiu planų rašyti į kitas platformas, jaučiu tam subręstantis, nes suprantu, kad šis forumo formatas nėra iki galo tinkamas. Reikia tikrai pataikyti į temą, beveik kaip darts'ų mėtymą man primena, kas atrodo kaip savęs apsisunkinimas.
Comment