Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Defliaciniai išpardavimai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Defliaciniai išpardavimai

    Atrodo, kad jau prasideda lenktynės - kas greičiau išvalys sandėlius.
    Nesinori tos temos paskandinti "Ekonomikos naujienose", kuriu atskirą.


    Tik kovo 13-15 dienomi visai vaizdo, garso ir buitinės technikos su AČIŪ kortele ir gaukite 50% prekės vertės MAXIMA pinigais!
    http://www.maxima.lt/akcijos/akcijos...aujiena/21629/

    Kadangi žiniasklaida tą praleido (turbūt nebuvo nusiųsta redakcijoms PiaRiniais kanalais), todėl atgarsis viešoje erdvėje buvo gana menkas.
    -------

    Prieš naktinį "Maximos" išsipardavimą

    2009 kovo mėn. 19 d. 19:05
    Rasa Lukaitytė, www.DELFI.lt
    Stojant vartojimui – naktinis išpardavimas „Maximoje“

    „Tai yra bandomasis projektas, nieko panašaus dar nedarėme. Mes norime pasiūlyti žmonėms kitokį būdą sutaupyti kažkiek koreguojant jų pačių pirkimo įpročius, kad jie galėtų ateiti ir ramiai apsipirkti.
    Dieną žmonės įprastai tvarkosi savo būtinus reikalus, o naktį gali sau ateiti apsipirkti“, – apie akciją kalbėjo „Maxima LT“ atstovė spaudai
    http://www.delfi.lt/news/economy/bus...hp?id=21074846
    Paskutinis taisė Romas; 2009.03.22, 14:52.

    #2
    Vakar važiuodamas iš vieno renginio apie 12 nakties pravažiavau Ozo-Gelvonų g. sankryžą. Gerai, kad važiavau prieš srovę.

    Gražu buvo pažiūrėti, kas dėjosi sankryžoje ir aikštelėje (beje, ten apie 12 dingo šviesa). Nežinau, kiek valandų tie atvažiavę "ramiai apsipirkti", stovėjo kamštyje ar laužė įėjimo duris.


    Trūko tik Kubiliaus ar Šemetos - jie būtų pasakę "per mažai padidinom mokesčius, dar jūs turit kojinėj pinigų"


    Kirkilas būtų pasakęs - "Aš gi sakiau, kad krizės nėra"


    "Maximos" vyrukai turbūt keikėsi - "Pereborčiks... Tiems durniams būtų užtekę ir kokių 20, o ne 40 proc. nuolaidos. Dabar remontai daugiau kainuos"

    Comment


      #3
      Rasa Lukaitytė, www.DELFI.lt
      2009 kovo mėn. 22 d. 01:43, atnaujinta 02.10 val.
      Šeštadienio naktį pirkėjai šturmavo„Maximą“ - foto, video

      Neįprastai didelė automobilių spūstis, minios į vieną pusę traukiančių žmonių, būrys negalinčių prasibrauti į parduotuvę, keiksmai ir isteriškas minios spaudžiamų merginų juokas. Taip vėlų šeštadienio vakarą atrodė Vilniuje įsikūrusio prekybos centro „Akropolis“ prieigos. Čia esanti „Maxima“ parduotuvė po vidurnakčio visas ne maisto prekes pardavinėjo su 40 proc. nuolaida.

      Viduje situacija buvo taip pat ne ką „vėsesnė“ – didžiulė parduotuvė atrodė kaip viena ilga sausakimšų vežimėlių eilė prie kasų. Nors plušo visos kasininkės, o informacijos skyrius aptarnavo tėvus su mažais vaikais eilės, rodos, neseko. Netoli kasų už prekes susimokėti laukusi vilniečių šeima DELFI apie 00.30 val. sakė apsipirkti atvažiavę 21.30 val.


      „Bet jau netgi tokiu metu nebebuvo kai kurių prekių, pavyzdžiui, mes norėjom nusipirkti mikrobangų krosnelę, bet buvo likusios tik pačios brangiausios“, – šypsodamiesi kalbėjo vilniečiai. Jie skaičiavo, kad nusipirkę drabužių, lygintuvą ir kitų buities prekių sutaupė 300-500 Lt, todėl nors ir vėlyvą vakarą buvo gerai nusiteikę.

      Kiek kitokios nuotaikos vyravo lauke, kur į „Maximą“ bandė patekti keli šimtai taip pat norinčiųjų apsipirkti.

