Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Nusikalstamumas ir necivilizuotas elgesys Lietuvoje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Teisinės valstybės pagrindas yra teisė (t.y. įstatymas ir teismo žodis)
    Aušvico prižiūrėtojai irgi dirbo pagal įstatymus, tik kažkodėl pasikeitus situacijai jie tapo persekiojami ir teisiami. Kuo uolesni buvo nurodymų vykdytojai, tuo didesniais nusikaltėliais tapo. Todėl prieš aklai vykdant nurodymus nepamaišytų ir sveikas protas. Neproporcingas ir sunkiai paaiškinamas jėgos naudojimas reiškia vieną principą - might makes right. Kas stipresnis, to ir tiesa. O įstatymai ar teismų sprendimai yra tik įrankis, todėl nereikėtų jų sudievinti. Jų taikymas priklauso nuo to, į kokias rankas jie papuola. Netyčia pasikeitus jėgų pusiausvyrai ir į postus atsisėdus kitiems žmonėms, ko gero slapstytųsi jau ne Venckienė, o tie, kurie ją persekioja.
    Pavyzdžiui, kovo 11 d. eitynes policija galėjo išvaikyti su ašarinėm dujom ir bananais ir pagal įstatymo raidę būtų teisi: nesankcionuotas renginys, didelis žmonių skaičius, buvo asmenų, kuriems neauga plaukai, įtartinų vėliavų ir t. t. Tai turbūt teisėsauga pažeidė įstatymus, kad leido vykti nesankcionuotam renginiui?
    Apskritai dabartinis Venckienės persekiojimas vykdomas remiantis šūkiu "duokit žmogų, straipsnį pritaikysim". Nelabai tik suprantu, kokias ji slėpynes dabar žaidžia ir kodėl nevažiuoja, pvz., į kokią D. Britaniją ir nepasiprašo prieglobsčio. Kaip Baranauską su Antonovu Anglija Lietuvai "išduoda", taip ir ją "išduotų". Lietuva prieš pirmininkavimą ES "pasireklamuotų" kaip savo Seimo narius persekiojanti šalis.
    Paskutinis taisė senasnamas; 2013.04.25, 17:20.

    Comment


      Parašė geriantis Rodyti pranešimą
      įsikalk į savo makaulę, kad valstybė nėra valdžia, valstybė yra tavo tėvynė Lietuva, o valdžia nuolatos keičiasi, ar tau tai sunku suvokti???
      Valdžios keičiasi, o jų privilegijos taip ir lieka - tarnybiniai automobiliai, butai, rezidencijos, neaiškios kompensacijos neišrinktiems, sau nustatomi atlyginimai ir kompensacijos už pieštukus. Bent jau atlyginimus galėtų seimo nariams ir ministrams mokėti tik kadencijai pasibaigus (įteisinus šitą įstatymu) - iškart už visus 4 metus ir tai tik tuo atvėju, jeigu Lietuvos ekonomika augo ne mažiau kaip x% kasmet. Stagnavo ekonomika - "ačiū", bet ne daugiau (arba bent jau mokėti ne daugiau minimumo, o likusią sumą - po kadencijos ir esant geriems rezultatams).
      O žmonėm lieka augančios kainos ir mokėsčiai.
      Paskutinis taisė Aleksio; 2013.04.25, 20:54.

      Comment


        Venckienės dingimas irgi nepaaiškinamas, kaip ir jos aplinkos akivaizdus (čia) melas.
        Jei ją piliečiai išrinko, tai turi bet kokiomis sąlygomis juos atstovauti, ar ją norėtų nužudyti, ar kankinti.
        Keista, kone visi forumo nariai (be manęs, ir kiek pastebėjau, Sulos) beveik fanatiškai palaiko arba violetinių išsidirbinėjimus, arba korumpuotą teisėtvarką. Niekas nepastebi jungčių tarp šių priešingybių ir neįtaria, kad užkibo ant teismo sprendimus privalu vykdyti arba pedofilų klanas yra visur kabliukų. Žiniasklaidoje ši, trečioji versija praktiškai neminima.

