Parašė Kitas Džiugas
Rodyti pranešimą
Užstojau Rusiją ne todėl, kad esu rusas, o todėl, kad rimtai nematau poreikio jos bijoti. Kas dėl SSSR griūvimo - minusas mano naudai, nes užmušk mane, nesu girdėjęs šios Putino frazės (galbūt ką praleidau). 
Greitai pavyko atkapstyti tik tiek, rusiškai informacijos daugiau.
Matot, Putinas ir Medvedas - tandemas, bet ir jie nesutaria, neturi vieningos nuomonės kai kuriais klausimais. Dabar prezidentas - Putinas, bet kol kas viskas ramu iš jo pusės, negirdėjau nei vienos diskusijos apie karinius konfliktus su Vakarais (Pribaltika). Daug labiau mane neramina konfliktas tarp JAV ir Irano - va kur galima laukti eilinio karo.
Matot, Putinas ir Medvedas - tandemas, bet ir jie nesutaria, neturi vieningos nuomonės kai kuriais klausimais. Dabar prezidentas - Putinas, bet kol kas viskas ramu iš jo pusės, negirdėjau nei vienos diskusijos apie karinius konfliktus su Vakarais (Pribaltika). Daug labiau mane neramina konfliktas tarp JAV ir Irano - va kur galima laukti eilinio karo.
), o tuo labiau rusų gyvenančių užsienyje su tuo niekaip nesusiję. Nebent jie patys palaiko ne savo valstybės, o Rusijos politiką. 

Comment