Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Teroro išpuoliai pasaulyje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
    Atimti pilietybę ir išsiųsti į Senegalą, kad prikeltų Afriką.
    Dar vienas įrodymas kad pilietybė imigrantams (jų vaikams/anūkams ir t.t.) neturi būti suteikiama.

    Comment


      Imigrantų būna visokių. Šio biografijoje yra ir daugiau nusikaltimų, tai su tokiu "praturtintoju" kalba turėtų būti trumpa ir griežta.

      Comment


        Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
        Dar vienas įrodymas kad pilietybė imigrantams (jų vaikams/anūkams ir t.t.) neturi būti suteikiama.
        Čimodan, vokzal, Belarus.
        If a lion could speak, we could not understand him.

        Comment


          Na aš jau pasimokiau pažiūrėti kas media šeimininkai ...

          15min perspausdino iš indy100.com ,
          Owner(s) : Sultan Muhammad Abuljadayel, Alexander Lebedev, Evgeny Lebedev

          Comment


            Jei faktus aprašo kažkoks sultonas, tai nereiškia, kad faktai dėl to pasikeičia. N. Zelandijos premjerė pakankamai leftistiška, tai 15 min. kolektyvui turėtų savaime patikti . Be to, ką ji blogai padarė? N. Zelandijoje ji buvo populiari iki to teroro akto, bus populiari ir po jo.
            Paskutinis taisė senasnamas; 2019.03.22, 09:31.

            Comment


              Aš neprijaučiu religiniems fanatikams, iš kurios religijos jie bebūtų, net pasisakau už visokų burkų draudimą nešioti gatvėse, ar juo labiau religinio fanatizmo inkriminavimą vaikams. Bet kur kas labiau man nepatinka tie fanatai, kurie savo tiesas bando įrodyti iššaudydami dešimtis nekaltų žmonių ir vien dėl to, kad tuos psichinius fanatikus panervinti, aš ir pats tą burką užsidėčiau. rat, o kaip tu manai, kas blogiau - kad buvo tiek žmonių išžudyta ar kad žmonės solidarizuodamiesi su tais žuvusiais užsidėjo skaras?

              Comment


                Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                rat, o kaip tu manai, kas blogiau - kad buvo tiek žmonių išžudyta ar kad žmonės solidarizuodamiesi su tais žuvusiais užsidėjo skaras?
                O tu galvoji kad musliai žiurkiui yra žmonės?
                If a lion could speak, we could not understand him.

                Comment


                  Parašė rat
                  Ar musulmonai nusirišo savo apdarus po terorizmo Paryžiuje ir ar jiems pravedė krikščionybės paskaitas?
                  Iš pradžių galvojom, kad teroristinius išpuolius vykdo tik musulmonai, dabar jau matom, kad tokius pat išpuolius vykdo ir vakariečiai. Aš vis dar manau, kad islame yra didesnė tikimybė tapti teroristu, bet kuo toliau, tuo labiau aiškėja, kad psichinių ligonių, kuriems neapykanta yra užtemdžiusi smegenis, yra tiek vienoje tiek kitoje pusėje. Tu taip ir neatsakei į klausimą - kas tavo nuomone blogiau, kad buvo išžudyti nekalti žmonės, ar kad kiti tas žudynes pasmerkė ir užsidėjo skaras kaip solidarizacijos ženklą?

                  Comment


                    Parašė rat

                    Buvau atsakęs, bet pratryniau, lol. Blogiausia, kad už vaizdo įrašo pažiūrėjimą 10 metų į kalėjimą sodina.
                    Apie tą 'vaizdo pažiūrėjimą ir kalėjimą už tai', tai čia tik tavo fantazijos. Bet kodėl bijai atsakyti į klausimą? Gal dėl to, kad tavasis atsakymas būtų 'tai žinoma gerai, kad iššaudė muslimus'.. Aš vakariečių kultūrą laikau labiau išsivysčiusią, nei islamo, nepaisant to manau, kad visgi dauguma musulmonų nėra psichiniai ligoniai, norintys visus kitokius išžudyti. Bet man neramu, kad ir pas mus yra tokių žmonių, kurie ne tik kad prilygsta savo pažiūromis musulmonams, bet prilygsta tam pačiam blogiausiam musulmoniškam radikaliam variantui - t.y. ne tik kad didžiulė neapykanta kokiems nors ten LGBT, bet ir džiaugiasi, kai yra išžudomi nekalti žmonės. Kuo tavo pažiūros skiriasi nuo radikalaus islamisto?
                    Paskutinis taisė Eidvis; 2019.03.22, 20:52.