        Comment


          Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
          Bent jau atlyginimus galėtų seimo nariams ir ministrams mokėti tik kadencijai pasibaigus (įteisinus šitą įstatymu) - iškart už visus 4 metus ir tai tik tuo atvėju, jeigu Lietuvos ekonomika augo ne mažiau kaip x% kasmet. Stagnavo ekonomika - "ačiū", bet ne daugiau (arba bent jau mokėti ne daugiau minimumo, o likusią sumą - po kadencijos ir esant geriems rezultatams).
          Tu pats supranti, kad tokiu atveju, anot tokių kaip tu, seimo nariai dar labiau "vogtų"? Žmonėms tai valgyt gi reikia.

          Comment


            Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą
            Žiniasklaidoje ši, trečioji versija praktiškai neminima.
            galima išgirsti trečiają versiją?

            Comment


              Tai kaip dabar bus - užteks žodinių vaikų parodymų (vaikų amžius nuo 2 iki 5 metų) ar reikės 150 nepriklausomų ekspertizių ?

              http://www.delfi.lt/news/daily/crime....d?id=61250941

              Jūs taip suvokiate kad dabar kiekvienas pedofilas galės motyvuoti Garliavos atveju, reikalauti kiek nori ekspertizių ir sakyti kad vaikas įtakotas suaugusių taip kalbėjo ?

              Comment


                Palyginimui Belgijos atvejis. Kai kurie dalykai tiesiog identiški: liudytojų puolimas žiniasklaidoje, nepaaiškinamos mirtys, spaudimas prokurorams.
                http://www.ekspertai.eu/laurentas-lo...ju-nesustabdo/
                Belgai turi kietą parlamentarą Laurentą Louisą - jis nevynioja į vatą kalbėdamas bet kuria tema.
                Ši kalba lėmė politinį ir teisinį L. Louiso persekiojimą bei puolimą Belgijos žiniasklaidoje.
                L. Louiso namuose buvo padaryta krata, o jo internetinis puslapis, kuriame jis paskelbė dviejų nužudytų aštuonmečių mergaičių autopsijos duomenis, rodančius, kad M. Dutroux galėjo turėti daugiau bendrininkų, buvo cenzūruotas. Be to, L. Louisui buvo atliktas psichiatrinis tyrimas ir iškelta byla teisme.
                Tai galima vadinti absoliučiu sudorojimu.
                Latvija mus šioje srityje šiek tiek lenkia:
                Tiesa, kaimynėje Latvijoje šiokio tokio pedofilų klano egzistavimas vis dėlto buvo oficialiai pripažintas. Tačiau 2000-aisiais sprogęs skandalas, kuriame minėtos ir tuomečių premjero Andrio Škėlės ir ministro Valdžio Birkavo pavardės, baigėsi tuo, kad buvo nuteisti tik keli neįtakingi asmenys.
                Latvijos parlamento laikinajai tyrimo komisijai vadovavęs Janis Adamsonas teigė buvus duomenų apie Latvijos pedofilų ryšius su Lietuva ir iškrypėlių tinklą kontroliuojančių saugumo struktūrų ranką. Jis kalbėjo ir apie tai, kad tyrimas buvo įnirtingai žlugdomas. Už tai, kad paviešino įtakingų politikų pavardes, J. Adamsonas buvo apkaltintas šmeižtu, teismas iš jo priteisė baudą, bet vėliau Europos Žmogaus Teisių Teisme jis šią bylą laimėjo.
                Čia turbūt arčiausiai tiesos esantis paaiškinimas dėl tolesnių Venckienės veiksmų:
                „Drąsos kelio” revizorius Sigitas Martinavičius sakė: „N. Venckienė niekur nėra prapuolusi. Seimo narė yra pasirinkusi tam tikrą gynybos poziciją. Labai tikėtina, kad jei ji pasirodytų viešumoje, iškart būtų suimta. Gynyba yra derinama su „Drąsos kelio” partija. Su N. Venckiene palaikomi ryšiai, ji aktyviai ruošiasi juridinei kovai. Apie tai netrukus visi sužinosite. Aš turiu savo užduotis ir žinau, kokiu keliu bus einama. Kai ateis laikas, viskas bus paskelbta. Situaciją dabar valdo tik keli žmonės. Mūsų tikslas – parodyti Lietuvos ir kitų šalių visuomenei, kas vyksta, kaip su žmonėmis bandoma susidoroti. Kito ginklo mes nebeturime. Yra visokių variantų. Bus atvira kova, daug aktyvesnė, negu vyko iki šiol. Tradiciniai gynybos būdai išsisėmė, todėl dabar ji bus kitokia.
                N. Venckienės pasirinkta gynybos taktika išvilks į dienos šviesą nusikaltėlius, kurie prikišo nagus pedofilijos, kitose bylose“.