      (...)
      Tuo tarpu tie „laimingieji“, kurie tuo metu jau traukė namo su pilnais krepšiais dažniausiai tik džiaugėsi pagaliau ištrūkę iš grūsties, o ne daug sutaupę.
      Iš kitos pusės duris užrėmę laikė maždaug 20 apsaugos darbuotojų, kurie niekaip neįtiko minios trauktis.
      (...)
      Apie 1 val. nakties minios sklaidyti atvažiavo policijos pareigūnai, budėti, jei atsirastų nukentėjusiųjų spūstyje, atvyko greitosios pagalbos automobilis.
      Apie 2 val. visi kantriausieji buvo įleisti į prekybos centrą i didysis ažiotažas kiek aprimo.
      http://www.delfi.lt/news/economy/bus...hp?id=21108731

      Comment


        #4
        Apie 2000 m., praėjus porai metų po Rusijos krizės, vienas verslininkas rodė didžiulį sandėlį, prigrūstą importuojamų prekių. "Ar įsivaizduojate, kad toks sandėlis 1998 m. rugpjūtį per vieną naktį atpigo trigubai?.."
        Tas, kas nenuleis prekių kainų šiandien, rytoj turės konkurentus, kurie netrukus veš dešimtimis procentų pigesnes prekes.

        Kol kas "Maxima" aplenkė kitus. Bet tai tik pradžia.
        Blogiausia bus, kai atsiras defliaciniai lūkesčiai. Ir niekas nieko nebepirks, nes "rytoj bus dar pigiau".

        Neaišku, kiek tam įtakos turės didinami Amerikos "banknotų" spausdinimo mašinų pajėgumai. Jie gali bandyti sukelti dirbtinę infliaciją.

        Comment


          #5
          Na baikit Romai čia juk ne butai, čia mikrobangės, o jos kaip žinia piKti negali

          Comment


            #6
            V.Europoje buitinė technika jau prieš gerą pusmetį atpigo nuo 10 iki 40%... Anksčiau kainos Vokietijoje buvo panašios ar net šiek tiek brangesnės. Dabar tik Lietuva išsisikiria savo brangumu. Nesuprantu tik vieno, kodėl internetinis pardavimas tebemerdi

            Comment


              #7
              Parašė Romas Rodyti pranešimą
              Apie 2000 m., praėjus porai metų po Rusijos krizės, vienas verslininkas rodė didžiulį sandėlį, prigrūstą importuojamų prekių. "Ar įsivaizduojate, kad toks sandėlis 1998 m. rugpjūtį per vieną naktį atpigo trigubai?.."
              Tas, kas nenuleis prekių kainų šiandien, rytoj turės konkurentus, kurie netrukus veš dešimtimis procentų pigesnes prekes.
              Bendru atveju - taip, bet jei vertinti konkrecia lietuvos situacija, tai abejociau.
              Prekybos tinklai praktiskai niekuo nerizikuoja, nes ju pirkimo kainos galima sakyt nepriklauso nuo ekonomines situacijos lietuvoje.

              Manyciau tai daugiau susije su tavo minimais defliacijos lukesciais. Prekybos centrai juk vistiek turi pardavinet, todel sustojus pardavimams tenka mazintis savo marzas. Bet del minetu defliaciniu lukesciu pavojaus nesinori to daryti viesai. Todel ir kuriamos tokios "vienkartines" akcijos kur prekes pardavinejamos uz neva "specialia" kaina.

              Kol kas "Maxima" aplenkė kitus. Bet tai tik pradžia.
              Blogiausia bus, kai atsiras defliaciniai lūkesčiai. Ir niekas nieko nebepirks, nes "rytoj bus dar pigiau".

              Neaišku, kiek tam įtakos turės didinami Amerikos "banknotų" spausdinimo mašinų pajėgumai. Jie gali bandyti sukelti dirbtinę infliaciją.
              Man tai idomu kaip tai turetu nutikt. Problema tame, kad norint sukelt infliacija reikia kad tie pinigai patektu i eiliniu zmoniu kisenes. Kitaip tariant, turi pradeti kilti algos. Kurios siais laikais kaip tik atvirksciai - smunka.
              Todel galima butu manyti, kad atspausdinti banknotai suplauks i zaliavu rinka (firmas/telkinius/etc). Kas reiks ju o veliau ir prekiu brangima.
              Bet visai neakivaizdu kaip tai atsilieps prekiu kainoms, nes zmoniu kisenese pinigu nedaugeja, o zaliavos ir gamyba siais laikais sudaro gana nedidele prekes kainos dali.
              Seniau(c)(p)(tm) zmones buvo zymiai labiau organizuoti, todel didesnis kainu kilimas greitai isprovokuodavo streikus kurie savo ruoztu padidindavo zmoniu algas ir tuo paciu infliacija.
              Dabar gi zmones turi zymiai maziau galimybiu streikuot, todel negali deretis su darbdaviais del algos pakelimo.

