Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

XII Seimas ir XVII Vyriausybė (po 2016 rinkimų)

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė sankauskas Rodyti pranešimą

    Programuotojai gali emigruoti kitur, nes ieško iššūkių, įdomesnio darbo arba šiaip nuotykių.
    O ieško iššūkių, įdomesio ar geresnio darbo labiau gabūs ar labiau nevykėliai (tas galioja bet kurioms profesijoms ir sluoksliams, nuo nekvalifikuotų ar visokių pašalpinių iki gydytojų ar programuotojų)?
    Flickr

    Comment


      Ir tarp gabių, ir tarp negabių yra nuotykių ieškotojų.

      Tarp gydytojų ir programuotojų negabių labai mažai, todėl jų absoliuti dauguma sėdi Lietuvoje.

      Tarp žuvų skrodėjų gabių yra nelabai daug, todėl daug iš jų emigruoja į Norvegijos žuvų fabrikus.
      If a lion could speak, we could not understand him.

      Comment


        Programuotojams kaip tik mažiausiai apsimoka emigruoti. Programuotojų atlyginimai Lietuvoje ir vakaruose skiriasi mažiau, nei kokių mokytojų ar pan. Dėl to kiek mažesnį atlyginimą atperka daug mažesnės kainos.

        Comment


          Valstiečių žodis:
          „Aš nemanau, kad problema tokia didelė, kad reiktų atsistatydinti. Reikia pasigilinti, kodėl tas žmogus, turėdamas žemės apleido ją. Aš pats ūkininkauju ir taip apleisti savo žemę, man labai įdomu, kaip čia yra. Kita vertus, svetimos žemės negalima naudoti. Aš pats praktiškai neturiu žodinių sutarčių. Aš neturiu, aš ūkininkauju, na, ne aš ūkininkauju – žmona, mano verslas kitoks, verslą aš turiu, tiksliau nevadovauju jam – vaikai yra. Na, čia tokia situacija. Juk praktiškai visada galima pasiklausti, kas savininkai. (…) Aš atvirai pasakysiu, nežinau: sakyt – nesakyt, bet tai atsistatydinti jis dar neturėtų, jei jį palaiko žemdirbiai“, – kalbėjo A.Gaidžiūnas.
          Jei ministru būtų nepatenkinti žemdirbiai, ūkininkai, tada, anot politiko, jis turėtų trauktis. Tačiau dabar A.Gaidžiūnas įsitikinęs šis skandalas „užsakytas konservatorių“. „Konservatoriai užsakė šitą dalyką. Manau, kad, jei šitas pasibaigs, tai iššoks kažkas kitas, nes mes neturime palaikymo nuo prezidentės, o konservatoriai ant mūsų vėl kažką ras. Prie kiekvieno čia galima prisikabinti. Čia yra puolimas ir viskas“, – dėstė „valstietis“.


          Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktual...cija-56-956410
          Ar aš klystu ar valstietis dukart tame pačiame interviu prisipažino pažeidinėjantis seimo nario priesaiką?

          Comment


            Parašė liutass Rodyti pranešimą

            Geri programeriai cia nesedi.
            Kam geram programeriui važiuot į užsienį, kur jo pragyvenimo lygis bus prastesnis?

            Comment


              Pasiūlę Danėlių į ministrus užprogramavo skandalą

              Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=77714313

              Danėlius yra MG Baltic valdybos nario advokatas ir prezidentės aparato darbuotojos D. Ulbinaitės advokatas. Opozicija ir prezidentūra turėtų džiaugtis tokiu kandidatu.

              Comment


                Truputi šalia temos:

                Karbauskis konservatoriams vis prikaišioja mg baltic( yra už ką - nesiginčyju, bet ne iš Karbauskio lūpų).

                Prisiminaiu, kad buvo senokas straipsnis apie tuos laikus, kai juridiniams asmenims dar buvo galima remti politines partijas, kadangi VRK puslapyje ieškoti reikia šiek tiek laiko, tai radau tik tokią straipsnio google kopiją.
                Kitos partijos Partijų, kurioms „MG Baltic“ aukojo pinigus 2006-2011 m., sąraše taip pat yra Liberalų ir centro sąjunga (LiCS), kuri šiuo metu susijungė su buvusio Vilniaus mero Artūro Zuoko vadovaujama Lietuvos laisvės sąjunga (liberalais), Lietuvos valstiečių liaudininkų sąjunga, dabar pervadinta į Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (pirmininkas Ramūnas Karbauskis) ir politinė partija „Lietuvos žaliųjų sąjūdis“ (dabar – Lietuvos žaliųjų partija). VRK duomenimis, į LiCS sąskaitą UAB „Mitnija“ dar 2006 m. pervedė 37,5 tūkst. Lt (10,9 tūkst. Eur). Liberalcentristai piginės paramos iš „MG Baltic“ bendrovių „MG Baltic Media“ ir „Tromina“ sulaukė ir 2011 m. Partijai šios bendrovės pervedė iš viso 40 tūkst. Lt (11,6 tūkst. Eur). Valstiečiai liaudininkai iš „MG Baltic“ valdomos bendrovės „Mitnija“ 2008 m. sulaukė 39 tūkst. Lt (11,3 tūkst. Eur) paramos, o žalieji koncerno auką – 25 tūkst. Lt (7,2 tūkst. Eur) – gavo 2011 m. Šiai partijai pinigus paaukojo UAB „MG Baltic Media“.
                Visą straipsnį galite rasti https://webcache.googleusercontent.c...t&client=opera
                Taigi aukota buvo 2008 metais:

