Parašė John
Rodyti pranešimą

Juk kabutės nesuteikia jokio objektyvaus mato, pagal kurį patikrintumėm jose paslėpto termino adekvatumą vidutinio protingo stebėtojo nuomone - jos tiesiog rodo subjektyvų kabutes naudojančio autoriaus akcentą į kitą reikšmę, nei jis pats tam žodžiui suteiktų. Dėl to kabutes ir naudojame, tarkim, citatoms ... Mano nuomone, kabutės tiesiog nurodo į 'kitą(o) apibrėžimą/nuomonę', nei ta kuri natūraliai išplaukia iš autoriaus sudaromo išraiškos konteksto, ir tiek ...
Sveikas protas paprastai klausia, o fundamentalizmas - deklaruoja atsakymus ... Ar tiksliau - 'atsakymus'
Juk kabutės nesuteikia jokio objektyvaus mato, pagal kurį patikrintumėm jose paslėpto termino adekvatumą vidutinio protingo stebėtojo nuomone - jos tiesiog rodo subjektyvų kabutes naudojančio autoriaus akcentą į kitą reikšmę, nei jis pats tam žodžiui suteiktų. Dėl to kabutes ir naudojame, tarkim, citatoms, arba, kai tam tikram terminui bandom suteikti kitą reikšmę, nei paprastai suteiktumėm patys ... Kitaip tariant, mano nuomone, kabutės beveik visada nurodo į 'kitą(o) apibrėžimą/nuomonę', nei tavo, ir tiek ...

nebūkite tokie jautrūs. Kur mano pasisakyme buvo pasakyta, kad ten gyveno žydų dauguma? Antiizraelietiškas mąstymas visuomet nukreiptas į puolimą ir destrukciją. O dabar pažiūrėkime, kas teisus. Aš sakiau, kad žydai ten "gyveno nuolat". Gavau atsakymą - "kiek ten jų "nuolat gyveno"". Kaip interpretuoti kabutes ant nuolat gyveno? Norite čia visiems įteigti, kad žydai ten vis dėlto negyveno, nors lentelė aiškiai rodo priešingai.
Comment