Nusprendziau sia tema sukurti,nes padaugejo abejotinu savivaldybes sprendimu ir apie tai diskutuojama keliose temose.Dabar viska bus galima rasyti cia.
Pradedam nuo "Aš" sukurtu pagrindiniu klausimu:
1. arenos klausimas ir priimto sprendimo nauda/žlaa miestui
2. stadiono renovacijos klausimas ir tai, kad valdžia nerodo iniciatyvo susitarti dėl miestui itin palankaus sprendimo
3. tai, kodėl Laisvės alėjos renovacija negali prasidėti anksčiau nė po 4 metų
4. Kauno upių uosto ginčai, užsitęsę keletą metų stabdant miesto plėtrą, kaip nurodoma, tik dėl keleto politikų populizmo
5. Kauno pilies atstatymo sprendimas, suteikus miestiečiams glimybę apsispręsti ir tada priėmus kardinaliai skirtingą sprendimą, nė pareikšta miestiečių valia, taipogi, nenaudingą sprendimą (mano manymu)
Cia tik pradziai,veliau manau issivystys diskusija ir apie kitus klausimus
Pradedam nuo "Aš" sukurtu pagrindiniu klausimu:
1. arenos klausimas ir priimto sprendimo nauda/žlaa miestui
2. stadiono renovacijos klausimas ir tai, kad valdžia nerodo iniciatyvo susitarti dėl miestui itin palankaus sprendimo
3. tai, kodėl Laisvės alėjos renovacija negali prasidėti anksčiau nė po 4 metų
4. Kauno upių uosto ginčai, užsitęsę keletą metų stabdant miesto plėtrą, kaip nurodoma, tik dėl keleto politikų populizmo
5. Kauno pilies atstatymo sprendimas, suteikus miestiečiams glimybę apsispręsti ir tada priėmus kardinaliai skirtingą sprendimą, nė pareikšta miestiečių valia, taipogi, nenaudingą sprendimą (mano manymu)
Cia tik pradziai,veliau manau issivystys diskusija ir apie kitus klausimus
Comment