Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Ką darysi su 2 pakopa 2026.01.01 - 2027.12.31?

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė DSaulius Rodyti pranešimą

Kas dar jums atrodo ? Ne man antros pakopos reikia o jums teksto suvokimo kursą būtina pasikartoti, gal nustosit savo interpretacijas kišti žmonėms į burnas

Belieka pakartoti savo mintį, ne valstybei ir ne mediniams mano pinigus tvarkyti. Šiai dienai esu suinvestavęs savarankiškai daugiau nei pas mane yra pakopose, ne jums man protą 3,14isti dėl mano pinigų ir juo labiau dėl mano senatvės ateities.
    Parašėte nesąmonę, tai vietoj to kad susivoktumėte, tiesiog pakartojate tą pačią nesąmonę. Ne, tai ne tik tavo reikalas ir tai negali būti tik tavo reikalas nebent esi atsiskyrėlis gyvenantis uoloje.

Comment

Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą

Parašėte nesąmonę, tai vietoj to kad susivoktumėte, tiesiog pakartojate tą pačią nesąmonę. Ne, tai ne tik tavo reikalas ir tai negali būti tik tavo reikalas nebent esi atsiskyrėlis gyvenantis uoloje.
      Mano pinigai yra tik mano reikalas, jei galvoji kitaip, Kinijoje ar rusijoje vis dar oficialiai komunizmo dvasia gyva, gali ten bandyt visuotinį gėrį kurti su kitų žmonių pinigais
      - Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
      - Rusija su Amerika kariauja.
      - Ir ką, kaip ten reikalai?
      - Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
      - O amerikiečiai?
      - Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.

Comment

Mano pinigai yra tik mano reikalas, jei galvoji kitaip, Kinijoje ar rusijoje vis dar oficialiai komunizmo dvasia gyva, gali ten bandyt visuotinį gėrį kurti su kitų žmonių pinigais
        Tai reikia suprasti esate anarchistas, mokesčiai yra komunizmas ir t.t.? Sodros pensijos neimsite.

Comment

Tai reikia suprasti esate anarchistas, mokesčiai yra komunizmas ir t.t.? Sodros pensijos neimsite.
          Bet jums tikrai kažkas yra negerai Dabar jau ir mokesčiai iš kažkur atsirado šitoje temoje ? Kas toliau, apie paskolas pradėsim diskutuoti ir gal dar kokias pašalpas ?
          - O amerikiečiai?

Comment

Bet jums tikrai kažkas yra negerai Dabar jau ir mokesčiai iš kažkur atsirado šitoje temoje ? Kas toliau, apie paskolas pradėsim diskutuoti ir gal dar kokias pašalpas ?
            Ok, supratau, neturite vieningos pasaulėžiūros, tiesiog esate egoistas.

Comment

Ok, supratau, neturite vieningos pasaulėžiūros, tiesiog esate egoistas.
              Supratau, kad jums su Kristupas0220 reiktų pamėginti bendrą kalbą rasti, daug sąlyčio taškų atrasit
              - O amerikiečiai?

Comment

Jei iki ~ balandžio 5 dienos neatsigaus akcijų indeksai tai galima lažintis, kad bus koks 100'000 rėksnių:
                "Vagyyyyz apgava, kodėl pervedė mažiau nei rodė Sodros skaičiuoklė sausio mėnesį?
                Kuo aš mokėsiu už poilsį Turkijoje?"
                Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
                Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

O ar smarkiai krito tie indeksai?

Comment

Parašė andyour Rodyti pranešimą
                    O ar smarkiai krito tie indeksai?
                    Esmė, kad jie vis dar krenta ir kadangi žurnalistams neturint nieko protingesnio ką parašyti būna labai svarbu pvz.: dėl 2cnt apvalinimo skalambinti 3 dienas tai garantuoju bus čia daug šnekų.
                    Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
                    Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Parašė Arunasx Rodyti pranešimą

Esmė, kad jie vis dar krenta ir kadangi žurnalistams neturint nieko protingesnio ką parašyti būna labai svarbu pvz.: dėl 2cnt apvalinimo skalambinti 3 dienas tai garantuoju bus čia daug šnekų.
                      Kiek turi nukristi indeksai, kad sudegintų 10 metų prieaugį? Kaip tu manai, kiek galėtų būti priaugę norintiems atsiimti pinigus? Sumos berods įvardijamos iki 10k.