              Ko pasekoje paskutinis naftos pabrangimas infliacijos daug nepaveike. Kuom zinoma labai dziaugesi visi ekonomikos ekspertai, bet realybeje tai nieko dziaugsmingo, nes tai reiskia, kad visi ekonominiai smugiai tenka patiems biedniausiems.

              Comment


                #8
                Čia beveik Obamos administracijos vartojimo skatinimo analogas, o pati "federalinė" galėjo čia taikyti bent mini "ecnomic stimulus" paketo dalį, pasižiūrėti ar tai veikia O dėl tokių juodųjų pirmadienių, antradienių ir juokas apima ir liūdna darosi. Maždaug dar labiau šiūkšlėm užverskim Lietuvą. Kai prasideda masinė psichozė ir pradeda pirkti visokį š***, net negalvadomi ar to reikia dabar (tarsi vis dar gyventume deficito laikais) - pagalvoji nenorom ar žmogui yra įgimtas imbesciliškumas ir irracionalumas. Absurdas.
                Menkas pavyzdys: kad ir su pirkimais Lenkijoje - pažįstami prispirkę papigiai tarp maisto prekių ir buitinės technikos, bei avalynės, buvo nuspirkę apie 20 kažkur skirtingų stalo žaidimų (šie Lietuvoje kainuoja tikrai labai brangiai) su intencija, kad pusę aš perpirksiu (nes esu šiaip pamišęs dėl stalo žaidimų). Bet 15-kos žaidimų man tai nereikia ir man nereikia bent kokių žaidimų, kai nueinu į parduotuvę renkuosi, kuris tinka man ir kuris bus žaidžiamas. Žodžiu nusipirkau gal 4 (beje, jei susiruošėt pirkti Lenkijoje žaidimus - tai visi lenkiškom, vokiškom ir rusiškom instrukcijom), tai kiti dūla pas juos ir žiūri į mane su surauktu snukiu, su maždaug tokiu požiūriu - ai vistiek labai negaila, Lenkijoj pirkti "paipigiai". Žinoma žaidimai nėra einamoji prekė, bet vistiek jiems tie žaidimai buvo atsiėję mažiausiai apie 600 litų. O kalbėti apie kažkokį sutapymą, man iš vis nesąmonė, tokiu atveju.

                Kuo toliau - tuo labiau nuvilti tenka ekonomika - kaip racionalia tvarka, kai žmogeliai tampa beždžionių banda, apimta "masovkės", ir tingi pajudinti savo smegenų neuronus truputį. Taip ir norisi pasakyti nuspūskit dulkes nuo smegenų. Kai ekonomika skatinama vėl kad ir mažais "burbulais" ir infliaciniais pliūpsniais - tikrai graudu pasidaro lietuvių smegenų pudrinimo, kai didieji maržas gana stipriai turėtų susimažinti, jei norėtų normalų vartojimą vėl užsukti, o ne pirmadienius skelbti.
                Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                Dordrechtas/Haarlemas
                Nesebaras/Plovdivas
                Kiolnas

                Comment


                  #9
                  Monumentalus apsipirkimas išėjo.. Bravo Maximai, vis dėlto tikrai jie apie viską pagalvoja..

                  O kas link spausdinamų pinigų, tai jau galima pastebėti augantį investuotojų susidomėjimą ir aktyvumą, nuo dugno atsispiriančias akcijų, žaliavų kainas, kas reiškia, kad galbūt tuoj išjudės nuošalėje sėdinčios pinigų masės, kurios praėjusios tam tikrus cirkuliacinius maršrutus ims pasiekti masinį vartotoją. taip pat nepamirškime, kokios istoriškai žemos yra palūkanos, pažįstų verslo dėdžių, kurių jau skolos nebesmaugia, nes eurinės paskolos jau vos apie 3 proc. tekainuoja, ir kurie jau ima aktyviau dairytis, kaip čia sudalyvauti turto persiskirstyme didžiajame, nes gali būti, kad kaip visada, ilgiau delsiantieji ims ir perlauks, pramiegos dugną. Vos tik galutinai susitvarkys bankai, bus nacionalizuoti, paremti, išvalytais balansais, ims judėti ir skolinimas, gerės lūkesčiai, mažės rizika.. Ir aš kažkaip imu manyti, kad kaip kad staiga prasidėjo šita tropinė liūtis, prieš pusę metų dėl Lehmanų žaibo sumaišiusi dangų su žeme, tai turint omeny antiaudros priemones, lygiai taip pat staiga gali liūtis baigtis, ir mes galime pamatyti vieną staigiausių ir ryškiausių atsigavimų bet kada istorijoje buvusių, aišku, mūsų kaime tas pasijaus vėliau, bet vis tiek.. Ir tokie ažiotažiniai apsipirkimai tą įrodo, žmonės pinigų turi, tiesiog dėl visuotinės perdėtos panikos jie juos leidžia tik prie tam tikrų sąlygų. Baigsis panika, išnyks defliaciniai lūkesčiai ir gyvenimas gali labai staiga imti atsitiesti. Žinoma, kaip visada, liks dalis nukentėjusių, kuriems ši krizė nesibaigs dar 10-20 metų, bet čia jau nuo likimo nepabėgsi, ne visiems jis vienodai dosnus ir lengvas..

                  Žinoma, silpni signalai dar ne viskas, depresija yra viskas.. Gali būti, kad tai laikinas "bull trap" ir tuoj turėsim naują viską šluojančią krizės bangą, kuri nusitemps mus visus į Didesniąją Depresiją.. O pas Maxima, ko gero, apie viską pagalvota net ir depresijos atveju.. Pardavinėtų šmutkės už 0 litų į skolą, už kurią blogiausiu atveju atidirbtum kasose arba statydamas atominę..
                  Jūsų,
                  Analitikas PlėtRa™

                  Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

                  Comment


                    #10
                    Pasirodo, "Maxima" išties specialiai buvo lauke išjungusi šviesą, kad apmalšinti aistras...

                    15 minučių 2009 kovo 21 d. (atnaujinta 05.52 val.),
                    Naktinis „Akropolio“ šturmas virto išbandymu ir prekybininkams, ir pirkėjams, įsikišo net policija (foto, video)

                    Šiąnakt Vilniuje sulaukta dar vieno įrodymo, kad krizė įsiskverbė į daugelio lietuvių smegenis, bet ne į kišenes ar pinigines.
                    Tūkstančiai vilniečių bei sostinės svečių naktį iš šeštadienio į sekmadienį nesiilsėjo, nesimylėjo, nepramogavo ir atsisakė kitų malonumų vien tam, kad galėtų pasistumdyti eilėse dėl pigesnių pramoninių prekių.
                    (...)
                    Pirkėjai prislapstė prekių
                    Teoriškai akcija turėjo prasidėti lygiai 24 val. ir tęstis iki 6 val. ryto, tačiau praktika susiklostė kiek kitaip. Šeštadienį norėję gauti geresnių prekių žmonės į šią „Maxima“ parduotuvę atvyko jau popietę, pavakarę.
                    (...)
                    Beje, kai kurie pirkėjai itin rimtai ruošėsi „Juodojo apsipirkimo nakčiai“. Žmonės visas savaitės dienas slampinėjo tarp lentynų mėgindami išsirinkti ir apsispręsti, ką čiups vos šiąnakt įsiveržę į „Maximą“. Maža to, netrūko gudragalvių, kurie gerokai iki akcijos pradžios suslapstė tarp kitų prekių savo norimus daiktus. Idėja paprasta – tik tu vienas žinai, kad, pavyzdžiui, prekystalyje už negražių vazonų guli džinsai, kuriuos jau ne kartą spėjai ramiai pasimatuoti ir kurie lipte limpa prie kūno. Belieka tik pačiam nepamiršti, kur paslėpei, čiupti ir bėgti prie kasos.

                    Išvadino „riaušių organizatoriumi“
                    Tikėjęsi iki akcijos pradžios užsukti į šią parduotuvę ir įsigyti nepramoninių prekių pirkėjai šeštadienio vakarą pakliuvo į savotiškus spąstus. Fiziškai tiems, kam reikėjo, tarkime, maisto, per akcijos dalyvių minią apsipirkti itin sudėtinga.

                    Vilnietis 26 metų Algirdas portalui 15min.lt pasakojo, kad apie 23 val. sumanė užsukti į parduotuvę dėl mineralinio. Bandydamas prasibrauti pro akcijos laukiančius kitus pirkėjus, Algirdas sukėlė jų pasipiktinimą. Triukšmą pastebėjęs apsaugininkas pareiškė Algirdą sulaikantis už riaušių organizavimą. Algirdas ilgiau nei pusvalandį praleido sulaikymo kambaryje. Jis prisipažino ištrūkęs iš ten tik per pažintis. „Tai yra vulgarus elgesys su klientu! Riaušių sukėlėjas? Tai yra juokinga!“ – piktinosi Algirdas.







                    (...)
                    Pirkinių kalnus į bagažines krovę pirkėjai 15min.lt pasakojo, kad parduotuvėje praleido apie 4-8 valandas.
                    http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...8/33439/?fid=2


                    Kaip ten bebūtų, galima bandyti įžvelgti kažką teigiamo:
                    - Kalbama ir rašoma (nesvarbu - gerai ar blogai) apie "Maximą"
                    - Kortelėse pasilikę "ačiūlitai" paskatins dar didesnį lojalumą "Maximai"
                    - Kažkas galės guostis ir girtis, kad sutaupė
                    - Kažkas džiaugiasi, kad iškišo nereikalingus daiktus ir pravalė sandėlius
                    - Darbo gavo automobilių remonto (buvo l.slidu), rūbų taisymo ir kitos Lietuvos paslaugų industrijos šakos
                    - Tos nakties pinigai pasiliko Lietuvoje
                    - Suduotas smarkus smūgis pesimizmui, kad Lietuvoje viskas blogai. Kirkilas buvo beveik teisus

                    Comment


                      #11
                      O dabar palauksime ketvirtadienio
                      Ten reikia turėti kvietimus. Anksčiau būdavo ne tiek šopingas, o expierence'as. Pažiūrėsim, kaip bus šiemet

                      Šiaip visi naktiniai šopingai Lietuvoje vienaip ar kitaip buvo nukopijuoti nuo "Europos". O "Maxima" bekopijuodama iššoko beveik savaite anksčiau prieš "Europos" naktinį apsipirkimą.

                      ŠVENTINIO APSIPIRKIMO NAKTIS

                      Kovo 26 d., nuo 22.00 val. mados ir stiliaus centre Europa – šventinio apsipirkimo naktis.
                      Renginyje gali dalyvauti visi mados ir stiliaus Europa lankytojai, turintys Europa RESIDENT lojalumo korteles, kurios kovo 26 naktį taps jų įėjimo bilietais.

                      Šventinio apsipirkimo naktis unikali ne tik dėl išskirtinių proginių nuolaidų įvairiose Europos parduotuvėse. Renginio metu svečiai taip pat gali mėgautis gyva muzika ir vaišintis vynu.

                      Renginio programos atlikėjai:
                      - Sportinių šokių kolektyvas „Sūkurys“. Tai profesionalių pripažintų šokėjų ir žinomų trenerių
                      - Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras, diriguojamas maestro Martyno Staškaus ir solistė Joana Gedmintaitė gyvai atliks specialiai šiam renginiui suderintą muzikinę programą, kurios metu skambės žinomiausi klasikinės muzikos šedevrai
                      - Joana Gedmintaitė (sopranas) - dar studijuodama sėkmingai dalyvavo įvairiuose solistų konkursuose. Joana Gedmintaitė dažnai koncertuoja su Lietuvos nacionaliniu simfoniniu orkestru, surengė koncertus (...)
                      - Sasha Son – labai talentingas jaunas atlikėjas, šių metų „Eurovizijos“ dalyvis, nacionalinio konkurso „Dainų daina“ nugalėtojas.
                      - Dj Šapauskas. Populiarus, garsiuose renginiuose ir vakarėliuose grojantis dj sukurs naktinio apsipirkimo metu malonią ir žaismingą, judėti skatinančią atmosferą.
                      http://www.europa.lt/lt/kiti/rengini...pirkimo-naktis

                      Comment


                        #12
                        Vieno tinklo per dažnas minėjimas (nesvarbu, kokiame kontekste) yra savotiška reklama.
                        Todėl reikia pateikti įdomesnės informacijos ir iš kitų tinklapių

                        2009.03.10
                        „Rimi Lietuva“ prognozuoja maisto kainų kritimą

                        Bendrovė „Rimi Lietuva“ maisto produktų sektoriuje artimiausiu metu prognozuoja defliaciją, todėl jau netrukus kai kurių maisto produktų kainos Lietuvos prekybos centruose turėtų kristi.
                        (...)
                        „kai kurie ekonominiai rodikliai rodo, kad netrukus maisto produktų sektoriuje turėtų prasidėti defliacija“, – teigia „Rimi Lietuva“ generalinis direktorius Tony Holmberg.

