Kauno rinkimų rezultatai man l.patinka! Žiūrėsim kaip bus toliau

Ir zmones ji isimyli netgi is nuotrauku

Ir zmones ji isimyli netgi is nuotrauku 
Tereikia primest protingą rožą ir pasakyt, kad valdžia parsidavusi, teisėjai korumpuoti, o vagių vieta kalėjime.
. Joje ne tik straipsniai, yra interviu, televizijos laidų ištraukų. Reikia tik džiaugtis, kad kažkas imasi tokios iniciatyvos ir bent jau kelia aktualius klausimus. Jei trūksta informacijos apie Zuoką, galima kad ir Google įvesti Zuokas VEKS ar Zuokas Fluxus - šaltinių tikrai pakanka. O jei domina vien tik teigiama informacija, tam yra svetainė: http://www.zuokas.lt/
Tereikia primest protingą rožą ir pasakyt, kad valdžia parsidavusi, teisėjai korumpuoti, o vagių vieta kalėjime.
Tiesiog juokas ima iš tokių "visuomenininkų", kurie vaizduoja nežinia ką, patys apsiskelbia ekspertais, nors tesugeba paamsėti. Ir net nelabai svarbu ant ko - Zuoko, Landsbergio, teisėjų pedofilų, policininkų girtuoklių ir taip toliau. Pavarčiau aš mažumėlę tą svetainę - konstruktyvumo tiek pat kiek šeštos klasės moksleivio rašinėlyje arba "Laisvo laikraščio" puslapiuose.
Na tau is Upsalos matomai geriau zinoti ir matyti katras geresnis visuomeninkas, katras tinkamesnis i merus, nei man gyvenanciam cia vietoje ir dar karts nuo karto tame sultinyje prasimaudant 
Comment