Parašė Eidvis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
XIV Seimas ir XIX, XX Vyriausybė (po 2024 m. rinkimų)
Collapse
X
-
Duchnevicius bus, grazesnis, o ir blinkeviciutei patinkaParašė John Rodyti pranešimą
Na juk pats ir atsakei, nes truputį "minedikas". Bet manau tarp Sinkevičiaus ir Duchnevičiaus neturėtų būti blogas pasirinkimas.
o gar ir lenku ir rusu balsu dar gaus
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Retas atvejis, kai su tavim visiškai sutinkuParašė Eidvis Rodyti pranešimą
Jei Olekas per tiek metų pasižymėjo tik auksiniais šaukštais būdamas ministru, tai tikrai iš jo kažko gėro tikėtis neverta. Su Sinkevičiaus gebėjimais irgi ne viskas aišku, nes jis į politiką daugiausiai atėjo per tėvą. O va Duchnevičius atrodo geriausiai, kiek teko jo girdėti, atrodo turi racionalų protą ir karjerą ne per tėvą padarė, o pats savo rankomis. Problema ta, kad jis lenkas, problema ne su juo, o su mūsų visuomene, kad turbūt geriau rinktųsi nekvalifikuotą lietuvį šaliai vadovauti, nei Lietuvos lenką.
Komentuoti:
-
Jei Olekas per tiek metų pasižymėjo tik auksiniais šaukštais būdamas ministru, tai tikrai iš jo kažko gėro tikėtis neverta. Su Sinkevičiaus gebėjimais irgi ne viskas aišku, nes jis į politiką daugiausiai atėjo per tėvą. O va Duchnevičius atrodo geriausiai, kiek teko jo girdėti, atrodo turi racionalų protą ir karjerą ne per tėvą padarė, o pats savo rankomis. Problema ta, kad jis lenkas, problema ne su juo, o su mūsų visuomene, kad turbūt geriau rinktųsi nekvalifikuotą lietuvį šaliai vadovauti, nei Lietuvos lenką.Parašė John Rodyti pranešimą`Olekas PM būtų klaida, apie Ruginienę net nekalbu. Lieka Duchnevičius ir Sinkevičius. Man asmeniškai geriau atrodo Duchnevičius, bet Sinkevičius turbūt turi geresnius šansus.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Na juk pats ir atsakei, nes truputį "minedikas". Bet manau tarp Sinkevičiaus ir Duchnevičiaus neturėtų būti blogas pasirinkimas.Parašė DeSadas Rodyti pranešimą
o kodel minediko ? niekas nesiulo ? Alytaus mero?
Komentuoti:
-
Kaip draudimo bendrovės nukreipia žalos atlyginimą į kaltininką ar į valdantį tą turtą dėl kurio įvyko nuostolis, tai ir šiuo atveju turėtų nukreipti į jonelio lyderšypą.Parašė Ignalina Rodyti pranešimąAkurat. Dėl šito televizorių pirkėjo kartą jau pataškėm pinigus atšauktiems rinkimams, nejau nerasim dar pusės lemo?
Sinkevičiui nusprendus tapti premjeru, tektų rengti rinkimus: kainuotų per 500 tūkst. eurų
https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvo...500-tukst-euru
Panašiai kaip jei kelyje iššoka briedis ir nukala mašiną kur nėra įspėjamųjų ženklų, tai valstybė turi padengti nuostolius.
Komentuoti:
-
Akurat. Dėl šito televizorių pirkėjo kartą jau pataškėm pinigus atšauktiems rinkimams, nejau nerasim dar pusės lemo?Parašė Ignalina Rodyti pranešimąO kaip su Jonava? Vėl tratinsim pinigus mero rinkimams?
Sinkevičiui nusprendus tapti premjeru, tektų rengti rinkimus: kainuotų per 500 tūkst. eurų
https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvo...500-tukst-euru„Jeigu dabartinis Jonavos rajono savivaldybės meras Mindaugas Sinkevičius būtų paskirtas į ministro pirmininko pareigas, VRK turėtų surengti pirmalaikius Jonavos rajono savivaldybės mero rinkimus“, – Eltai siųstame komentare teigė VRK atstovė Indrė Ramanavičienė.
„Preliminariais skaičiavimais, rinkimai šioje savivaldybėje valstybei galėtų kainuoti daugiau kaip pusę milijono eurų“, – akcentavo ji.
