Parašė DSaulius
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Ką darysi su 2 pakopa 2026.01.01 - 2027.12.31?
Collapse
X
-
Mano pinigai yra tik mano reikalas, jei galvoji kitaip, Kinijoje ar rusijoje vis dar oficialiai komunizmo dvasia gyva, gali ten bandyt visuotinį gėrį kurti su kitų žmonių pinigaisParašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Parašėte nesąmonę, tai vietoj to kad susivoktumėte, tiesiog pakartojate tą pačią nesąmonę. Ne, tai ne tik tavo reikalas ir tai negali būti tik tavo reikalas nebent esi atsiskyrėlis gyvenantis uoloje.
- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
- 3 patinka
Comment
-
Tai reikia suprasti esate anarchistas, mokesčiai yra komunizmas ir t.t.? Sodros pensijos neimsite.Parašė DSaulius Rodyti pranešimą
Mano pinigai yra tik mano reikalas, jei galvoji kitaip, Kinijoje ar rusijoje vis dar oficialiai komunizmo dvasia gyva, gali ten bandyt visuotinį gėrį kurti su kitų žmonių pinigais
- 2 patinka
Comment
-
Bet jums tikrai kažkas yra negeraiParašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Tai reikia suprasti esate anarchistas, mokesčiai yra komunizmas ir t.t.? Sodros pensijos neimsite.
Dabar jau ir mokesčiai iš kažkur atsirado šitoje temoje ? Kas toliau, apie paskolas pradėsim diskutuoti ir gal dar kokias pašalpas ?
- O amerikiečiai?
- 1 patinka
Comment
-
Ok, supratau, neturite vieningos pasaulėžiūros, tiesiog esate egoistas.Parašė DSaulius Rodyti pranešimą
Bet jums tikrai kažkas yra negerai
Dabar jau ir mokesčiai iš kažkur atsirado šitoje temoje ? Kas toliau, apie paskolas pradėsim diskutuoti ir gal dar kokias pašalpas ? 
Comment
-
Supratau, kad jums su Kristupas0220 reiktų pamėginti bendrą kalbą rasti, daug sąlyčio taškų atrasitParašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Ok, supratau, neturite vieningos pasaulėžiūros, tiesiog esate egoistas.
- O amerikiečiai?
- 2 patinka
Comment
Comment