                Comment


                  Mes su blitz nusprendėm, kad viskas Kedžio istorijoje buvo maždaug taip.

                  Stankūnaitė gyveno su dukra ("mergaite"), bet pas ją vaikščiodavo visokie pakankamai dideli dėdės (teisėjas Furmanavičius, Ūsas ir dar kažkas. Visi su neblogais ryšiais valdžioje ir kitur... na tokie ne paties didžiausio kalibro, bet vietinės reikšmės "vierchai". Lietuva gi maža šalis, o čia vieniša motina linkusi "aptarnauti" diedus). Kadangi ji tikriausiai buvo truputį šliundra, tai ir miegodavo su visokiais tokiais. Kas, kaip ten bebūtų, yra grynai jos asmeninis reikalas, kaip, beje, ir tų diedų.

                  Kedys, būdamas truputį tūlas Lietuvis, išauklėtas pagal Garliavos "zonos" mentalitetą, užpavydėjo ir nusprendė ją "suvaryti". Sako, "ė tu šliundra, atiduodi vaiką man, a girdi".
                  Stankūnaitė sako "eik na**ui, lochas, dink nuo vaizdo".

                  Tada Kedys sako "ė žiūrke, tau daba py**ec pareis. Mano sesė teisėja.".

                  Kadangi jo sesuo (Venckienė) teisėja ir jis tikriausiai pažinojo keletą vietinės reikšmės Kauno "mafų", sukūrė istoriją apie pedofilus. Pedofilai - tie, kurie miega su jo ex Stankūnaite. Pagalvojo, kad užteks "resursų" tuo ką nors įtikinti. Ir labai smarkiai suklydo.

                  Prikniso mergaitei protą ir liepė kalbėti nesąmones apie "kremą iš sysalo". Vaikui gi nesunku praplauti smegenis. Ir atsirado "pedofilų istorija" ir "ką sako mergaitė".

                  Pradėjus viską eskaluoti, bet nelabai duodant rezultatų, pradėjo kalbėti apie "pedofilų klaną". Gal visuomenė užsikabins už tokio kabliuko? Dalis, panašu, kad užsikabino. Pagrinde chroniai ir visokie, kurie ieško baubų ir kaltųjų dėl savo apgailėtinos būklės. "Pedofilų klanas" sounds just about right.

                  Galbūt suveikė emocijos ar charakterio impulsyvumas (o gal kas nors dar ir paprovokavo), ir Kedys (ar kažkas iš jo aplinkos) nukalė Furmanavičių ir Stankūnaitės seserį. Vo jums lochai. Žinosit, kaip su kedžiu prasidėti.

                  Kadangi Furmanavičiaus ir jo aplinka tikriausiai irgi turėjo kokios nors vietinės (ar net nacionalinės) reikšmės "chebros" su resursais ką nors nudobti, tai pagalvojo, kad reikia Kedžiui atsakyti tuo pačiu. Surado jį kažkokioj bakūžėj besislepiantį ir nukalė. Tikėtina, kad turėjo žmonių teisėsaugoje, nes oficiali mirties versija dėl užspringimo tikriusiai buvo sumodeliuota kažkieno, kas apie tokius dalykus kažką išmano.

