Parašė mantasm
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Ar Rusija vis dar kelia grėsmę Lietuvai?
Collapse
X
-
Parašė Knope Rodyti pranešimąKaip manot, atsitiktinumas, mada? Nemažai to gatvėse. Mig, Myg, Mir, Myr.
https://www.15min.lt/naujiena/aktual...63846/10512470
- 3 patinka
Comment
-
Slaviškų (rusiškų) vardinių numerių kiekio procentas ryškiai viršyja tautinių mažumų dalį Lietuvoje.
Tai tik įrodo, kiek daug yra mūsų valstybėje lietuviakalbių rusų, be jau žinomų "oficialių" (Juraitis, Ragelskis, etc.)
KOCMOC yra dažnas mano kaimynų svečias.Parašė MartynasT Rodyti pranešimąYra bmsas KTO3TOPaskutinis taisė Sula; 2026.01.25, 13:36.
- 1 patinka
Comment
-
Kai pernai Vilniuje kilo didižiulis gaisras šiukšlių perdirbimo gamykloje, man iškart kilo įtarimų, apie kuriuos ir forume rašiau, kad tai gali būti dar viena Rusijos hibridinė ataka. Braižas labai panašus į jau ankstesnes atakas, kai buvo padegta Vilniaus Ikea, ar transporto lėktuvuose rastos automatiškai užsidegančios siuntos iš Lietuvos. Kas tuo metu dar nebuvo aišku, tai kad po savaitės užsidegs ir Kauno šiukšlių perdirbimo gamykla ir kils daugybe kitų panašių gaisrų panašiu laiku, kurie vienu metu užsibaigs lygiai taip pat netikėtai, kaip ir prasidėjo. Nors praėjo nemažai laiko ir dabar labiau kovojam su oro balionais, bet apie tuos įvykius Malinauskas padarė reportažą. (nuo 30:47)
- 1 patinka
Comment
-
Man Gariūnuose juodas "Gelikas" toks švytintis" su numeriu "BOP" vis krenta į akį kai ten padangų pasikeisti nuvažiuoji. Aplamai ten mada ant juodų mercedes visokių.Parašė Sula Rodyti pranešimąSlaviškų (rusiškų) vardinių numerių kiekio procentas ryškiai viršyja tautinių mažumų dalį Lietuvoje.
Tai tik įrodo, kiek daug yra mūsų valstybėje lietuviakalbių rusų, be jau žinomų "oficialių" (Juraitis, Ragelskis, etc.)
KOCMOC yra dažnas mano kaimynų svečias.
Comment
-
Ilgokai reikėjo pagalvoti, kas ne taip su tuo BOP.Parašė Dundorfas Rodyti pranešimąMan Gariūnuose juodas "Gelikas" toks švytintis" su numeriu "BOP" vis krenta į akį kai ten padangų pasikeisti nuvažiuoji. Aplamai ten mada ant juodų mercedes visokių.Snowflakes will attack U <3
- 4 patinka
Comment
Comment