Parašė emas22
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
(ne KG) PSD ir TPP
Collapse
X
-
Ok, jie dirba, bet jie ne robotai. Yra vagiančių policininkų, yra alkoholikų gaisrininkų ar išdavikų karių - žmonės yra žmonės. Taip kad sakyti, jog norim kokybės už 72Lt/mėn ir tuo pačiu spręsti apie visą sveikatos apsaugą iš retų pasitaikančių blogo darbo pavyzdžių nekreipiant dėmesio į tai, kiek tie žmonės išgelbėja gyvybių už varganus pinigus, yra kvaila.
-
Aš neverkiu. Moku net daugiau nei 172Lt/mėn. Ir noriu, kad VISI kurie turi pagal įstatymą mokėti - susimokėtu. Jei pakeltų gydytojams atlyginimus ir pagerėtų sveikatos apsauga sutikčiau mokėti ir daugiau su sąlyga, kad mokėtų ir visi kiti.Parašė emas22Tai jei pakels jiem atlyginimus, neverk, kad mokestis bus ne 72lt/mėn, o 172lt/mėn. Tada ir tu būsi laimingas, nes žinosi, kad padedi "vargstantiems", ir valstybės tarnautojai bus laimingi. Puikus požiūris.
Comment
-
Aš nieko prieš kad jie gautų didesnį atlyginimą. Bet tegul jie savo darbą atlieka be išsidirbinėjimų.Parašė artexs Rodyti pranešimąSupratau tavo požiūrį. Duodi hipokrato priesaiką ir tampi vergu - dirbi VISADA ypač gerai nepaisant nei kokį atlyginimą gauni nei kokiom sąlygom dirbi. Manau būtų panašu į Šiaurės Korėjos priverstinio darbo stovyklas.
Comment
-
Ok, koks procentas išsidirbinėjimų? Žmonės yra žmonės, jų neužprogramuosi kaip kompiuterių, kad dirbtų be klaidų ir be emocijų. O kiek jie išgelbėja gyvybių? Kodėl visi pastebi tik blogus dalykus?Parašė spirit Rodyti pranešimąAš nieko prieš kad jie gautų didesnį atlyginimą. Bet tegul jie savo darbą atlieka be išsidirbinėjimų.
Comment
-
Mano mokestis apie kurį kalbėjau ir yra privalomasis sveikatos draudimo mokestis. O dėl žmonių kuriem 20Lt yra pinigas jau tingiu kartotis, pasidomėk kam skirta darbo birža.Parašė emas22Šneku apie privalomąjį sveikatos draudimo mokestį, kuris yra visiems vienodas, o ne apie mokesčius "Sodrai". Gerai - tu, aš išgalėtumėm, pavyzdžiui, susimokėti tą mokestį (172lt/mėn +), bet daug žmonių gyvena skurdo riboje ir 20 Lt yra didelis pinigas. Taip, kad gaila, jog ne aplink tave pasaulis sukasi
Comment
-
Niekas neliepė jiems rinktis savo profesiją.Parašė artexs Rodyti pranešimąOk, jie dirba, bet jie ne robotai. Yra vagiančių policininkų, yra alkoholikų gaisrininkų ar išdavikų karių - žmonės yra žmonės. Taip kad sakyti, jog norim kokybės už 72Lt/mėn ir tuo pačiu spręsti apie visą sveikatos apsaugą iš retų pasitaikančių blogo darbo pavyzdžių nekreipiant dėmesio į tai, kiek tie žmonės išgelbėja gyvybių už varganus pinigus, yra kvaila.
Taip, tikrai dorai atliekančių savo pareigą žmonių vis dar yra dauguma. Tikiuosi. Ir duok dieve kad tokių būtų kuo daugiau. Bet yra ir tokių apie kuriuos mes dabar kalbam. Ir tokių atvejų nėra vienetai. Jų yra daug, o tai ir yra problema.
Comment
-
Tai jie patys kalti, kad blogai pasirinko?Parašė spirit Rodyti pranešimąNiekas neliepė jiems rinktis savo profesiją.
Idealo siekimas yra gerai. Tačiau jo niekaip nepasieksi ir niekur - nei darbe nei gyvenime. Pasakyk sritį kur nėra problemų, pasakyk šalį kur sveikatos apsauga - be jokių trūkumų? Apskritai žmogui gerai negali būti niekada, visada norėsis geriau.Parašė spirit Rodyti pranešimąTaip, tikrai dorai atliekančių savo pareigą žmonių vis dar yra dauguma. Tikiuosi. Ir duok dieve kad tokių būtų kuo daugiau. Bet yra ir tokių apie kuriuos mes dabar kalbam. Ir tokių atvejų nėra vienetai. Jų yra daug, o tai ir yra problema.
Comment
-
Parašė artexs Rodyti pranešimąOk, koks procentas išsidirbinėjimų? Žmonės yra žmonės, jų neužprogramuosi kaip kompiuterių, kad dirbtų be klaidų ir be emocijų. O kiek jie išgelbėja gyvybių? Kodėl visi pastebi tik blogus dalykus?
Kad gelbėja gyvybes, tai taip. Bet mes dabar kalbam apie taip, kaip jie gelbėja gyvybes (jei išvis gelbėja). Tokių gydytojų nihilizmo atvejų jau vien iš savo šeimos pusės galiu papasakot ne vieną.
Comment
-
Gal. Čia buvo jų pasirinkimas.Parašė artexs Rodyti pranešimąTai jie patys kalti, kad blogai pasirinko?
Čia verta prisimint patarlę: "Elkis su kitais taip, kaip norėtum kad su tavim taip elgtūsi". Bent jau aš stengiuosi visada vadovautis tuo.Idealo siekimas yra gerai. Tačiau jo niekaip nepasieksi ir niekur - nei darbe nei gyvenime. Pasakyk sritį kur nėra problemų, pasakyk šalį kur sveikatos apsauga - be jokių trūkumų? Apskritai žmogui gerai negali būti niekada, visada norėsis geriau.
