Nusprendziau sia tema sukurti,nes padaugejo abejotinu savivaldybes sprendimu ir apie tai diskutuojama keliose temose.Dabar viska bus galima rasyti cia.
Pradedam nuo "Aš" sukurtu pagrindiniu klausimu:
1. arenos klausimas ir priimto sprendimo nauda/žlaa miestui
2. stadiono renovacijos klausimas ir tai, kad valdžia nerodo iniciatyvo susitarti dėl miestui itin palankaus sprendimo
3. tai, kodėl Laisvės alėjos renovacija negali prasidėti anksčiau nė po 4 metų
4. Kauno upių uosto ginčai, užsitęsę keletą metų stabdant miesto plėtrą, kaip nurodoma, tik dėl keleto politikų populizmo
5. Kauno pilies atstatymo sprendimas, suteikus miestiečiams glimybę apsispręsti ir tada priėmus kardinaliai skirtingą sprendimą, nė pareikšta miestiečių valia, taipogi, nenaudingą sprendimą (mano manymu)
Cia tik pradziai,veliau manau issivystys diskusija ir apie kitus klausimus
Pradedam nuo "Aš" sukurtu pagrindiniu klausimu:
1. arenos klausimas ir priimto sprendimo nauda/žlaa miestui
2. stadiono renovacijos klausimas ir tai, kad valdžia nerodo iniciatyvo susitarti dėl miestui itin palankaus sprendimo
3. tai, kodėl Laisvės alėjos renovacija negali prasidėti anksčiau nė po 4 metų
4. Kauno upių uosto ginčai, užsitęsę keletą metų stabdant miesto plėtrą, kaip nurodoma, tik dėl keleto politikų populizmo
5. Kauno pilies atstatymo sprendimas, suteikus miestiečiams glimybę apsispręsti ir tada priėmus kardinaliai skirtingą sprendimą, nė pareikšta miestiečių valia, taipogi, nenaudingą sprendimą (mano manymu)
Cia tik pradziai,veliau manau issivystys diskusija ir apie kitus klausimus
O šnekant rimčiau tai manau tiek pačią savivaldybę laikas keist (pastatą), tiek jose sėdinčią liaudį, nors deja pastaruoju metu vieni už kitus geresni pakaitalai ateina
Del valdzios deja Kaune niekada nebuvo tokio zmogaus,kuris sugebetu trenkti per stala kumsciu ir pasakyti,kad bus taip ar anaip. Pvz,kad ir koks butu buves Vilniaus meras(kalbu apie Zuoka),kad gal ir eme kysius ir t.t.,bet miestui naudos dave daug.O Kaune nieko absoliuciai nedaroma.

Savivaldybėje visada buvo ir bus skirtingų interesų sankirta ir politiniai viražai
Konkrečiai, mano nuomone, trūksta politinio ryžto ir matosi "partiškumas". Tai puikiai iliustruoja Arenos likimas. Nustūmus nuo valdžios liberalcentristus projektas tapo iškart blogas, nes ne "savas", administracijos vadovas p. Keserauskas, vėl tapo svarbiu asmeniu, kadangi konservatorius, nors ir su peiliu už nugaros vaikšto saviems... 
Comment