                    Comment


                      Vokietijoje sužlugdytas islamistinės atakos sąmokslas, areštuota 11 žmonių

                      Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktual...r7xPMTU&copied

                      Comment


                        Taigi rašei, kad 'už šaudynių video pažiūrėjimą 10-čiai metų sodina', dabar aiškėja, kad ne už žiūrėjimą, o už tos medžiagos platinimą. Ir tau tai atrodo kaip 'žmogaus teisių pažeidimas'? Jeigu kažkam smagu dročinti žiūrint video, kaip yra šaudomi žmonės - tai dar nereiškia, kad tai yra normalu, lygiai taip pat, kaip ir nenormalu žiūrėti vaikų pornografiją. Bet mes kalbam ne apie žiūrėjimą, o apie platinimą, t.y. to psichinio ligonio svajonės platinimą, kad tokie patys psichiniai ligoniai žiūrėtų ir mėgautųsi kaip jis šaudo kitus žmones (dėl ko jis viską ir transliavo tiesiogiai internetu).

                        Ką ten toliau prirašei - tai jeigu trumpai, daug mėšlo, daug bla bla apie tai, kokie musulmonai teroristai. Ir aš sutinku, man tas islamas, o ypač radikalus islamas nepatinka lygiai taip pat, kaip ir tau, tačiau klausimas buvo kitas - kuo tu nuo jų skiriesi? Klausimas ne apie tai kokius tu rūbus nešioji, klausimas apie radikalias pažiūras, t.y. neapykantą kitokiems, žudynių pateisinimą religiniais motyvais ir t.t. Jeigu tu manai, kad didžiausias skirtumas tarp tavęs ir radikalaus islamisto yra tai, kad jūs skirtingai rengiatės - tai turiu nuvilti, kad nesvarbu, jog skiriasi apranga, svarbu, kad galvos turinys tas pats.
                        Paskutinis taisė Eidvis; 2019.03.22, 22:37.

                        Comment


                          Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                          Taigi rašei, kad 'už šaudynių video pažiūrėjimą 10-čiai metų sodina', dabar aiškėja, kad ne už žiūrėjimą, o už tos medžiagos platinimą. Ir tau tai atrodo kaip 'žmogaus teisių pažeidimas'?
                          Taip, tai yra žodžio laisvės pažeidimas. Kiekvienams žmogui turi būti suteikta teisę ne tik gauti informacijos, bet ir ją išsakyti.
                          Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                          klausimas buvo kitas - kuo tu nuo jų skiriesi? Klausimas ne apie tai kokius tu rūbus nešioji, klausimas apie radikalias pažiūras, t.y. neapykantą kitokiems, žudynių pateisinimą religiniais motyvais ir t.t. Jeigu tu manai, kad didžiausias skirtumas tarp tavęs ir radikalaus islamisto yra tai, kad jūs skirtingai rengiatės - tai turiu nuvilti, kad nesvarbu, jog skiriasi apranga, svarbu, kad galvos turinys tas pats.
                          Pagrindinis skirtumas yra šaudo/nešaudo.