Komentuoti:
-
o kodel minediko ? niekas nesiulo ? Alytaus mero?Parašė John Rodyti pranešimą
Tikėkimės, kad ne. Bet pamatysim, kai kažkiek laiko papremjeraus.
Komentuoti:
-
Tikėkimės, kad ne. Bet pamatysim, kai kažkiek laiko papremjeraus.Parašė digital Rodyti pranešimąBet abu blogiau už Palucką?
Komentuoti:
-
Nepirmas ir nepaskutinis kartas, tokia jau politinė sistema. Olekas PM būtų klaida, apie Ruginienę net nekalbu. Lieka Duchnevičius ir Sinkevičius. Man asmeniškai geriau atrodo Duchnevičius, bet Sinkevičius turbūt turi geresnius šansus.Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
Sinkevičius: prezidentas neišreiškė priekaištų dėl mano kandidatūros į premjerus
https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvo...os-i-premjerus
O kaip su Jonava? Vėl tratinsim pinigus mero rinkimams?
Komentuoti:
-
Parašė Panevezietis Rodyti pranešimąKas toliau? Olekas?
Sinkevičius: prezidentas neišreiškė priekaištų dėl mano kandidatūros į premjerus
https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvo...os-i-premjerusDėl savo kandidatūros jis sakė dar neapsisprendęs, tačiau paminėjo, kad iš prezidento priekaištų savo kandidatūrai neišgirdo.
„Prezidentas neišreiškė man priekaištų, abejonės man būti pretendentu“, – sakė jis.
O kaip su Jonava? Vėl tratinsim pinigus mero rinkimams?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Kas toliau? Olekas?
Praėjusią svaitę per lrt radiją užklausė dėl amžiaus. Blinkevičiūtei 65 m ir supasavo, Olekui 70 ir pakėlė ranką į savanorius.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Nuo 03:25. Šitam patologiniam melagiui, matot, buvo garbė ir jis (kartu su visa vyriausybe) neturi ko gėdytis. Dar kažkokie abugeliai ir plot sugalvojo tokiam praimui.
Po tokio atsistatydinimo net ir Joneliui turėtų lyderšipo rodiklis sumažėt...
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Pasirodo paskolucko žmona Ilma rengė medaus degustacijas per neegzistojančią įmonę, o next paskolucko istorija yra apie netikrų dešrainių biznį ir užsakytą įrangą į jam nepriklausantį butą ir naujas neaiškias paskolas (tai bus 7 ir gal 8 istorija) nuo 1:03:Parašė Ignalina Rodyti pranešimąJonelis abejingumo kauke slepia savo vidinę agoniją. Asmeniškai man tai matyti maloniau nei pimpalucko atsistatydinimą.
p.s. aš įžvelgiu pavojingą jonelio galią, kad jei jis dar kokį žmogų pavadins lyderšypu, tai staiga iškris daug skeletų iš spintos. Manau tas žmogus nenori sulaukti tokio titulo tikrai.
p.p.s. Tapinas parodė Sinkevičiaus TV su neištrintais setingais jame.Paskutinis taisė Arunasx; 2025.08.03, 13:12.
- 6 patinka
Komentuoti:
-

Prieš 2-3 metus, kai aš kritikavau brangių tankų pirkimą ir siūliau geriau tuos pinigus investuoti į naujai atsiradusią dronų pramonę, pagrindiniai tankų gynėjai buvai tu ir Sankauskas, aš tiesą sakant tarp jūsų rašymo stiliaus ir teiginių nemačiau jokio skirtumo, iki tokio lygio, kad net vienu žmogumi laikiau, jei klystu - tai atsiprašau, tada reiškia, kad vienas skirtumas visgi buvo, Sankauskas prieš du metus teigė, kad po pusės metų dronai iš esmės taps nebeefektyvūs.
Tu tuo klausimu kaip suprantu nieko nepasisakei, bet smarkiai gynei tankų pirkimą, o mano pasisakymus, kad galbūt vystyti dronų pramonę būtų protingiau, tu nurašei kaip 'tu gi ne karo ekspertas - ką tu gali šita tema žinoti". John, ar tu ekonomikos ekspertas?Parašė sankauskas Rodyti pranešimąKaip sakoma - necessity is the mother of invention. Rusų EW gana pažangūs buvo, o dabar dar ir metė rimtus resursus [...] Manau kad 6-8 mėnesiai yra gana realistiškas langas, iki kada kariauti su dronais pasidarys ženkliai sunkiau.
