Parašė Sula
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 3 patinka
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąBūk vyras ir neužsiiminėk smulkias kerštavimais. Niekas nesikėsina i Tavo moderavimą.
Comment
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
Ploju atsistojęs. "Būk vyras" - tokio maroziško Romo dar neteko matyti.
Mane Romas buvo užbaninęs už tai, kad parašiau jog serbai yra vatnikai, kas yra visiška tiesa. Vis dar laikau akmenį užanty.
Beja, reikia pastebėti, kad marozai yra leftistai nes lytį suvokią kaip socialiai nulemtą dalyką.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimąRomas marozina.
Mane Romas buvo užbaninęs už tai, kad parašiau jog serbai yra vatnikai, kas yra visiška tiesa. Vis dar laikau akmenį užanty.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
Ploju atsistojęs. "Būk vyras" - tokio maroziško Romo dar neteko matyti.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Karas prieš vyriškumą jau tiek įsigalėjo, kad dar prieš 10 metų visiškai normalus ir įprastas posakis dabar jau laikomas marozišku...
- 1 patinka
Comment
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
Prieš dešimt metų tu gal zonoj sedėjai?
- 1 patinka
Comment
-
zonoj yra kitokie pasakymai, pvz būk bachuras, atsakyt už bazarą. Nehiperbolizuok. Būk vyras visada buvo normalus pasakymas. Bilotaitė tam atleistam pareigūnui pvz. taip sakė.
Zoninėj leksikoj bachūras yra tas pats kas žmonių leksikoj vyras. Pavyzdžiui zoninis nusikaltelis Švinius yra Tapiną pavadinęs ne vyru.
Comment
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
Sakyti vyrui, kad tu ne vyras yra gan ironiška, nebent esi leftistas ir skiri biologinį vyriškumą nuo socialinio
Pvz. vyriška yra laikytis duoto žodžio, tad jei kažkas nesilaiko galima sakyti - elgiesi nevyriškai (arba kita fraze - būk vyras ir laikykis žodžio).
Tai yra 0 maroziškumo.
Tai tas pats kas sakyti, kad "nueik į parduotuvę" ar "atnešk alaus", ar "būk žmogus" yra maroziški pasakymai.
Absoliuti nesamonė.
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimąZoninėj leksikoj bachūras yra tas pats kas žmonių leksikoj vyras. Pavyzdžiui zoninis nusikaltelis Švinius yra Tapiną pavadinęs ne vyru.
- 2 patinka
Comment
-
"ne vyras" tai ne tiesiogiai lytiškai ne vyras, o "elgiesi nevyriškai" sinonimas.
Pvz. vyriška yra laikytis duoto žodžio, tad jei kažkas nesilaiko galima sakyti - elgiesi nevyriškai (arba kita fraze - būk vyras ir laikykis žodžio).
Tai yra 0 maroziškumo.
Tai tas pats kas sakyti, kad "nueik į parduotuvę" ar "atnešk alaus", ar "būk žmogus" yra maroziški pasakymai.
Absoliuti nesamonė.
Tai ir nesakyk, kad aš iš zonos su vyru, jei dabar jau sakai, kad zoninėj leksikoj būtų bachūras, o vyras - žmonių leksikoj, kur aš, pasirodo, ir buvau.
Comment
-
Kolegos, aš nesu moderatorius jau pusę metų.
Esu pamalonintas kolegų dėmesio, kai tai jau nebe aktualu. Jei būtų forumo H-indeksas, vertinantis citavimą, tai dabar žymiai mažiau dalyvaudamas forume turbūt užimciau antrą vietą po kolegos iš A raidės.
Jei buvo kažkas blogai per 15 moderavimo metų ir yra nepatenkintų, tai buvo atsiprašyta. Antrą kartą to neverta tikėtiis Puslapis užverstas,nieko jau nepakeisi.
Jei norisi kerštauti ar piktdžiugauti, tai čia rmss, Ignalinos ir kartais digital mėgstama sporto šaka. Bet negi dabar ginčysies su tais dviem. Susilauksi tik didesnės purvo dozės.
Dėl vyriškumo - neištraukit žodžių iš konteksto Galima pataisyti tą frazę, kad nereikėtų per pilnatį diskutuoti apie politkorektiskumą - yra tokia atskira tema.
Tegul pataisyta originali frazė skamba taip:
"Būk [geras arba objektyvus] ir neužsiiminėk smulkiais kerštavimais."Paskutinis taisė Romas; 2024.04.24, 18:57.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąPvz. vyriška yra laikytis duoto žodžio, tad jei kažkas nesilaiko galima sakyti - elgiesi nevyriškai (arba kita fraze - būk vyras ir laikykis žodžio).
Tai ir nesakyk, kad aš iš zonos su vyru, jei dabar jau sakai, kad zoninėj leksikoj būtų bachūras, o vyras - žmonių leksikoj, kur aš, pasirodo, ir buvau.