                          Comment


                            Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
                            Taip, tai yra žodžio laisvės pažeidimas. Kiekvienams žmogui turi būti suteikta teisę ne tik gauti informacijos, bet ir ją išsakyti..
                            Nu juk tu pats supranti, kad kalbama apie video medžiagos platinimą, kur psichinis ligonis žudo žmones. Tu manai, kad tai neturėtų būti draudžiama? Gal dar pritari, kad ir pedofilai savo vaizdeliai laisvai dalintųsi, nes kitu atveju tai 'žodžio laisvės pažeidimas'? Kai tai yra norima pateikti kaip 'normą', tai man ir kyla klausimas - kuo tai skiriasi nuo radikalaus islamo, kuriam atrodo normalu filmuoti kaip jie pjausto galvas ir tai platinti.

                            Comment


                              Tą video keletas mano pažįstamų buvo susirinkę į grupelę pažiūrėt. Vaikystėj taip draugai susirinkdavo aplink vieną telefoną pažiūrėt populiarių "geimerių" "streamų" Youtubej. Dabar, apspitę telefoną, šaikelė žiūrėjo realias gyvų žmonių skerdynes, kaip video žaidimą, su nedidele, arba iš vis be empatijos, ir dar kokį juokelį sugebėjo numest, kitas pasitikinčiai ištarė: "man tai dzin yra, kol manęs neliečia".
                              Kuo mes skiriamės nuo radikalių musulmonų? Vakarų kultūra civilizacija užkasė neapykantą ir pyktį žmonėse giliai giliai, bet tokios situacijos rodo, kad jis niekur nedingęs. Pradėk 30 metų radikalizaciją, ir gausi KRISIS.

                              Comment


                                Neiškraipyk mano žodžių. Kasdien nepjauna. Šneku ne apie dabartį ir net ne apie ateitį, o apie tariamąjį laiką, nes radikalizacija staiga neįvyks, visa tai tik pamąstymui. O tu esi naivus, jei manai, kad "CS GO: New Zealand Edition" herojus toks vienintelis Vakarų gynėjas pasaulyje. Aišku neduok dieve, bet verčiau lauk dar naujienų.

                                Comment


                                  Parašė Evier Rodyti pranešimą
                                  Tą video keletas mano pažįstamų buvo susirinkę į grupelę pažiūrėt. Vaikystėj taip draugai susirinkdavo aplink vieną telefoną pažiūrėt populiarių "geimerių" "streamų" Youtubej. Dabar, apspitę telefoną, šaikelė žiūrėjo realias gyvų žmonių skerdynes.
                                  Tame ir visa esmė. Buvo atlikti eksperimentai su žmonėmis, kad juos patalpinus į tam tikrą aplinką, dauguma žmonių tampa žvėrys. Taip buvo ir su nacizmu Vokietijoje, juk vokiečiai - atrodytų normalūs žmonės, bet prie tam tikrų aplinkybių eilinis vokietis, batsiuvys, atsidūręs terpėję, kur žydų žudymas tapo norma, laisvai galėjo paleisti kulką vaikui į galvą ir net nepagalvoti, kad padarė kažką negero. Nuo tų laikų vakarų civilizacija nemažai pasistūmėjo į priekį, bet su interneto atsiradimu tuo pačiu atsirado ir galimybė reikštis radikalams, savas idėjas pristatant kaip 'juk tai normalu, o jei galvoji, kad tai nenormalu - tap pažiūrėk ką musulmonai daro'. Čia tie islamo nekentėjai, kurie norėtų, kad mes patys pavirstumėm islamistais.
                                  Paskutinis taisė Eidvis; 2019.03.22, 23:51.

                                  Comment




                                    Kai tu gyvų žmonių skerdynių video platinimo uždraudimą prilygini 'interneto uždraudimu', tai tik parodo, kad atstovauji radikalių islamistų pažiūroms.

                                    Comment


                                      Nėra čia daugiau apie ką diskutuot, kai kiekviename komentare tiesiog iškraipomos ir hiperbolizuojamos kitų pasakytos frazės.

                                      Comment


                                        Tavo pateikti video yra dokumentika. Jie supažindina su istorija, be to, iš esmės neskatina smurto. Kuo tavo manymu gali būti naudinga tiesioginė transliacija, filmuota iš žudynių vietos nuo radikalo galvos?

                                        Comment


                                          Gerai ačiū už sugaištą laiką.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X