Parašė Arunasx
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Ką darysi su 2 pakopa 2026.01.01 - 2027.12.31?
Collapse
X
-
esme labai paprasta net jei tu imsi pinigus iš antros pakopos tu pliusą susimažinsi dabar (net kai arba karas baigsis arba prie karo pripras rinkos ir akcijos atšoks tu a. nesugeneruosi tiek pliuso nes sodros dalies jau nebebus b, nuo atšokimo tu jau turi pliusą kuris yra apmokestinamas), kitas dalykas niekas ten tų pinigų ypač iš pirmo bangos neinvestuos, vadinasi karas tiesiog suėdė dalį pinigų kurios galėjo runkeliai išlest šaldytuvams (bent PVM ir PM būtų padidinę)
-
Kliedesiai totalūs delfiniai. Net tingiu aiškinti, nes totali beraštystė ir tiesioginė ir finansinė.Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
esme labai paprasta net jei tu imsi pinigus iš antros pakopos tu pliusą susimažinsi dabar (net kai arba karas baigsis arba prie karo pripras rinkos ir akcijos atšoks tu a. nesugeneruosi tiek pliuso nes sodros dalies jau nebebus b, nuo atšokimo tu jau turi pliusą kuris yra apmokestinamas), kitas dalykas niekas ten tų pinigų ypač iš pirmo bangos neinvestuos, vadinasi karas tiesiog suėdė dalį pinigų kurios galėjo runkeliai išlest šaldytuvams (bent PVM ir PM būtų padidinę)Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 3 patinka
Comment
-
tingit ar negalit? aš šiaip tūrių finansų magistro laipsnį ir 10 metų darbinės patirties, bet niekad ne prieš išklausyti kažką kas man pridėtų žinių/patirties?Parašė Arunasx Rodyti pranešimąKliedesiai totalūs delfiniai. Net tingiu aiškinti, nes totali beraštystė ir tiesioginė ir finansinė.
Comment
-
Kokio dydžio tūris? 0,5 ar 0,7 ? Ir kiek tų tūrių?Parašė Stadionas Rodyti pranešimątingit ar negalit? aš šiaip tūrių finansų magistro laipsnį ir 10 metų darbinės patirties, bet niekad ne prieš išklausyti kažką kas man pridėtų žinių/patirties?
Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 4 patinka
Comment
-
0,7 sakykim, bet grįžtam prie temosParašė Arunasx Rodyti pranešimąKokio dydžio tūris? 0,5 ar 0,7 ? Ir kiek tų tūrių?
Comment
Comment