                  Tada Kedininkai (ne tie violetiniai protestuotojai, bet artimesnė "chebra") nusprendė "atkeršyti" ir sudorojo "pedofilą" Ūsą.

                  Po to sekusius Venckienės "žygius" į Seimą (ir iš jo) jau ir taip gerai žinom.

                  Stankūnaitė tikriausiai galėtų daugiau papasakoti (ypač apie pačią istorijos pradžią), bet dėl savigarbos nelabai norėtų visiems deklaruoti, kad ji iš esmės buvo nelabai brangi šliundra ir miegojo su visokiais diedais už pinigus ar šiaip už visokią kokią paramą. Gi Marijos žemėje tai būtų prakeiksmas. O ir dukrai būtų dar viena psichologinė trauma.

                  Belieka sugauti Venckienę ir gerai iškvosti, nes ji tikriausiai galėtų papasakoti daug detalių.

                  O dabartinėje situacijoje geriausias epilogas būtų Venckienės įkišimas už grotų ilgiems metams taip duodant visiems suprasti, kad savo kiemo paniatkėms ir ginčams spręsti nereiktų pasitelkti Teisėjos vardo ir lygiagrečiai niokoti visos valstybės teisinės sistemos. Tai labai rimtas prasižengimas ir už tokias nesąmones turėtų būti duotas labai griežtas atkirtis.

                  Tokia tad istorija. Jokių pedofilų, jokio klano, o paprasčiausios vietinių Kauno "mafų" (t.y. mafais save laikančių lochelių) paniatkės, kurie pasinaudojo mergaitės personažu ir ją išnaudojo savo tikslams. Vaikui, aišku, liko psichologinė trauma.
                  Kalbos apie "pedofilų klanus" yra absoliutus ir visiškas bulšitas, kuriuo gali tikėti nebent nelabai stabilios psichikos individai. Lietuvoje dabar ne 1993 ir šešėliniai kriminaliniai elementai neturi tokios įtakos, organizacijos ir galimybių veikti tokiu mastu.
                  Paskutinis taisė John; 2013.04.28, 12:47.

                  Comment


                    O galėjo būt kitaip.
                    Stankūnaitė su Venckiene sumanė pasidaryt pinigų.
                    Tam susipažino su įtakingais diedais. Mergaitė savo tėvui pašnekėjo apie pedofiliją.
                    Tom dviem moteriškėm nepatiko, kaip Kedys griauna verslo planą ir kaip aplinkos žmonės per daug žino. Tam jos nužudė Naruševičienę ir Furmanavičių. Kedį pagrobė. Paskleidė visokių gandų ir jį išmetė. Kadangi Venckienė teisininkė, tai suklastojo ekspertų išvadas.
                    Pastarųjų metų peštynės yra tik dėl reitingų kėlimosi. Ir abi pusės, kiek matyt, tuščiai rėkauja.
                    Venckienė pasislėpė irgi tik dėl reitingų.

                    Ateityje abi prisiteis iš valstybės pinigų.

                    Bet čia tik hipotezė: kas iš tiesų buvo ir vyksta, neaišku.
                    Vėliau parašysiu ir su Rusijos saugumu susijusią versiją.

                    John, kam tiek kalinių žargono prirašei?
                    Paskutinis taisė Kitas Džiugas; 2013.04.28, 12:55.

                    Comment



                      Menkai tikėtina. Pernelyg daug visokių sunkiai įgyvendinamų ir komplikuotų faktorių, kurie skamba kaip filmo scenarijus. Nepamirškim, kad kalbame ne apie super duper šnipus ar herojus, o apie kažkokius Garliavos lochelius.

                      O žargonas pailiustruoti, apie kokį kontingentą kalbame.

