Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie JAV aktualijas. D. Trumpo administracija
Collapse
X
-
Ne, aš būtent į grąžą Eurais ir žiūriu, kas man ir yra aktualu. Juk leisiu uždirbtus iš akcijų pinigus Eurais. Jeigu žiūrėti kiek kyla akcijų rinkos be valiutų kursų, tai turbūt Venesueloje kokioje geriausias prieaugis, bet man iš to tai jokios naudos, kai jų valiuta neria žemyn.Parašė Eidvis
Yra kur kas blogiau. 1,66% grąža yra doleriais, bet jeigu po to tuos dolerius išsikeiti į eurus - tai pamatai, kad ne gražą, o ~18% minusą pasidarei, nes doleris euro atžvilgiu per metus ~20% nuvertėjo.
- 1 patinka
Comment
-
taip, parašęs komentarą pastebėjau, kad eurais indeksą paėmei, skirtingai nei Lettered.Parašė tajus2 Rodyti pranešimą
Ne, aš būtent į grąžą Eurais ir žiūriu, kas man ir yra aktualu. Juk leisiu uždirbtus iš akcijų pinigus Eurais. Jeigu žiūrėti kiek kyla akcijų rinkos be valiutų kursų, tai turbūt Venesueloje kokioje geriausias prieaugis, bet man iš to tai jokios naudos, kai jų valiuta neria žemyn.
Comment
-
"Taikūs protestai"Parašė Tomas Rodyti pranešimąGalimai tas pats nušautas lefistas kelios dienos iki lemtingų jam įvykių pats, būdamas ginkluotas, užpuolė teisėtvarkos pareigūnus, apspardė jų automobilį:
- 1 patinka
Comment
-
Tai didelė tikimybė, kad jei šitie pareigūnai darytų savo darbą tinkamai, šitas veikėjas būtų likęs gyvas, nes elementariai būtų sėdėjęs kokiam ale komisariate.Parašė Tomas Rodyti pranešimąGalimai tas pats nušautas lefistas kelios dienos iki lemtingų jam įvykių pats, būdamas ginkluotas, užpuolė teisėtvarkos pareigūnus, apspardė jų automobilį:
O jei kažkam atrodo, kad už tiek galima nušauti žmogų, tai pagalvokite kokia mėsmalė turėjo būti 2021 sausio 6.
- 1 patinka
Comment
-
Sutinku, bet JAV neturėjo gero prezidento nuo Bušo laikų, kai mus priėmė į NATO. Šiaip čia ne vien JAV problema, kokybiškų lyderių stoka politikoje visur lenda.Parašė neamos Rodyti pranešimą
Labiausiai gaila kad jo draugelį išrinko JAV prezidentu ir dabar jis visaip stabdo failų viešinimą. Na smagu, kad rūpi šitie dalykai, kitiems tik darbo rinkos iškraipymai svarbūs
Aš imečiau kelis tūkstančius pavasari, tai grąža 20%+, jeigu pažiūrėtumėt ilgesnį laiko tarpą tai jūs lyginate praėjusį piką.Parašė tajus2 Rodyti pranešimąDabar galima paskaičiuoti ar sprendimas buvo teisingas. Tai nors ir atšokę yra paskutiniu metu, bet 1,66% grąža tikrai nėra tai, dėl ko žmonės eina investuoti į akcijas. Žodžiu, džiaugiuosi priėmęs teisingą sprendimą ir matant dabartinę situaciją JAV neturiu jokių planų ten grįžti.
Edit: Pagal komentarus matau, kad reikia patikslinti, kad grafikas rodo būtent grąžą Eurais, t.y. kas turi būti aktualu lietuvių investuotojui.
Comment
-
Kai Lietuvos policija brovėsi pro protestuojančius Janutėnės palaikytojus "mergaite pagrobti" tai turbūt irgi buvote Janutienės pusėje?Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
ICE šiaip reikėtų įteikti medalį ar kokią Nobelio premiją už neefektyvumą. Jeigu tau vykdant operatyvinę veiklą susirenka mitingas - nereikia turėti per daug smegenų, kad suprasti, jog tu darai kažką ne taip.
- 1 patinka
Comment
-
JAV dar papildomai tai yra įsukama demokratų su apmokėtas profesionaliais protestuotojais, na o paskui ir šiaip buki progresyvukai pasijungia.Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Kai Lietuvos policija brovėsi pro protestuojančius Janutėnės palaikytojus "mergaite pagrobti" tai turbūt irgi buvote Janutienės pusėje?
