Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

XIV Seimas ir XIX, XX Vyriausybė (po 2024 m. rinkimų)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Lettered Rodyti pranešimą

O kaip praeita vyriausybe pasitikėjot, kur ministrai buvo dar mažiau kompetentingi? Profitus viena geriausių sutelktinio finansavimo platformų Lietuvoje, pats esu per juos investavęs. Tad kad žmogus dirbo joje vienu iš vadovu sakyčiau tik pliusas, kaip ir apskritai patirtis privačiame sektoriuje, pvz. praeitas aplinkos ministras nei su aplinkos apsauga nei statybomis apskritai nieko bendro neturėjo ir gavo postą tik dėl to, kad yra Gentvilo sūnus. Bet tada kažkaip niekam nei švogerizmas nei kompetencija nekliuvo.
    Nejau sunku suvokti, kad iš ministro tikimasi arba politinės, arba tos srities, kuriai vadovaus, patirties. Šitas šmotas paimtas iš raviolių su salmanelioze fabriko vien dėl to, kad yra remygos švogeris. Čia rimtai yra ką lyginti?

Comment

O kaip praeita vyriausybe pasitikėjot, kur ministrai buvo dar mažiau kompetentingi? Profitus viena geriausių sutelktinio finansavimo platformų Lietuvoje, pats esu per juos investavęs. Tad kad žmogus dirbo joje vienu iš vadovu sakyčiau tik pliusas, kaip ir apskritai patirtis privačiame sektoriuje, pvz. praeitas aplinkos ministras nei su aplinkos apsauga nei statybomis apskritai nieko bendro neturėjo ir gavo postą tik dėl to, kad yra Gentvilo sūnus. Bet tada kažkaip niekam nei švogerizmas nei kompetencija nekliuvo.
      Pvz aš manau, kad seimo nario patirtis prieš tampant ministru yra naudinga, tas buvo ir Gentvilo, ir anksčiau minėtos Bilotaitės atveju. Abu bent jau ne žmonės iš gatvės, o su patirtimi įstatymų leidžiamojoje valdžioje. Išsilavinimu Gentvilas irgi negali skųstis, tai aišku jis nieko ypatingo, bet iš konteksto neiššoka kaip šita vyriausybė, kuri rimtai nusilpo lyginant su Palucko vyriausybe.

Kad šitas naujasis ministras galėjo būti kokiu nors rimtu vadovu Profitus irgi abejoju, vien pažiūrėjus, kad per metus uždirbo 29.000 EUR ant popieriaus matosi kokio lygio "vadovas".

Tai jeigu vertinat, kad praeita vyriausybė mažiau kompetetinga, tai prašau parodykit man kolegija baigusius ministrus ir tuos, kurie prieš ministravimą uždirbo mažiau nei vidutinė alga?

Comment

Parašė tajus2 Rodyti pranešimą
        Tai jeigu vertinat, kad praeita vyriausybė mažiau kompetetinga, tai prašau parodykit man kolegija baigusius ministrus ir tuos, kurie prieš ministravimą uždirbo mažiau nei vidutinė alga?
        Socbebrų ir nemunodešriečių elektoratui čia būtų labai didelis pliusas ir ženklas, kad į ministrus eina saviakas. Idealiu atveju turėtų iš pašalpų gyvent ir kontrabandą stumdyt. Aj, ekonomikos ministras bent jau antrą punktą, panašu, yra įgyvendinęs.

Comment

Parašė tajus2 Rodyti pranešimą
          Kažin, ar labai tikslinga vertinti pagal tiek uždirbo, kai praeitos kadencijos ministai nemaža dalimi buvo parinkti iš viešo sektoriaus be patirties privačiame ir pagal partinę liniją. Tas pats energetikos ministras manau kompetentingesnis už prieš tai buvusį, o tai viena svarbiausių Lietuvai sričių iš visų ministerijų kuruojamų.
          Flickr

Comment

Prezidento patarėjas: „Nemuno aušra“ yra rakštis, neturinti nieko bendro su kultūra

Skaityti daugiau: https://kauno.diena.lt/naujienos/lie...ultura-1721684

Sako, kad dėl Konstitucijos negalėjo nepatvirtinti ministro Nausėda ...