                      Comment


                        Būtent, kad "sounds just about right". Juk dar istorijos pradžioje buvo rašyta, kad Kedys buvo impulsyvus ir "visada gaudavo tai ko nori". Problema, kad šįkart "pedofilinis" planas skleistas per visur kur tik įmanoma neišdegė, niekas juo nepatikėjo ir rimtai nepažiūrėjo.

                        Planui neišdegus Kedys pagal nusikaltėliškas "poniatkes" (Su kuriomis pusėtinai turtingas vyras iš Pakaunės, kuris niekada nieko rimtesnio nei su svarmenimis sporto klube nėra dirbęs, matyt buvo gerai pažįstamas) nusprendė, kad "jei ne mano, tai niekieno" ir nusprendė tuos, kurie su jo buvusia žmona dabar būdavo sudoroti in 90's style.
                        Post in English - fight censorship!

                        Comment


                          O nepastebėjot, kad pagrindiniai šios istorijos įvykiai vyko (ir vyksta) tuo metu, kai valdžioje sprendžiama kas nors svarbaus? (pvz., energetinė nepriklausomybė)
                          Rodos, taip tyčia bandoma sumenkinti pasitikėjimą apskritai Lietuva.
                          Žinoma, galima garantuoti, kad FSB čia visiškai nieko neprikišo, ir čia visiškai nėra kažkas panašaus į filmo scenarijų. Kaip ir Pociūno žūtis.

                          Comment


                            Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą
                            O nepastebėjot, kad pagrindiniai šios istorijos įvykiai vyko (ir vyksta) tuo metu, kai valdžioje sprendžiama kas nors svarbaus? (pvz., energetinė nepriklausomybė)
                            Rodos, taip tyčia bandoma sumenkinti pasitikėjimą apskritai Lietuva.
                            Žinoma, galima garantuoti, kad FSB čia visiškai nieko neprikišo, ir čia visiškai nėra kažkas panašaus į filmo scenarijų. Kaip ir Pociūno žūtis.
                            Čia jau kvepia konspiracijų teorijomis ir dalykais, kurių ne tik nebuvo, bet ir teoriškai nelabai galėjo būti. Nereiktų iš vietinių marozų muštynių daryti WW3.

                            Comment


                              Nu, nu. Teisėjai virto vietiniais marozais?
                              Ir nuo kada rusofobai (pats save taip pavadinęs) netiki Rusijos grėsme?
                              Paskutinis taisė Kitas Džiugas; 2013.04.28, 13:09.

                              Comment


                                Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą
                                Nu, nu. Teisėjai virto vietiniais marozais?
                                Venckienė, mano nuomone, nors ir gavo solidų teisininkės išsilavinimą ir darbą širdyje liko tokia pat maroze kaip ir jos brolis. O nutekėję tekstai iš jos darbinio kompiuterio ir susirašinėjimai su broliu dar labiau leidžia taip manyti.
                                Post in English - fight censorship!