Tai politinis įrankis, o ne kažko blogo darymo patvirtinimas.
"Taikūs protestai" jau tapo mėme.
Comment
-
T.y. viskas ok su ICE, protestuoja tik buki arba papirkti?Parašė Gator Rodyti pranešimą
JAV dar papildomai tai yra įsukama demokratų su apmokėtas profesionaliais protestuotojais, na o paskui ir šiaip buki progresyvukai pasijungia.
Comment
-
Aš džiaugiuosi tais, kurie sugeba nuspėti kada baigsis "vado" ideologinės nesąmonės ir nusipirkti akcijas žemiausiame taške. Visgi, aš investuoju ne "porą tūkstančių" ir taip pat neturiu jokių insider žinių iš trumpo administracijos, todėl man ir mano pinigams reikia saugesnių vietų investicijoms. Šiuo metu investavimas JAV reikšmingų sumų eitų kartu su nuolatiniu prisiklijavimu prie naujienų ir bandymų suprasti kada vėl kokia nesąmonė šaus, žodžiu tai ne man.Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Aš imečiau kelis tūkstančius pavasari, tai grąža 20%+, jeigu pažiūrėtumėt ilgesnį laiko tarpą tai jūs lyginate praėjusį piką.
Comment
-
Jeigu investuojate didesnes sumas ir užsiimate ilgalaikiu investavimu, tai tuo labiau neapsimoka parduoti JAV akcijų, daug pralošė ir tie, kurie skubėjo pernai pavasarį pardavinėti, juolab ir Trumpas neprezidentaus amžinai, o didžiosios įmonės veikia ir kuria vertę dešimtmečius.Parašė tajus2 Rodyti pranešimą
Aš džiaugiuosi tais, kurie sugeba nuspėti kada baigsis "vado" ideologinės nesąmonės ir nusipirkti akcijas žemiausiame taške. Visgi, aš investuoju ne "porą tūkstančių" ir taip pat neturiu jokių insider žinių iš trumpo administracijos, todėl man ir mano pinigams reikia saugesnių vietų investicijoms. Šiuo metu investavimas JAV reikšmingų sumų eitų kartu su nuolatiniu prisiklijavimu prie naujienų ir bandymų suprasti kada vėl kokia nesąmonė šaus, žodžiu tai ne man.

Paskutinis taisė Lettered; Šiandien, 09:54.
Comment
-
Pergiliai mastote. Tokie svyravimai visada yra laikini ir indeksas boucenbackina, tai jeigu matai duobę nereikia daug galvoti. Nežinau kiek jūs investuojate, bet SP500 yra vienas iš kelių investavimo varinatų, tikrai tai nėra visas mano portfelis ir galima prisiimti rizikas gaudant duobes.Parašė tajus2 Rodyti pranešimą
Aš džiaugiuosi tais, kurie sugeba nuspėti kada baigsis "vado" ideologinės nesąmonės ir nusipirkti akcijas žemiausiame taške. Visgi, aš investuoju ne "porą tūkstančių" ir taip pat neturiu jokių insider žinių iš trumpo administracijos, todėl man ir mano pinigams reikia saugesnių vietų investicijoms. Šiuo metu investavimas JAV reikšmingų sumų eitų kartu su nuolatiniu prisiklijavimu prie naujienų ir bandymų suprasti kada vėl kokia nesąmonė šaus, žodžiu tai ne man.
Comment
-
Parašykit salavjovui, gal pasikvęs į laidą kaip "ekspertą" iš "pribaltikos"Parašė Gator Rodyti pranešimą
JAV dar papildomai tai yra įsukama demokratų su apmokėtas profesionaliais protestuotojais, na o paskui ir šiaip buki progresyvukai pasijungia.
- 4 patinka
Comment
-
Taip, istoriškai iki 2025 metų JAV investuoti buvo žymiai geriau nei Europoje. Mano nuomone, 2025 metais apsisuko situacija. Patirtis sako, kad kai dalykai pajuda bloga linkme, tai jie bloga linkme juda ilgai, kaip ir įvyko pvz rusijoje ar Vengrijoje.Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Jeigu investuojate didesnes sumas ir užsiimate ilgalaikiu investavimu, tai tuo labiau neapsimoka parduoti JAV akcijų, daug pralošė ir tie, kurie skubėjo pernai pavasarį pardavinėti, juolab ir Trumpas neprezidentaus amžinai, o didžiosios įmonės veikia ir kuria vertę dešimtmečius.
Comment
Comment