Comment
-
Tai tu abejoji ar gydytojai gelbėja gyvybes? O tai ką tavo nuomone jie veikia, jei negelbėja?Parašė spirit Rodyti pranešimą<..> (jei išvis gelbėja) <..>
Tokie atvejai yra blogai. Tikslas - jų mažinti iki minimumo. Bet klausimas - kaip? pasiūlyk variantų. Ar tu manai, kad žmogus pasirinko profesiją, prasimokė 10 metų, davė priesaiką ir dabar turi dirbt nepriekaištingai kaip robotas už menką atlyginimą? Aš manau, kad tokių nihilizmo atvejų galima sumažinti gerinant darbo sąlygas ir didinant atlyginimus gydytojams.Parašė spirit Rodyti pranešimąTokių gydytojų nihilizmo atvejų jau vien iš savo šeimos pusės galiu papasakot ne vieną.
Comment
-
Apsišik pagaliau su ta darbo birža. Nes dar vienas toks parašymas rašysiu adminsitracijai laišką ir dėsim baną ant IP. Gėda tokių budulių net klausitis. CHAMAS, ESI CHAMAS.Parašė artexs Rodyti pranešimąMano mokestis apie kurį kalbėjau ir yra privalomasis sveikatos draudimo mokestis. O dėl žmonių kuriem 20Lt yra pinigas jau tingiu kartotis, pasidomėk kam skirta darbo birža.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Jau bijau, tik nerašyk, ką?Parašė SPX Rodyti pranešimąApsišik pagaliau su ta darbo birža. Nes dar vienas toks parašymas rašysiu adminsitracijai laišką ir dėsim baną ant IP. Gėda tokių budulių net klausitis. CHAMAS, ESI CHAMAS.
Beje, pasikartosiu: jei nedirbi ir nori nemokėt PSD registruokis į darbo biržą.
Comment
-
Valstybė tegu susitvarko su sveikatos apsaugos sistema, tada galėsim kalbėt apie PSD. Dabar tai šūdo krūva. Medicina yra išpūsta seniai, nei preitaisai, nei operacijos tiek nekainuoja, nes viskas jau yar ganėtinia prieinama, negu tada kai atsirado tokie metodai, taip, kad pasaulis ir Lietuva yra puikiai išdūrinėjama medicinos verslo magnatų. Užtenka apie medikamentų ir vaistų kainų išpūtimą prisiminti... TAIP KAD PATYLĖK.Parašė artexs Rodyti pranešimąJau bijau, tik nerašyk, ką?
Beje, pasikartosiu: jei nedirbi ir nori nemokėt PSD registruokis į darbo biržą.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Tavo argumentai apie kainas, prieinamus metodus ir medicinos magnatų išdūrinėjimą yra geležiniai. Neabejoju, kad tu viską puikiai išmanai prisiskaitęs iš delfio ir respublikos.Parašė SPX Rodyti pranešimąValstybė tegu susitvarko su sveikatos apsaugos sistema, tada galėsim kalbėt apie PSD. Dabar tai šūdo krūva. Medicina yra išpūsta seniai, nei preitaisia, nei operacijos tiek nekainuoja, nes viskas jau yar ganėtinia prieinama, negu tada kai atsirado tokie metodai, taip, kad pasaulis ir Lietuva yra puikiai išdūrinėjama medicinos verslo magnatų. Užtenka apie medikamentų ir vaistų kainų išpūtimą prisiminti... TAIP KAD PATYLĖK.
Tai dabar tik patylėt? O kur laiškas administratoriams dėl IP blokavimo?
Comment
-
Bus ir laiškas, palauk. Reikia dar jį suformuluoti. Nepalikssiu aš taip ramybėj. Vienam forume dėl nepagrįstų įžeidinėjimų nariams tvarką padariau, bus ir šitam.Parašė artexs Rodyti pranešimąTavo argumentai apie kainas, prieinamus metodus ir medicinos magnatų išdūrinėjimą yra geležiniai.
Tai dabar tik patylėt? O kur laiškas administratoriams dėl IP blokavimo?Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė emas22Gal Tu jau eik, eik. Pamiegosi, nesulauksi jokių sankcijų, rytoj pratęsim
Tai aš dabar nebegalėsiu ramiai miegot po tokių grąsinimų. Tiekto, keičiu nuomonę: Kubilių lauk!, Atšaukt PSD!, Visa valdžia vagys!, Gydytojai - vagys!Parašė SPX Rodyti pranešimąBus ir laiškas, palauk. Reikia dar jį suformuluoti. Nepalikssiu aš taip ramybėj. Vienam forume dėl nepagrįstų įžeidinėjimų nariams tvarką padariau, bus ir šitam.
Gal jau neberašysi laiško?
Comment
-
Arogancija, pasikėlimas, didvyrio vaizdavimas - tai būdinga tau. Neesi niekam įdomus. Gal tu jau atsijungk.Parašė artexs Rodyti pranešimąTai aš dabar nebegalėsiu ramiai miegot po tokių grąsinimų. Tiekto, keičiu nuomonę: Kubilių lauk!, Atšaukt PSD!, Visa valdžia vagys!, Gydytojai - vagys!
Gal jau neberašysi laiško?
Comment
-
Ačiū už mano apibūdinimą, bet gal aš dar neatsijungsiu, ok?Parašė emas22 Rodyti pranešimąArogancija, pasikėlimas, didvyrio vaizdavimas - tai būdinga tau. Neesi niekam įdomus. Gal tu jau atsijungk.
Comment
Comment