Comment

Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą

Na būtų komiška jeigu akcijų rinkos kristų būtent tuo momentu kai ateis pirma išsiėmimo banga. Bet tik jiems ir būtų įtakos - visi kurie toliau kaupia, atėjus pensijai sąskaitose pakritimo padarinių nepamatytų.
                        2026 sausis

Comment

Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
                          Jei iki ~ balandžio 5 dienos neatsigaus akcijų indeksai tai galima lažintis, kad bus koks 100'000 rėksnių:
                          "Vagyyyyz apgava, kodėl pervedė mažiau nei rodė Sodros skaičiuoklė sausio mėnesį?
                          Kuo aš mokėsiu už poilsį Turkijoje?"
                          Kaip karas taip dega antra pakopa.
                          Indeksai tai nelabai atsigaus, bet gal parašiusiejį gali atšaukti sprendimą? Nesidomėjau, bet gal paliko tokią galimybę pensijų fondai. Tada dar gali žaisti su išėjimo data.

Comment

VMI informuoja: investicinę sąskaitą gyventojai galės deklaruoti balandžio pradžioje https://www.vz.lt/
                            Savo interneto puslapyje nurodo VMI primena, kad finansiniai produktai, į kuriuos galima investuoti per IS ir iš jų gautą investicinį pelną apmokestinti tada, kai lėšos išmokamos iš sąskaitos, yra šie:
                            • perleidžiamieji vertybiniai popieriai, kuriais prekiaujama prekybos vietose, kaip jos apibrėžtos Lietuvos Respublikos finansinių priemonių rinkų įstatyme;
                            • pinigų rinkos priemonės, kuriomis prekiaujama prekybos vietose;
                            • kolektyvinio investavimo subjektų vertybiniai popieriai;
                            • išvestinės finansinės priemonės, susietos su aukščiau nurodytais finansiniais produktais;
                            • sutelktinis finansavimas pagal 2020 m. spalio 7 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentą (ES) 2020/1503 dėl Europos sutelktinio finansavimo paslaugų verslui teikėjų, kuriuo iš dalies keičiamas Reglamentas (ES) 2017/1129 ir Direktyva (ES) 2019/1937, arba atitinkamus Europos ekonominės erdvės valstybės įstatymus;
                            • tarpusavio skolinimas pagal Lietuvos Respublikos vartojimo kredito įstatymą ir Lietuvos Respublikos su nekilnojamuoju turtu susijusio kredito įstatymą arba atitinkamus Europos ekonominės erdvės valstybės įstatymus;
                            • Lietuvos ir užsienio valstybių taupymo lakštai.
                            VMI atkreipia gyventojų dėmesį, kad tinkamiems investuoti finansiniams produktams priskiriami tik tokie vertybiniai popieriai ar pinigų rinkos priemonės, kuriomis prekiaujama biržoje.

Comment

Parašė Panevezietis Rodyti pranešimą

Kaip karas taip dega antra pakopa.
                              Indeksai tai nelabai atsigaus, bet gal parašiusiejį gali atšaukti sprendimą? Nesidomėjau, bet gal paliko tokią galimybę pensijų fondai. Tada dar gali žaisti su išėjimo data.
                              Kad jau atšokę atgal neblogai.

Comment

kaip ir sakiau, jau prasideda bruzdesiai dėl kainų kritimo:
                                Kai kurie prašymus pasitraukti iš antrosios pensijų pakopos pateikę gyventojai sako pastebintys, kad jų sukauptos sumos mažėja.
                                Dar viena grupės narė rašė, kad sukaupta suma nuo sausio susitraukė maždaug 200 eurų. Kita vartotoja nurodė praradusi dar daugiau. „Man sumažėjo 389 eurais“,.
                                https://www.lrt.lt/naujienos/verslas...deti-ir-mazeti
                                Paskutinis taisė Arunasx; 2026.03.13, 15:46.

Comment

Working...
                                X