Parašė John Rodyti pranešimąNepriklausomai nuo to, ką peza bankų PRščikai (pasivadinę "ekonomistais"), mokesčiai Lietuvoje turi būti didinami.Paskutinis taisė Eidvis; 2025.08.01, 07:55.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Jie surenka 3% nuo BVP arba daugiau. Būdavo ir 6% ir dar daugiau. Siūlai Singapūro ar Izraelio modelį? Gal gali detalizuoti?Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
O tai ankstesni tavo komentarai, kuriuose kaip geriausius pavyzdžius dėl gynybos biudžeto didinimo tu pateikinėjai Singapūrą ir Izraelį, kur mokesčiai yra mažesni nei Lietuvoje, jau nebegalioja? O keliais pranešimais aukščiau aš pateikiau vieną iš svarbių galimų šaltinių, tik spėk iš 3 kartų ar socdemų vyriausybė būtų pajėgi tokią reformą įgyvendinti:
Jėzus, kiek daug prirašyta. Bet anyway, ar gerai suprantu, kad 5% išvis nebus išleidžiama, o jeigu bus (nes, šiaip, bus), tai geriausia skolintis? Ir kur sakiau, kad nereikia vystyti karinės pramonės? Žinoma, kad reikia, ir tai yra esminė sąlyga skiriant tokio dydžio BVP nuošimčius gynybai. Beje, gal gali pacituoti, kur rašiau, kad "pirmiausia reikia tankų ir kad dronai po pusės metų taps nebeaktualūs"?O šiaip tai 5% gynybai yra nerealu ir tie politikai, kurie sako, kad tai realu - tiesiog meluoja. 5% gynybai reiškia patekimą tarp top 5 pasaulio šalių pagal % nuo BVP išlaidas gynybai, iš kurių trys šiuo metu kariauja, viena šiaip nevykusi diktatūra ir dar viena nafta labai turtinga. Realiai civilizuotai turtingai šaliai turėti 5% išlaidas gynybai yra pasmerkimas sugriauti savo ekonomiką ir žlugti, be kritinių padarinių tai gali suveikti tik labai išskirtiniais atvejais, bet išskirtinis atvėjis nėra taisyklė ir į ją mums nereikėtų pretenduoti. 5% gynybai galimi tik tuo atveju, jei tai yra laikina priemonė, pvz. kelių metų laikotarpiui, kad per trumpą laiką būtų atstatyti kariniai pajėgumai. Tokiais atvejais tai geriausia finansuoti per skolą, kurią vėliau galima būtų išdėstyti 20 metų ar pan. laikotarpiui. Bet čia yra labai daug niuansų, pvz. jei tie 5% gynybai pagrinde yra išleidžiami šalies viduje - tai ekonomikai tai turi kur kas mažesnį neigiamą poveikį, nei kad jeigu jie yra išleidžiami perkant kitų šalių produkciją. Izraelio ekonomikai turėti didelį procentą gynybai yra ne taip blogai, gal net tai turi teigiamą poveikį, nes pagrinde tai yra nukreipt į naujų technologijų kūrimą ir karo pramonės eksportas po to Izraeliui uždirba labai didelius pinigus. Dėl ko jau prieš 3 metus sakiau, kad kol tai yra naujovė ir visi pradeda nuo nulio - Lietuvai reikia vystyti savo dronų pramonę ir į Ukrainą siųsti ne iš kitų šalių perkamą įrangą, o lietuviškus dronus taip kartu juos ten ir testuojant. Tu gi sakei, kad tai yra nesąmonė, mums pirmiausia reikia tankų ir kad dronai po pusės metų taps nebeaktualūs, nes atsiras antidroninės priemonės.
Komentuoti:
-
Visiškai sutinku, su NT mokesčiu padaryta nesąmonė, nors tai realiai nedaro skirtumo mokesčių surinkimui. Skirtuymą būtų daręs normalus visuotinis NT mokestis, apie kurio būtinybę aš čia kalbėjau jau kokius 5 metus ir kurio nesugebėjo priimti nė viena Vyriausybė, įskaitant šią.Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
Pradėti nuo to kad nepanaikinti buvusio NT mokesčio pirmam bustui kurio vertė didesnė nei 150k. Dabar perkėlė ribą iki 450k jei neklystu.
Komentuoti:
Komentuoti: