Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Lietuvos kariuomenės pasirengimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Sklansky Rodyti pranešimą
    Pagal ChatGPT mum už 2 milijardus išeitų įsigyti nuo 80 iki 130 Leopard2A8, neįskaičiuojant amunicijos ir aptarnavimo.
    Man Brazauskas sapne tą patį pasakė

Comment

Mąstymo pokyčiai. Ar tikrai?
      O kaip su dronais? Aptikimas/naikinimas/puolimas
      Krašto apsaugos ministerija pereina nuo pavienių kontrmobilumo priemonių prie vientisos gynybos linijos vystymo. Kliūtys bus sistemingai dėstomos trimis ešelonais. Toks sprendimas užtikrina didesnį gynybos gylį, pagerina įrengimo kontrolę ir užtikrina geresnį kliūčių integravimą į Lietuvos ir NATO gynybos planus.
      https://www.linkedin.com/posts/krast...J5cbLmjbNpy2Lo

Click image for larger version  Name:	1755174143425?e=1758153600&v=beta&t=SSgcx_a45b1hVMuF91YuVhS3NBMhVwNm6s1CE0RW54Y.jpg Views:	0 Size:	78,6 kB ID:	2215553
      Paskutinis taisė Arunasx; Vakar, 12:26.
      Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
      Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
        Mąstymo pokyčiai. Ar tikrai?
        O kaip su dronais? Aptikimas/naikinimas/puolimas
        Taip. Mąstymo pokyčiai. Nes iš pradžių kariuomenė juokėsi iš įtvirtinmų linijos ir žvengė, kad XXI amžiuje tik manevrinis karas, o ne įtvirtinimų ginymas. Bet karas Ukrainoje parodė ant kiek yra efektyvūs įtbitinti rajonai ir gynybinės ešelonuotos linijos. Ten dronai tik pagalbinė priemonė prie įtvirtinimų. Bet manyčiau, kad irgi yra kuriami kažkokie mobilūs padaliniai susiję su dronų operacijomis. Gal ne viskas taip greitai gaunasi. Operatoriai bent jau tikrai yra rengiami.
        Aš neliūdnas - aš blaivus

Comment

Working...
        X