Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Ar Rusija vis dar kelia grėsmę Lietuvai?

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė mantasm Rodyti pranešimą

Tikėtina ne. Teko matyt ir daugiau kacapodraugiškų aliuzijų ant numerių.
    Taip, to tikrai nemažai, bent Vilniuj.

Comment

Kažkada žurnalistai skambino dėl išnuomoto automobilio su tokiais numeriais NATO delegacijai berods. Sakė, kad savininko vardas Miroslav.

Comment

Parašė Knope Rodyti pranešimą
        Kaip manot, atsitiktinumas, mada? Nemažai to gatvėse. Mig, Myg, Mir, Myr.
        Click image for larger version

Name:	Untitled.jpg
Views:	348
Size:	245,3 kB
ID:	2239751

https://www.15min.lt/naujiena/aktual...63846/10512470
        Flickr

Comment

Yra bmsas KTO3TO

Comment

Slaviškų (rusiškų) vardinių numerių kiekio procentas ryškiai viršyja tautinių mažumų dalį Lietuvoje.
            Tai tik įrodo, kiek daug yra mūsų valstybėje lietuviakalbių rusų, be jau žinomų "oficialių" (Juraitis, Ragelskis, etc.)

Parašė MartynasT Rodyti pranešimą
            Yra bmsas KTO3TO
            KOCMOC yra dažnas mano kaimynų svečias.
            Paskutinis taisė Sula; 2026.01.25, 13:36.

Comment

Kai pernai Vilniuje kilo didižiulis gaisras šiukšlių perdirbimo gamykloje, man iškart kilo įtarimų, apie kuriuos ir forume rašiau, kad tai gali būti dar viena Rusijos hibridinė ataka. Braižas labai panašus į jau ankstesnes atakas, kai buvo padegta Vilniaus Ikea, ar transporto lėktuvuose rastos automatiškai užsidegančios siuntos iš Lietuvos. Kas tuo metu dar nebuvo aišku, tai kad po savaitės užsidegs ir Kauno šiukšlių perdirbimo gamykla ir kils daugybe kitų panašių gaisrų panašiu laiku, kurie vienu metu užsibaigs lygiai taip pat netikėtai, kaip ir prasidėjo. Nors praėjo nemažai laiko ir dabar labiau kovojam su oro balionais, bet apie tuos įvykius Malinauskas padarė reportažą. (nuo 30:47)

Comment

Parašė Sula Rodyti pranešimą
                Slaviškų (rusiškų) vardinių numerių kiekio procentas ryškiai viršyja tautinių mažumų dalį Lietuvoje.
                Tai tik įrodo, kiek daug yra mūsų valstybėje lietuviakalbių rusų, be jau žinomų "oficialių" (Juraitis, Ragelskis, etc.)

KOCMOC yra dažnas mano kaimynų svečias.
                Man Gariūnuose juodas "Gelikas" toks švytintis" su numeriu "BOP" vis krenta į akį kai ten padangų pasikeisti nuvažiuoji. Aplamai ten mada ant juodų mercedes visokių.

Comment

Parašė Dundorfas Rodyti pranešimą
                  Man Gariūnuose juodas "Gelikas" toks švytintis" su numeriu "BOP" vis krenta į akį kai ten padangų pasikeisti nuvažiuoji. Aplamai ten mada ant juodų mercedes visokių.
                  Ilgokai reikėjo pagalvoti, kas ne taip su tuo BOP.
                  Snowflakes will attack U <3

Comment

Working...
                  X