Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Ką darysi su 2 pakopa 2026.01.01 - 2027.12.31?

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė DSaulius Rodyti pranešimą

Kas dar jums atrodo ? Ne man antros pakopos reikia o jums teksto suvokimo kursą būtina pasikartoti, gal nustosit savo interpretacijas kišti žmonėms į burnas

Belieka pakartoti savo mintį, ne valstybei ir ne mediniams mano pinigus tvarkyti. Šiai dienai esu suinvestavęs savarankiškai daugiau nei pas mane yra pakopose, ne jums man protą 3,14isti dėl mano pinigų ir juo labiau dėl mano senatvės ateities.
    Parašėte nesąmonę, tai vietoj to kad susivoktumėte, tiesiog pakartojate tą pačią nesąmonę. Ne, tai ne tik tavo reikalas ir tai negali būti tik tavo reikalas nebent esi atsiskyrėlis gyvenantis uoloje.

Comment

Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą

Parašėte nesąmonę, tai vietoj to kad susivoktumėte, tiesiog pakartojate tą pačią nesąmonę. Ne, tai ne tik tavo reikalas ir tai negali būti tik tavo reikalas nebent esi atsiskyrėlis gyvenantis uoloje.
      Mano pinigai yra tik mano reikalas, jei galvoji kitaip, Kinijoje ar rusijoje vis dar oficialiai komunizmo dvasia gyva, gali ten bandyt visuotinį gėrį kurti su kitų žmonių pinigais
      - Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
      - Rusija su Amerika kariauja.
      - Ir ką, kaip ten reikalai?
      - Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
      - O amerikiečiai?
      - Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.

Comment

Mano pinigai yra tik mano reikalas, jei galvoji kitaip, Kinijoje ar rusijoje vis dar oficialiai komunizmo dvasia gyva, gali ten bandyt visuotinį gėrį kurti su kitų žmonių pinigais
        Tai reikia suprasti esate anarchistas, mokesčiai yra komunizmas ir t.t.? Sodros pensijos neimsite.

Comment

Tai reikia suprasti esate anarchistas, mokesčiai yra komunizmas ir t.t.? Sodros pensijos neimsite.
          Bet jums tikrai kažkas yra negerai Dabar jau ir mokesčiai iš kažkur atsirado šitoje temoje ? Kas toliau, apie paskolas pradėsim diskutuoti ir gal dar kokias pašalpas ?
          - O amerikiečiai?

Comment

Bet jums tikrai kažkas yra negerai Dabar jau ir mokesčiai iš kažkur atsirado šitoje temoje ? Kas toliau, apie paskolas pradėsim diskutuoti ir gal dar kokias pašalpas ?
            Ok, supratau, neturite vieningos pasaulėžiūros, tiesiog esate egoistas.

Comment

Ok, supratau, neturite vieningos pasaulėžiūros, tiesiog esate egoistas.
              Supratau, kad jums su Kristupas0220 reiktų pamėginti bendrą kalbą rasti, daug sąlyčio taškų atrasit
              - O amerikiečiai?

Comment

Working...
              X