                2006 m. „MG Baltic Investment“ įsigijo statybos bendrovę „Mitnija“, o į Lietuvos interneto žiniasklaidą įžengė naujas naujienų tinklalapis – „Alfa.lt“.

                Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktual...rija-56-634605
                Paskutinis taisė Galys; 2018.04.16, 12:52.

                Comment


                  Parašė Galys Rodyti pranešimą
                  Valstiečių žodis:Ar aš klystu ar valstietis dukart tame pačiame interviu prisipažino pažeidinėjantis seimo nario priesaiką?
                  Man kiek keistoka kad Prezidentė nesikreipia į Konstitucinį teismą dėl Markausko. Turi tam teisę, turi ir daug kandidatų dėl kurių priesaikos sulaužymo galėtų kreiptis. Dabar gi yra tokia padėtis kad koks karabasas ar skvernas įsideda kiaulės akis ir nepaiso valstybės galvos nuomonės.

                  Comment


                    A. Bačiulis: Skvernelio komanda sužaidė gerą politinę kombinaciją ir kalė bankę į Grybauskaitės vartus. Kažkodėl labiausiai suskaudo Tapinui...

                    Comment


                      Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                      A. Bačiulis: Skvernelio komanda sužaidė gerą politinę kombinaciją ir kalė bankę į Grybauskaitės vartus. Kažkodėl labiausiai suskaudo Tapinui...
                      Bačiulis praeitą savaitę įrodinėjo, kad lietuvio ūkininko širdelei nėra nieko baisiau nei usnimis apžėlusi žemelė, aišku nepasidomėjęs, kiek tų usnių Lietuvos ūkininkai augino, kai tik pasirodė ES parama ir už tas usnis buvo gerai mokama. Dar po to, sukdamas uodegą įrodinėjo, kad nusavinti žemę leidžia civilinis kodeksas, kol buvo suvartytas.

                      Comment


                        Bačiulis bent jau supranta, kad esmė ne usnys, o siekis rasti pretekstą iškrapštyti ministrą, nes tas ministras yra valstiečių. Matyt, nemažai pastangų buvo įdėta, kol tas "usnis" surado.

                        Būtų juokinga, jei kandidatas pasakytų, kad nežino, jog yra kandidatas ir, kad niekas su juo nesitarė, ar jis nori būti kandidatu.
                        Kad kandidatas jau aiškino, ką darytų tapęs ministru.
                        https://www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=77717367
                        Paskutinis taisė senasnamas; 2018.04.16, 16:11.

                        Comment


                          Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                          Bačiulis bent jau supranta, kad esmė ne usnys, o siekis rasti pretekstą iškrapštyti ministrą, nes tas ministras yra valstiečių. Matyt, nemažai pastangų buvo įdėta, kol tas "usnis" surado.
                          Gerai, kad ministras eidamas į didžiąją politiką įdėjo nemažai pastangų, kad susitvarkytų savo ūkio popieriukus. Nemažai pasako apie žmogaus požiūrį apskritai.

                          Comment


                            Kiek kitokia nuomonė, nei Bačiulio. Matysim rytoj, kaip baigsis Markauskui.
                            „Trumpai situaciją apibūdinčiau kaip politinius mainus. Mainomas B. Markausko išlikimas į naują kandidatą į teisingumo ministrus, kurio rezultatas bus, kad prezidentė sustiprins įtaką vyriausybėje“, – komentavo A. Krupavičius.

                            Pasak politologo, jei G. Danėlius bus paskirtas teisingumo ministru, jis papildys prezidentės ministrų komandą, kurioje jau yra užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius, finansų ministras Vilius Šapoka, krašto apsaugos ministras Raimundas Karoblis. \
                            http://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoj...s-b-markauskui

                            Comment


                              tai kaip po galais, ar buvo Gabrielius pas Kurlianskį namuose ar nea ? Ir kaip ten su tuo Gabrieliaus uošviu, buvo įsikibęs į kėdę ar nea ?


