Parašė Dzipas
Rodyti pranešimą
ir nevarykit i offtopic, pats (Edd) esi vienas iš moderatorių atrodo, tai trink mano komentarą, kitų ir savo, kur ne į temą 
na tada pačiam teks trint
nenoriu ginčytis aš visai
bet manau ne aš vienas susidariau nuomone iš tavo komentarų, kad nelabai tu čia Kauną myli 

;
nors įvertinus, kad aš iš Vilniaus būtų lygiosios
;
ne čia aišku tik pastebėjimas.
ne čia aišku tik pastebėjimas.
O gal jis seniausiai gyvena Kaune ar Airijoje? Manau, kad visai nesvarbu kur kas gyvena, jei jis neprisideda prie miesto kūrimo, tobulinimo, vystymo tai nėra gerai ir jau čia visai nesvarbu kur jis gyvena, kokia jo tautybė ar seksualinė orientacija.

Nors reikia pripažinti, kad Kaunas - moderniosios lietuvybės lopšys - iki 1918 m. buvo tipiškas Rusijos imperijos paribio rusiškas-žydiškas miestas (tiesa, su apmirsta lietuviska-vokiska-olandiska-skotiska-zydiska Hanzos tradicija). Ir tik tie 20 tarpukario metu padare Kauna dabartiniu "lietuviskumo lopsiu" ir neissipildziusiu lietuvisku lukesciu tvirtove (pasiremiant Donskiu).

vien pažiūrėjus į darbo skelbimus, siūlančių darbą. Klaipėdoje jų 3 kartus mažiau, o kai kuriose srityse net 5,6 kartus ( pramonė, IT ). [šaltinis vienas darbo paieškos puslapis]

Nors reikia pripažinti, kad Kaunas - moderniosios lietuvybės lopšys - iki 1918 m. buvo tipiškas Rusijos imperijos paribio rusiškas-žydiškas miestas (tiesa, su apmirsta lietuviska-vokiska-olandiska-skotiska-zydiska Hanzos tradicija). Ir tik tie 20 tarpukario metu padare Kauna dabartiniu "lietuviskumo lopsiu" ir neissipildziusiu lietuvisku lukesciu tvirtove (pasiremiant Donskiu).

ko pvz. aiškiai trūksta latviams ir estams?
Gal mažiau reikia žiūrėti kas mus skiria, supriešina, o reikia daugiau ieškoti bendrų sąlyčio taškų?
Comment