                        Pasak T. Holmberg, kainų kritimas populiariausiose produktų grupėse: pieno, duonos ir mėsos, bus skirtingo lygio. Dar pernai metų lapkritį gerokai sumažėjusi pieno kaina ir toliau kryptingai krinta dėl pingančių žaliavų. Pigiausiame duonos ir mėsos segmente pastebima kita tendencija – mažėja vartojimas, todėl dėl tolimesnio pardavimų kritimo gamintojai bus priversti mažinti kainą. Tačiau labiausiai defliacijos įtakai pasiduos mėsos segmentas – jame kainos dėl pigesnės iš užsienio importuojamos produkcijos mažėti turėtų labiausiai.
                        http://www.rimi.lt/index.php/rimi_li..._kritima_/2774

                        Comment


                          #13
                          Kitų tinklų reklama pateikiama tik informacijos subalansavimo tikslais

                          IKI


                          Norfa


                          RIMI

                          Comment


                            #14
                            Teko būti šios naktinės "Maximos" akcijos liūdininku. Mačiau viską nuo 23 iki 3 val.
                            Ir šioje šalyje tiek besiskundžiančių gyvenimu žmoniu?
                            Vienas pastebėjimas: kažkaip man daugiausiai perkantys priminė tuos labiausiai prieš valdžią protestuojančius...

                            Comment


                              #15
                              Na na, panasu, kad prasideda nusileidimas i realybe. Kazi, kiek smarkiai?

                              Comment


                                #16
                                Parašė John Rodyti pranešimą
                                Na na, panasu, kad prasideda nusileidimas i realybe. Kazi, kiek smarkiai?
                                Mes čia visad buvome realybėje. Tai jūs ten per smarkiai pakylot

                                Comment


                                  #17
                                  Parašė Sula Rodyti pranešimą
                                  V.Europoje buitinė technika jau prieš gerą pusmetį atpigo nuo 10 iki 40%... Anksčiau kainos Vokietijoje buvo panašios ar net šiek tiek brangesnės. Dabar tik Lietuva išsisikiria savo brangumu. Nesuprantu tik vieno, kodėl internetinis pardavimas tebemerdi
                                  manau reiktu daugiau reklamos ir viskas bus gerai nes rytai "Japonijoje" jau gan senokai taip zmones apsipirkineja ir prognuozuoja kad po 10-15 metu eilinis japonas negais savo laiko pieno pirkimui tesiog ji uzsisakys interneto pagalba.

                                  Comment


                                    #18
                                    Internetinė prekyba nesuklestės tol, kol virtualiose parduotuvėse kainos nebus bent 20-30 mažesnės nei visokiose Topocentruose. Čia ir durniui aišku Pirmas teisingas projektas šita linkme yra pigu.lt, kur kartais (deja, ne visada) įvairios prekės tikrai būna pigesnės. Be to, teko kažkur skaityt, kad provincijose masiškai užsidarinėjant įvairioms parduotuvėms, vietiniams žmonėms vienintelis būdas apsipirkti nevažiuojant kažkur toli - internetu. Tuoj susidarys gana paradoksali situacija, kai kaimo vietovėse internetinė prekyba bus populiaresnė nei miestuose Ir viskas labai logiška.. nes nu, jei tau reikia kokio puodo, o artimiausia parduotuvė yra už kokių 20 km, tai 5 Lt už pristatymą gaunasi mažiau, negu kelionė iki parduotuvės.

                                    Comment


                                      #19
                                      Parašė P`q Rodyti pranešimą
                                      manau reiktu daugiau reklamos ir viskas bus gerai nes rytai "Japonijoje" jau gan senokai taip zmones apsipirkineja ir prognuozuoja kad po 10-15 metu eilinis japonas negais savo laiko pieno pirkimui tesiog ji uzsisakys interneto pagalba.
                                      O pieną jam pristatys irgi interneto pagalba?
                                      Got sun in my face, sleeping rough on the road

                                      Comment


                                        #20
                                        Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimą
                                        O pieną jam pristatys irgi interneto pagalba?
                                        pristatymo i namus budu

                                        Comment

                                        Working...
                                        X