Parašė Irma

Rodyti pranešimą

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Žiniasklaida

Collapse

X
- 

Visi ją vadina žurnaliste, o mes va negalim, nes taip sugalvojo ponas oranger'isParašė oranger Rodyti pranešimąGrinevičiūtė ne žurnalistė. Bent jau, kiek žinau, jos laikyti tokia nereikėtų.

Miestai.net Fb
Comment
 - 

Žinau tiesiog kaip daromos jos laidos, tai belieka tau patikėti manimiParašė Irma Rodyti pranešimąVisi ją vadina žurnaliste, o mes va negalim, nes taip sugalvojo ponas oranger'is

Jos žanras - bulvarinė žurnalistika "avių bandoms", o aš tokio žanro veikėjų žurnalistais nelaikau.
Comment
 - 

Šaunuolė ji, bent išjudina kažką. Man ji patinkaParašė oranger Rodyti pranešimąŽinau tiesiog kaip daromos jos laidos, tai belieka tau patikėti manimi

Supratau, tikiu
Nelaikyk. Bet savo darbą ji dirba gerai, ne vienas kinkas yra drebinęs. Kam nepatinka toks stilius- nežiūri. Ane?Jos žanras - bulvarinė žurnalistika "avių bandoms", o aš tokio žanro veikėjų žurnalistais nelaikau.

Paskutinis taisė Irma; 2010.04.27, 15:24.*******
Miestai.net Fb
Comment
 - 

Viskas ką ji išjudina, tai savo ir LNK sąskaitasParašė Irma Rodyti pranešimąŠaunuolė ji, bent išjudina kažką. Man ji patinka
Supratau, tikiu

Iš tokių kaip tu lengvatikių...
Comment
 - 

Nesu tokia lengvatikė, neapsigauk, stačiokasParašė oranger Rodyti pranešimąViskas ką ji išjudina, tai savo ir LNK sąskaitas

Iš tokių kaip tu lengvatikių...

Miestai.net Fb
Comment
 - 

Nežiūriu "muilo", gaila laiko. Sakau, žinau kaip daromos tos laidos. Tik naivus žmogus gali ten tikėti viskuo.Parašė Irma Rodyti pranešimąBet savo darbą ji dirba gerai, ne vienas kinkas yra drebinęs. Kam nepatinka toks stilius- nežiūri. Ane?
Comment
 - 

Na ne viskas melas juk, nemažai parodo ir tikros korupcijos.Parašė oranger Rodyti pranešimąNežiūriu "muilo", gaila laiko. Sakau, žinau kaip daromos tos laidos. Tik naivus žmogus gali ten tikėti viskuo.
Comment
 - 

Taip taip, tikiu viskuo kaip iš švento rašto. AmenParašė oranger Rodyti pranešimąNežiūriu "muilo", gaila laiko. Sakau, žinau kaip daromos tos laidos. Tik naivus žmogus gali ten tikėti viskuo.
Galima pagalvoti, kad atsirinkti nesugebu
 temų visų nežiūriu, tik tas kurios domina.
P.S. Toks savotiškas Grinevičiūtės "nurašymas" kvepia neskaniai, netgi nusistatymu kažkokiu.*******
Miestai.net Fb
Comment
 - 

Ji jau seniai pati save nurašė. Dar nuo Uspaskicho reklamos.Parašė Irma Rodyti pranešimąTaip taip, tikiu viskuo kaip iš švento rašto. Amen
Galima pagalvoti, kad atsirinkti nesugebu
 temų visų nežiūriu, tik tas kurios domina.
P.S. Toks savotiškas Grinevičiūtės "nurašymas" kvepia neskaniai, netgi nusistatymu kažkokiu.
Comment
 - 

Aš nesakau, kad ji visur meluoja. Bet jos priemonės ir apskritai agresyvus stilius man nepriimtini. Tik tiekParašė Lettered Rodyti pranešimąNa ne viskas melas juk, nemažai parodo ir tikros korupcijos.

Comment
 - 

Dėl darbo stiliaus visiškai pritariu, tikrai jis man nepatinka.Parašė oranger Rodyti pranešimąAš nesakau, kad ji visur meluoja. Bet jos priemonės ir apskritai agresyvus stilius man nepriimtini. Tik tiek
Comment
 - 

Žinau vieną istoriją kaip buvo apkalbėtas niekuo dėtas žmogus. Ta veikėja jį maloniai pakvietė nusifilmuoti, o paskui iš jo padarė "korumpuotą valdininką". Tai tikriausiai ir daugiau galėjo būti tokių atvejų.Parašė Lettered Rodyti pranešimąDėl darbo stiliaus visiškai pritariu, tikrai jis man nepatinka.
Comment
 - 