                                Comment


                                  Ačiū Johnai už vaizdingą esė, bet yra prirašyta gerokai įtikinamesnių . Trūksta logikos. Į šeimyninį konfliktą visas teisėsaugos elitas, žiniasklaida ir net prezidentė tiesiog nesikištų. Jei kišasi, vadinasi tai kažkuo svarbu. Kuo? Kad visas valstybės aparatas gainiotųsi Venckienę turi būti rimta priežastis. Nes tai kainuoja ir laiką, ir pinigus, kai kam - postus. Dėl, kaip rašai, "truputį šliundros" nelėktų prokurorų galvos, nevyktų debatai Seime, jos negintų vienas brangiausių advokatų ir n metų nesaugotų policija. Vadinasi, ji nėra tokia jau eilinė. Jei būtų eilinė, seniai buvo galima nuteisti, pasodinti ir viskas būtų nurimę. Ją juk lengviau pasiekti nei Venckienę. Iš esmės tai ji ir sėdi, tik be teismo. Manau, kad kalėjime turėtų daugiau laisvių nei dabartinėje situacijoje, kai yra izoliuota nuo visko.
                                  Kitas Džiugas Stankūnaitė su Venckiene sumanė pasidaryt pinigų.
                                  Gal geriau mažiau skaityk, bet daugiau mąstyk .
                                  index visada gaudavo tai ko nori
                                  Būtent toks mentalitetas ir neleido nusileisti ir susitaikyti. Juk daug racionaliau būtų buvę patylėti ir pamiršti, kai pamatė, kad "raunasi" ant VIPinių asmenų. Taip ir būtų pasielgę 9 iš 10 dėl savo saugumo, ramybės ir asmeninės gerovės.
                                  Dar galėtumėt paaiškinti, koks motyvas Kedžiui žudyti Naruševičienę artėjant šios apklausai?
                                  Filmukas po neliečiamybės atėmimo iš užkulisių:
                                  http://www.youtube.com/watch?v=UTZ_aVoXhlY
                                  Ūso pusbrolis neblogai sutaria su liberalais, dar gal ir politinę karjerą padarys . Kuodytė ir Šimašius laimingi kaip Nobelio premiją gavę. Kuo čia taip džiaugtis? Venckienė jiems buvo rimta politinė konkurentė? Ir kurių galų žinomiems politikams bendrauti su pedofilija įtariamo (žinoma, reabilituoto ) giminaičiais?
                                  index Venckienė, mano nuomone, nors ir gavo solidų teisininkės išsilavinimą ir darbą širdyje liko tokia pat maroze kaip ir jos brolis.
                                  Jei labiau pasidomėtum, tai žinotum, kad ji kaip teisėja dirbo nepriekaištingai. Dėl savo principingumo tarp teisėjų jau iki tol buvo "balta varna". Be to, marozai mokyklos nebaigia dešimtukais. O tos garliaviškos manieros jai labiausiai trukdo tiek kalbant viešumoje, tiek mėginant būti politike. Atstumia ir tuos, kurie apie žmones sprendžiant vien pagal veidą. Nuo prigimties nepabėgsi . Bet vien pagal tai nereikėtų daryti didelių išvadų. Jeigu jos profesinėje veikloje būtų kokių kabliukų, vien dėl to būtų seniai suvalgyta.
                                  Paskutinis taisė senasnamas; 2013.04.28, 13:35.

                                  Comment


                                    Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                                    A Trūksta logikos. Į šeimyninį konfliktą visas teisėsaugos elitas, žiniasklaida ir net prezidentė tiesiog nesikištų. Jei kišasi, vadinasi tai kažkuo svarbu. Kuo?
                                    Dėl to, kad Garliavoje prasidėjo (ir į Kauną išplito) neramumai, vos ne antras "savanorių maištas", gręsiantis visokiomis nesąmonėmis. Kiekvienai valdžiai tokios nesąmonės nepatinka, todėl visi pradėjo mąstyti kaip jas nuraminti. Kai kas, sumąstė pasirinkti populiarumo ir patvorinių balsų ir užstojo Venckienę. And the shit hit the fan.

                                    Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                                    Dėl, kaip rašai, "truputį šliundros" nelėktų prokurorų galvos, nevyktų debatai Seime, jos negintų vienas brangiausių advokatų ir n metų nesaugotų policija. Vadinasi, ji nėra tokia jau eilinė. Jei būtų eilinė, seniai buvo galima nuteisti, pasodinti ir viskas būtų nurimę. Ją juk lengviau pasiekti nei Venckienę. Iš esmės tai ji ir sėdi, tik be teismo. Manau, kad kalėjime turėtų daugiau laisvių nei dabartinėje situacijoje, kai yra izoliuota nuo visko.
                                    "Truputi šliundrų" bausti dėl to nėra dėl ko, nes tai nėra nusikaltimas. Ir būtent dėl to, niekas jos ir nebaudė, o bandė nubausti tik tuos, kurie galimai kalti dėl iš tikro blogų dalykų - tu žmogžudyščių.