Comment

Konkrečiai?

Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
              Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą
                Prezidento patarėjas: „Nemuno aušra“ yra rakštis, neturinti nieko bendro su kultūra
                https://kauno.diena.lt/naujienos/lie...ultura-1721684

Sako, kad dėl Konstitucijos negalėjo nepatvirtinti ministro Nausėda ...
                O dabar pagal konstituciją premjerè galės teisėtai atleisti tą “ministrą” - nors ir kitą savaitę. Ir nebus jokios konstitucinės krizės ar opozicijos kreipimosi pas devynis išminčius.
                Galima lažintis (gal dėl įdomumo padaryti apklausą), ar tas atsitiktinai ministro kėdėje atsidūręs rakštis po visų boikotų sulauks kito ar dar kito penktadienio.

Comment

Pagal visus komentarus Žinių radijuje tai manyčiau banga dar tik kyla ir AIG savaitgalį miegos kaip kūdikis neramiai:
                  visą naktį vartėsi, verkė, o paryčiais apsišiko.
                  Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
                  Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
                    Click image for larger version  Name:	FB_IMG_1758741672185.jpg Views:	330 Size:	39,4 kB ID:	2221935
                    Na kas liečia šitą filmuką, tai labai įdomu, kas iš savo tūsų nėra tokių turėję tokios medžiagos. Aš irgi negaliu būti ministru, reiškia, nes kaip baisu - esu ir girtas šokęs, ir kubile ar pirtyse žvygavom, ir seksus imitavom (net su vyrais). Viskas, mano politinė karjera baigta, dar net neprasidėjusi! Kaip ir 99% žmonių.
                    Snowflakes will attack U <3

Comment

Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą

Na kas liečia šitą filmuką, tai labai įdomu, kas iš savo tūsų nėra tokių turėję tokios medžiagos. Aš irgi negaliu būti ministru, reiškia, nes kaip baisu - esu ir girtas šokęs, ir kubile ar pirtyse žvygavom, ir seksus imitavom. Viskas, mano politinė karjera baigta, dar net neprasidėjusi! Kaip ir 99% žmonių.
                      Vien už trikampinius triusikus turėtų būti banas nuo politikos iki gyvos galvos.

Comment

Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
                        Vien už trikampinius triusikus turėtų būti banas nuo politikos iki gyvos galvos.
                        Nežinau, man tai visai gražu, tik rinkčiausi ryškesnius. Pas mane yra mėlyni su ryškiais burgerių ir kito fastfoodo paveiksliukais. Mano skonis, manau, iš tiesų geresnis, ir baliai tiesą sakant stipresni. Ministras mėgsta ramesnius tūsus, jo teisė.

Kaip ten bebūtų, nieko nusikalstamo nematau, dėl ko Tapinas čia turėjo viską išviešinti "pasižiūrėkit". Lyg nesam nieko panašaus matę ir patys buvę.

Comment

Nežinau, man tai visai gražu, tik rinkčiausi ryškesnius. Pas mane yra mėlyni su ryškiais burgerių ir kito fastfoodo paveiksliukais. Mano skonis, manau, iš tiesų geresnis, ir baliai tiesą sakant stipresni. Ministras mėgsta ramesnius tūsus, jo teisė.
                          iš tavo postų buvo galima nuspėti, kad nešioji tokius triusikus ir kitiem žmoniems su birka palei galvą maskatuoji, bet Romas nustebino. Galvojau senas komunistas yra konservatyvesnis.
                          Click image for larger version  Name:	Screenshot_20250927_000203_Chrome.jpg Views:	0 Size:	101,5 kB ID:	2222216

Lyg nesam nieko panašaus matę ir patys buvę.
                          ne, o jeigu ir būtume buvę, nemanytume, kad tai normalus poelgis ministrui.