Jeigu Grinevičiūtė dirba tik dėl to, kad kažkas kinkas drebintų — tai čia jau daugiau psichologinis terorizmas, o ne žurnalistika. Žurnalisto darbas yra visų pirma pateikti maksimaliai objektyvią ir šviežią informaciją. Kelių metų senumo 'korupciniai' dalykai nekvepia šviežumu. Jau geriau ta pati Grinevičiūtė pasidomėtų kaip teisėsaugos institucijos (policija, prokuratūra, STT, ONTT, kai kada ir VSD) atlieka savo darbą tirdami nusikalstamas veikas, o ne pati imtųsi teisingumo...Parašė Irma Rodyti pranešimąBet savo darbą ji dirba gerai, ne vienas kinkas yra drebinęs. Kam nepatinka toks stilius- nežiūri. Ane?
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
 - 

Susidaro įspūdis, kad bemaž visos lietuviškos TV laidos yra skirtos, geriausiu atveju, 10 klasių baigusiems visuomenės nariams. Tiesą sakant, ne ką geriau ir UK, kur kasdieninės TV laidos yra skirtos "bukuomenei". Man ima rodytis, kad televizija, kaip mes ją suprantame, yra atgyvena, kurią naudoja žmonės nesugebantys/nenorintys naudotis Interneto privalumais ir atsirinkti įdomią, aktualią ir kokybišką informaciją.
Comment
 - 

Tokie kaip ji "žurnalistai" tik didina žmonių nepasitenkinimą viskuo kas yra Lietuvoje, pačia valstybe... Tikrai daug destrukcijos jos laidose.Parašė Wycka Rodyti pranešimąJeigu Grinevičiūtė dirba tik dėl to, kad kažkas kinkas drebintų — tai čia jau daugiau psichologinis terorizmas, o ne žurnalistika. Žurnalisto darbas yra visų pirma pateikti maksimaliai objektyvią ir šviežią informaciją. Kelių metų senumo 'korupciniai' dalykai nekvepia šviežumu. Jau geriau ta pati Grinevičiūtė pasidomėtų kaip teisėsaugos institucijos (policija, prokuratūra, STT, ONTT, kai kada ir VSD) atlieka savo darbą tirdami nusikalstamas veikas, o ne pati imtųsi teisingumo...
Comment
 - 

sunku nesutiktiParašė John Rodyti pranešimąSusidaro įspūdis, kad bemaž visos lietuviškos TV laidos yra skirtos, geriausiu atveju, 10 klasių baigusiems visuomenės nariams. Tiesą sakant, ne ką geriau ir UK, kur kasdieninės TV laidos yra skirtos "bukuomenei". Man ima rodytis, kad televizija, kaip mes ją suprantame, yra atgyvena, kurią naudoja žmonės nesugebantys/nenorintys naudotis Interneto privalumais ir atsirinkti įdomią, aktualią ir kokybišką informaciją.
Comment
 - 

Puikiai apibūdintas mano požiūris.Parašė John Rodyti pranešimąSusidaro įspūdis, kad bemaž visos lietuviškos TV laidos yra skirtos, geriausiu atveju, 10 klasių baigusiems visuomenės nariams. Tiesą sakant, ne ką geriau ir UK, kur kasdieninės TV laidos yra skirtos "bukuomenei". Man ima rodytis, kad televizija, kaip mes ją suprantame, yra atgyvena, kurią naudoja žmonės nesugebantys/nenorintys naudotis Interneto privalumais ir atsirinkti įdomią, aktualią ir kokybišką informaciją.
Comment
 - 

Kalbi tarsi ji viena darytų taip. Dauguma žurnalistų taip daro. Imant interviu ištraukiami žodžiai iš konteksto ir pateikiami kaip visai kitokio pobūdžio. Čia ne naujiena. Jie dažnai viską pagrąžina, todėl, žiūrėdami Tv ar net tame pačiame internete skaitydami straipsnius negalite būti tikri dėl pateiktų faktų teisingumo. Kiekvienas pagal sugebėjimus atsirenka visame tame informacijos sraute.Parašė oranger Rodyti pranešimąŽinau vieną istoriją kaip buvo apkalbėtas niekuo dėtas žmogus. Ta veikėja jį maloniai pakvietė nusifilmuoti, o paskui iš jo padarė "korumpuotą valdininką". Tai tikriausiai ir daugiau galėjo būti tokių atvejų.
Kiek Grinevičiūtės laidas esu mačius tai esu tik teigiama jos atžvilgiu, man patinka agresyvi jos laikysena. Dėl skonio nesiginčysi
Tačiau tikrai nesinorėtų, kad būtų juodinami žmonės kurie to nenusipelnė.
Tai labai gerai, jei kažkas turi ko bijoti tegul ir drebina.. nematau problemos visiškai.Parašė Wycka Rodyti pranešimąJeigu Grinevičiūtė dirba tik dėl to, kad kažkas kinkas drebintų — tai čia jau daugiau psichologinis terorizmas, o ne žurnalistika.Paskutinis taisė Irma; 2010.04.27, 19:06.*******
Miestai.net Fb
Comment

Comment