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąKolegos, aš ne moderatorius jau pusę metų.
Esu pamalonintas kolegų dėmesio kai tai jau nebe aktualu. Jei būtų forumo H-indeksas, vertinantis citavimą, tai dabar žymiai mažiau dalyvaudamas forume turbūt užimciau antrą vietą po kolegos iš A raidės.
Jei buvo kažkas blogai per 15 moderavimo metų ir yra nepatenkintų, tai buvo atsiprašyta. Antrą kartą to neverta tikėtiis Puslapis užverstas,nieko jau nepakeisi.
Jei norisi kerštauti ar piktdžiugauti, tai čia rmss, Ignalinos ir kartais digital mēgstama sporto šaka. Bet negi dabar ginčysies su tais dviem. Susilauksi tik didenės purvo dozės.
Dėl vyriškumo - nieštraukit žodžių iš konteksto Galima pataisyti tą frazę, kad nereikėtų per pilnatį diskutuoti apie poletkorektiskumą - yra tokia atskira tema.
Tegul pataisyta originali frazė skamba taip:
"Būk [geras arba objektyvus] ir neužsiiminėk smulkiais kerštavimais."
O dėl keršto (???) ir piktdžiugos vėl kažkoks susireikšminimas. Tiesiog blogai atlikdavai moderatoriaus darbą ir, taip, aš manau dabar forumui geriau, kad juo nebesi. Tiesiog tiek... Nesusireikšmink.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąKolegos, aš ne moderatorius jau pusę metų.
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimą
Kad tu nelabai kam be Tominizmo čia įdomus.
Buvo liūdna, kai pusę metų nesirodė, nes norisi normalaus santykio tarp žmonių. Gerai, kad nepasididžiavo bei per daug neįsižeidė ir kuria turinį.
Man irgi buvo kartą įspėjimas neteisėtas (nes naudojau žodį šūdas, nors jis oficialiai yra Lietuvių kalbos žodyne).
Tuo tarpu jūs abudu išsakydami nuomones, labai vulgariai ir namandagiai tą darote.♚ instagram.com/street.skins.intl ♚
- 4 patinka
Comment
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimąMoteriška nesilaikyti?Parašė rmss Rodyti pranešimą
Ar nesilaikyti duoto žodžio yra moteriška?
Jūs nelabai matau suprantat ką reiškia posakis "būk vyras".
Jis NEreiškia "būk vyras, o ne moteris"
Jis reiškia pvz "būk solidus vyras" ar "būk rimtas vyras, o ne slabakas", ar "būk atsakingas vyras, o ne tepliap" ir panašiai ir taip toliau. Apibendrinus: "būk kokybiškas vyras, o ne nekokybiškas vyras". O NE "būk vyras, o ne moteris"
Niekas sakydamas šitą frazę negalvoja apie jokius lyčių keitimus kaip čia jūs kažkodėl fantazuojat.
Netgi jei kažkas sako "būk vyras, o ne boba" jis neturi mintyje jokių lyčių keitimų, jis turi mintyje "būk vyras, o ne mėmė".
Čia gi elelemtarūs kalbos dalykai, bet gal kažkas nesupranta niunasų, kaip matau.Paskutinis taisė Gator; 2022.11.10, 19:22.
- 3 patinka
Comment
-
Taip, man atrodo dauguma tokius niuansus labai paprastai supranta. Lygiai taip pat, kaip žodis "boba" yra tinkamas abiejų lyčių atstovams ir nėra buitinėje kalboje pririštas prie lyties - labiau apibūdina tam tikrus savybių rinkinius, kuriais nei vyrams, nei moterims nevertėtų didžiuotis.Paskutinis taisė Tomizmas; 2022.11.10, 20:10.Snowflakes will attack U <3
- 2 patinka
Comment
-
Parašė dondc Rodyti pranešimą
Man įdomus. Nufotkina asfaltuojamus žvyrkelius, kuriais galėsiu dviračiu važinėt. Kelionės irgi įdomios, nes pats ten nekeliauju.
Buvo liūdna, kai pusę metų nesirodė, nes norisi normalaus santykio tarp žmonių. Gerai, kad nepasididžiavo bei per daug neįsižeidė ir kuria turinį.
Man irgi buvo kartą įspėjimas neteisėtas (nes naudojau žodį šūdas, nors jis oficialiai yra Lietuvių kalbos žodyne).
Tuo tarpu jūs abudu išsakydami nuomones, labai vulgariai ir namandagiai tą darote.
Bet šiaip pritariu, Romo reportažai ir naujienų įkėlimas tikrai prideda forumui vertės. Nesuprantu, kam čia pjautis.100 minčių – miestai, transportas ir idėjos
- 1 patinka
Comment
Comment