                                    Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                                    Būtent toks mentalitetas ir neleido nusileisti ir susitaikyti. Juk daug racionaliau būtų buvę patylėti ir pamiršti, kai pamatė, kad "raunasi" ant VIPinių asmenų. Taip ir būtų pasielgę 9 iš 10 dėl savo saugumo, ramybės ir asmeninės gerovės.
                                    Dar galėtumėt paaiškinti, koks motyvas Kedžiui žudyti Naruševičienę artėjant šios apklausai?
                                    Toks mentalitetas skatina nepamatuotus veiksmus šiaip dėl kažko. Ir dėl to priežastis toms žudynėms gali būti gerokai mažesnė, nei daugelis mano (Nes daugelis įsivaizduoja save, kad jie dėl nerimtų dalykų žudyti neitų, o va Kedys su tokiu mentalitetu galėjo).

                                    Kodėl? Todėl, kad ji buvo nekenčiama, nekenčiamos jos ex sesuo. Galėjo užtekti vien to, nors galbūt ji buvo ir šiek tiek intelektualesnė ir padėjo seseriai kovoti su visokiais Kedžio skundais ir t.t.

                                    Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                                    Jei labiau pasidomėtum, tai žinotum, kad ji kaip teisėja dirbo nepriekaištingai. Dėl savo principingumo tarp teisėjų jau iki tol buvo "balta varna". Be to, marozai mokyklos nebaigia dešimtukais. O tos garliaviškos manieros jai labiausiai trukdo tiek kalbant viešumoje, tiek mėginant būti politike. Atstumia ir tuos, kurie apie žmones sprendžiant vien pagal veidą. Nuo prigimties nepabėgsi . Bet vien pagal tai nereikėtų daryti didelių išvadų. Jeigu jos profesinėje veikloje būtų kokių kabliukų, vien dėl to būtų seniai suvalgyta.
                                    Net jei ji ir dirbo gerai ir buvo gera specialistė, tai nerodo, kad ji ne marozė ir neturėjo to marozinio mentaliteto. O kritiniu atveju (Kas būtent ir yra neramios brolio skyrybos, peštynės dėl dukterėčios, brolio ex buvimas tai su vienu, tai su kitu vyru ir šiaip įtamos giminėj, būtent ir yra) gali užtekti būtent tokio maroziško mentaliteto, kad va paimtum ir pasielgtum neracionaliai ir pasakytum tokiam pat marozui broliui, kuris dar kažin ar ne psichiškai nestabilus, kad "tokius velnius bl*t iššaudyt reiktų".
                                    Paskutinis taisė index; 2013.04.28, 13:50.
                                    Post in English - fight censorship!

                                    Comment


                                      Be to, marozai mokyklos nebaigia dešimtukais.
                                      Ar ne didžioji dalis dešimtukininkų yra marozininkai?

                                      Gal geriau mažiau skaityk, bet daugiau mąstyk .
                                      Ko skaityt? Lietuvoje 99 procentai žiniasklaidos yra šališki šiuo klausimu. Bendram vaizdui reikia skaityti ir to, ir to.

                                      Kuo čia taip džiaugtis?
                                      Kaip tai ko? Fijoletavą pasodyns, taj vo, teisine valstibe ira!!!

                                      Ją juk lengviau pasiekti nei Venckienę.
                                      Mano akyse tai ir susieja abidvi.

                                      Comment


                                        Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                                        Ačiū Johnai už vaizdingą esė, bet yra prirašyta gerokai įtikinamesnių .
                                        Taip taip, yra. Viską valdo pedofilų klanas, su kuriais kooperuojasi žydomasonai ir globalistai. Tai kaip koks "universalus" viso ko esmės visame pasaulyje paaiškinimas.