                              Konservatorių atsakas: premjero patarėjas Skirmantas Malinauskas turi trauktis

                              Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=77723031


                              Comment


                                Parašė udrius Rodyti pranešimą
                                tai kaip po galais, ar buvo Gabrielius pas Kurlianskį namuose ar nea ?
                                Landsbergis neigia, o straipsnyje rašoma, kad netrukus sužinosime:
                                „Susitikimai, mano žiniomis (konservatorių su „MG Baltic“ atstovais – DELFI), vyko, jų vyko ne vienas su G. Landsbergiu. Mano žiniomis, yra labai didelė tikimybė, kad net ne visi byloje yra užfiksuoti šitie susitikimai. Atsakymai turi būti pateikti, bet vėl gi – tai labai maža problema, nes bylos medžiaga šalims jau yra pateikta susipažinti, netrukus ji bus vieša ir visi klausimai bus atsakyti“, – tvirtino jis.

                                Comment


                                  Nu kaip ir Tapinas (o čia jau forumo kolegų dievs) tą istoriją patvirtina

                                  O štai Gabrieliaus Landsbergio uošvio istorija gerokai įtaigesnė. Malinauskas tikina, kad pats Žemės ūkio informacijos ir kaimo centro vadovas Sigitas Puodžiukas sako, kad jam buvo primesti trys patarėjai, turėję įtakingų užtarėjų, o vienas jų – Landsbergio uošvis Evaldas Čijauskas dar ir gaudavo didesnę algą nei kiti. Ir kadangi Markauskas susiruošė jį atleisti, tai dabar Landsbergis už uošvį keršija, pasitelkęs prezidentę.

                                  Taip, Gabrieliaus Landsbergio uošvis 2015 metais buvo įdarbintas centre generalinio direktoriaus patarėju. Tuometinė ministerijos vadovybė centro valdybai, kurią sudarė ministrui pavaldūs tarnautojai, nurodė sukurti ponui Čijauskui etatą, priimti jį į darbą ir rekomendavo mokėti didesnį atlyginimą nei kitiems patarėjams.
                                  Andrius Tapinas. Uošviai ir ministrai – garuojančio mėšlo voniose

                                  Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/ringas/lit....d?id=77719475

                                  Comment


                                    Parašė udrius Rodyti pranešimą
                                    Nu kaip ir Tapinas (o čia jau forumo kolegų dievs) tą istoriją patvirtina
                                    Andrius Tapinas. Uošviai ir ministrai – garuojančio mėšlo voniose

                                    Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/ringas/lit....d?id=77719475
                                    2015 metai, kai ŽŪM'as buvo Darbo partijos rankose. Taip jau gaunasi, kad konservatoriams nereikia laimėti jokių rinkimų, nes įtaką daro tiek prezidentei(Markausko atvejis), tiek kitų partijų ministrams.

                                    Comment


                                      Parašė Galys Rodyti pranešimą

                                      2015 metai, kai ŽŪM'as buvo Darbo partijos rankose. Taip jau gaunasi, kad konservatoriams nereikia laimėti jokių rinkimų, nes įtaką daro tiek prezidentei(Markausko atvejis), tiek kitų partijų ministrams.
                                      Iš A.Tapino strapsnio "Vienintelis dalykas, į kurį ponas Puodžiukas negalėjo atsakyti ir net pateikti savo versijos – kodėl tuometei Darbo partijos deleguotai ministrei Virginijai Baltraitienei prireikė taip rūpintis konservatorių lyderio uošviu."

                                      Spėju šitą tūzą dar laiko rankovėje - V. Baltraitienė yra E.Gentvilo sesuo

                                      Komservatoriai, liberalai, ped*alai, MG Baltic .... šv Ramūnai ir šv Širinskiene gelbėk mumi nuo pikto ...

                                      Comment


                                        Cituoju kaimietį, skambinusį į Žinių radiją dėl Markausko: "mes laukiam rinkimų kad būtų 2/3". Karbauskininkai ruošiasi Konstitucijos keitimui.

                                        Comment


                                          Parašė J.U. Rodyti pranešimą
                                          Cituoju kaimietį, skambinusį į Žinių radiją dėl Markausko: "mes laukiam rinkimų kad būtų 2/3". Karbauskininkai ruošiasi Konstitucijos keitimui.
                                          Valstybės galva ir moraliniu valdovu bus skiriamas Kultūros komiteto pirmininkas

                                          Comment

                                          Working...
                                          X