Comment

Kažin, ar labai tikslinga vertinti pagal tiek uždirbo, kai praeitos kadencijos ministai nemaža dalimi buvo parinkti iš viešo sektoriaus be patirties privačiame ir pagal partinę liniją. Tas pats energetikos ministras manau kompetentingesnis už prieš tai buvusį, o tai viena svarbiausių Lietuvai sričių iš visų ministerijų kuruojamų.
                            Tai aišku, kad netikslinga matuoti vyriausybės kompetenciją pagal du itin objektyvius ir pamatuojamus kriterijus kaip išsilavinimas ir atlyginimas. Savaime aišku, kad geriausias būdas nustatyti vyriausybės kompetenciją yra pagal tai, ką "Lettered mano" ir tam nereikia net jokių skaičių, užtenka tik jam kažkokius blėnius papilstyti ir tiek.

Comment

Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
                              iš tavo postų buvo galima nuspėti, kad nešioji tokius triusikus ir kitiem žmoniems su birka palei galvą maskatuoji, bet Romas nustebino. Galvojau senas komunistas yra konservatyvesnis.
                              Click image for larger version Name:	Screenshot_20250927_000203_Chrome.jpg Views:	0 Size:	101,5 kB ID:	2222216

ne, o jeigu ir būtume buvę, nemanytume, kad tai normalus poelgis ministrui.
                              Jeigu tokie tūsai yra nenormalūs poelgiai, tai įdomu, kiek tada žmonių gali eiti į ministrus. Jeigu jau girtas šokai ir durniavai, tai jau viskas, tu ne politikas? Juokinga tikrai.

Comment

Jeigu jau girtas šokai ir durniavai, tai jau viskas, tu ne politikas? Juokinga tikrai.
                                Viena konservatorių politikė išgėrusi bujojo ne pirtyje, kur niekam nebūtų pakenkusi, o vairavo kelyje keldama pavojų aplinkiniams.
                                Tačiau tai jai netrukdė būti visai nebloga Finansų ministre (apie XVIII Vyriausybė yra atskira tema).
                                Tiesa, šiam “ministrui” nebus duota tiek laiko pasireikšti ir kažką įrodyti.

Comment

Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
                                  Romas nustebino. Galvojau senas komunistas yra konservatyvesnis.
                                  Click image for larger version Name:	Screenshot_20250927_000203_Chrome.jpg Views:	0 Size:	101,5 kB ID:	2222216
                                  Įvertis Tomizmui buvo duotas už subtilią ironiją ir humoro jausmo neturinčių asmenų patraukimą per dantį.

Su “komunistu” tu čia labai perspaudei.
                                  Juk paties niekas nevadina “Nemuno aušros” aktyvistu, nors tavo chamavotas elgesys labai panašus kaip kokio Žemaitaičio ar jo “chebros”.
                                  Paskutinis taisė Romas; 2025.09.27, 10:41.

Comment

Nesakyčiau, kad labai perspaudė, atsimenant tamstos gynimą sovietinių paminklų ir pan.

Comment

Parašė Romas Rodyti pranešimą
                                      Įvertis Tomizmui buvo duotas už subtilią ironiją ir humoro jausmo neturinčių asmenų patraukimą per dantį.
                                      Manau, laikinai ne dėl ironijos, kurios ten nebuvo, o dėl tomizmo triusikų.

Comment

Kiekvienas sprendžia pagal savo sugedimo laipsnį. Atrodo, savaitgalį kažkieno menami :"triusikai" užgožė ministro nuotykius.
                                        Lauksime, kas tame seriale bus naujo pirmadienį..

Comment

Eilinė klasikinė socbebryno istorija apie Fegdos ant snarglių įrengtą naują skylinėjantį kelią į Rūdininkų poligoną, Fegdos savininko vadovaujamą medžiotojų būrelį, kuriame medžioja vyresnis Sinkevičius, jaunesnio Sinkevičiaus laikiną darbą Fegdoje bei jam ruoštą CEO vietą Via Lietuva ir t.t. Sinkevičius vyresnysis numatomas NSGK pirmininku, o iš komiteto išmesta D.Šakalienė kuri rimtai pasisako prieš Fegdos šūdiną kelią į poligoną. Ankstesni KAM ministrai buvo NSGK nariais.

Keliai, pinigai ir kvaili avinai

Paskutinis taisė Arunasx; Vakar, 08:44.

Comment

Working...
                                          X