                                        Comment


                                          Ko skaityt? Lietuvoje 99 procentai žiniasklaidos yra šališki šiuo klausimu. Bendram vaizdui reikia skaityti ir to, ir to.
                                          Pakankamai objektyviai ir logiškai viskas surašyta:
                                          http://blogorama.lt/2012/10/11/siurp...ilijos-nebuvo/
                                          Bet niekas nekalba apie tai, kad įmanoma ir kitokia perspektyva – taškas, iš kurio žvelgdamos, abi barikadų pusės galėtų įžvelgti visai kitą šios istorijos priežastį. O kartu ir bendrą tikslą.
                                          Jis buvo akivaizdus dar 2010 metų sausio 21 dieną, kai Seimas patvirtino parlamentinio tyrimo išvadas. Jose konstatuotas visų teisėsaugos grandžių, nuo žemiausios iki aukščiausios – įskaitant tuometį generalinį prokurorą Algimantą Valantiną – akivaizdus neveikimas tiriant D. Kedžio skundus. Byloje nebuvo atlikti net patys būtiniausi tyrimo veiksmai.
                                          Antra – buvęs generalinis prokuroras, J. Furmanavičiaus kurso draugas A. Valantinas ne tik nesulaukė jokios atsakomybės, bet ir buvo paskirtas teisėju, o vėliau dar ir paaukštintas. Patarus G. Kryževičiaus vadovaujamai Teisėjų tarybai, šių metų gegužę D. Grybauskaitė leido jam daryti karjerą ir pasirašė dekretą dėl paskyrimo Vilniaus apygardos teismo teisėju.
                                          Šiandien turbūt jau nebeįmanomas joks teisinis įvertinimas, kuris dar galėtų įtikinti šios istorijos aukas ir į dvi stovyklas padalintą visuomenę. Ir ne todėl, kad bet kurioje byloje visada lieka bent viena nepatenkinta pusė, o dėl priežasties, kuri akivaizdi iš aukščiau cituoto dokumento: teisėsaugos institucijos šią bylą tiesiog sužlugdė. Nebeįmanoma atlikti operatyvinių veiksmų su žmonėmis, kurie vienas po kito neišaiškintomis aplinkybėmis iškeliavo Anapilin.
                                          Labai šiurpi tiesa, jei pedofilija buvo. Teisėsauga arba nesugebėjo apginti dviejų prievartautų vaikų dėl nusikalstamo tingumo ir nekompetencijos, arba yra aktyvi nusikaltėlių bendrininkė, panaudojusi visą savo galią pridengti nusikaltimui ir persekioti tuos, kurie bando jį atskleisti. Todėl žmonių pasibaisėjimas tokia situacija ir Garliavoje gimęs judėjimas yra visiškai natūralus ir logiškas. Žmonės nebenori daugiau taikstytis su apipuvusios valstybės negandomis.
                                          Tačiau dar šiurpiau, jei, kaip aiškina didžioji žiniasklaida bei įtakingi politikai, pedofilijos nebuvo. Teisėsauga nesugebėjo apginti nei dviejų mažamečių mergaičių, nei nekaltai apšmeižtų žmonių, tačiau leido – neįtikėtina (!) – dėl šeimyninio konflikto ketverius metus šokdinti visą valstybę ir visuomenę.
                                          Tokiu atveju kyla paprastas klausimas: jei pedofilijos nebuvo ir valstybę ketverius metus sugebėjo terorizuoti kelios Garliavos šeimos, ko verta ta mūsų valstybė?
                                          Taip taip, yra. Viską valdo pedofilų klanas, su kuriais kooperuojasi žydomasonai ir globalistai. Tai kaip koks "universalus" viso ko esmės visame pasaulyje paaiškinimas.
                                          Taip, yra gerokai "įtikinamesnių" versijų: teisėsaugos sekamas ir jai žinomas žmogus pusdienį su autobusiuku netrukdomas važinėja po Kauną nuo vienos aukos prie kitos, žudo padedamas pusiau aklo draugo, išmėto savo ginklus (kad policijai būtų lengviau?), o po to sėkmingai pasislepia.
                                          Paskutinis taisė senasnamas; 2013.04.28, 14:16.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X