Ar gali būti, kad dingo tema apie kelius UK? Norėjau pridėti kelias nuotraukas po ankstesniu pranešimu, bet neberadau nei temos, nei savo įrašo.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Yra tema apie D. Britanijos kelius. Nebent nori apie Šiaurės Airiją rašyt. Tada reiks naujos temos
https://www.miestai.net/forumas/foru...tkeliai?t=8771
- 1 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąar as apakau, ar dingo Nesamoniu skiltis?-
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
Vėl prapuolė... Įdomu, kodėl.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Kodėl mano pranešimas apie Swiss tvarkaraščių pokyčius nuo 2024m. pavasario buvo perkeltas iš Vilniaus oro uosto temos į temą "Diskusijos apie lėktuvus" ?
Parašė 10.000 Rodyti pranešimą
Vistik pernelyg optimistiškai mes čia užvelgėme. Dieninių skrydžių nebus, tik 6x overnight ZRH-VNO-ZRH reisai operated by airBaltic
- 1 patinka
Comment
-
Shameless self-promotion:
https://www.miestai.net/forumas/member/26162-badger123
Manau kad reikėtų trinti.
Comment
-
Elektromobiliai temoje pacitavau gyvenimišką atvejį Kaune kai ginant pakrovėjo laidą išsitraukė pistoletą parodymui. Postas dingo.
Ar perkelta į man nežinomą temą, ar draudžiama apie Kauną rašyti, kad ten patyrę ~45-49 amžiaus bachūrai supranta, kad laidą reikia dantimis ir pistoletu ginti?
Ar tik viduje Kauno tai galima minėti? Čia kaip filme - jis tas kurio vardo nemini.
https://kauno.diena.lt/naujienos/kau...-laido-1153947Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąČia kaip juodas sako, kad man kažkas atsitiko, nes aš juodas.
Taip ir čia - ištrinta, nes visiškai ne į temą (tiktų nusikaltimai ir necivilizuotas elgesys temoje), bet susigalvoja, kad ištrinta, nes Kaunas paminėtas.
Žmonėms nervai nebelaiko jau, tik pistoletu įmanoma apginti savo teisę į pakrovimą.
Aš pajutau baimę pirkti elektromobą, o jei teks Kaunan atvažiuoti bent kartą per metus?
p.s. o bet tačiau. Kuriame dar mieste apart to kur neminėti viduryje baltos dienos centre lauko kavinėje įvyksta metalinėmis lazdomis ar kuo ten ginkluotų gal 7 gladiatorių mūšis?Paskutinis taisė Arunasx; 2023.12.24, 19:52.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 1 patinka
Comment
-
1.
Pastebėjau, kad kartais žmonės nuotraukoms prideda aprašymą, bet tas aprašymas pasimato tik paspaudus ant pačios nuotraukos:
https://www.miestai.net/forumas/foru...18#post2096118
Ar įmanoma padaryti, kad matytųsi, ar nuotraukos turi aprašymą ant jų nespaudžiant? Gal po nuotrauka pateikti aprašymo pirmąjį žodį mažesniu šriftu ir tritaškį. Arba šalia žodžio „X photos“ prirašyti „su aprašymu“. Beje, kodėl šitas nuotraukų peržiūrėjimo įrankis vis dar su angliškais užrašais?
2.
Labai nepatogu įterpti YouTube video, visada pamirštu, kurią adreso dalį reikia įrašyti, kurią ištrinti. Gal paspaudus YouTube mygtuką galėtų iššokti kokia nors lentelė, pasakanti, ką būtent įrašyti tarp tų skliaustų. Arba gal net toje lentelėje būtų galima įklijuot pilną adresą, o paspaudus OK jau automatiškai liktų teisinga dalis.100 minčių – miestai, transportas ir idėjos
Comment
-
Parašė taccido Rodyti pranešimą2. Labai nepatogu įterpti YouTube video, visada pamirštu, kurią adreso dalį reikia įrašyti, kurią ištrinti. Gal paspaudus YouTube mygtuką galėtų iššokti kokia nors lentelė, pasakanti, ką būtent įrašyti tarp tų skliaustų. Arba gal net toje lentelėje būtų galima įklijuot pilną adresą, o paspaudus OK jau automatiškai liktų teisinga dalis.
Nereikės galvoti ir poste užims mažai vietos atvaizduojant. win win
Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąGeriau dėk youtube pilną linką per Insert video įkoną
Nereikės galvoti ir poste užims mažai vietos atvaizduojant. win win100 minčių – miestai, transportas ir idėjos
Comment
Comment