Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Didvyriai ar kolaborantai?

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė manometras Rodyti pranešimą
    Mantai, aš nesakau, kad visi lietuviai neleidžia žydams bliauti dėl kiekvieno nuskriausto žydo, patys bliaudami dėl kiekvieno nuskriausto lietuvio. Tuos, kurie supranta žydus, aš gerbiu. O čia kalbėjau tiems ir apie tuos, kurie žydams priekaištauja, o rūpinasi tik lietuvių tautybės asmenimis (kaip Sinica).
    Kad Sinica ir nesako, kad žydai negali pabliaut. Jis būtent tokią poziciją ir atstovauja.

    Parašė manometras Rodyti pranešimą
    MO bet tačiau aš nepritariu žydams tokiais atvejais, kai jie neleidžia niekam teisti ir patys neteisia tokių asmenų kaip Dušanskis (jokių žydų), nors iš nežydų reikalauja teisti ir griežčiausiai nuteisti tokius asmenis kaip Dušanskis, jeigu jie nežydai.
    Deja tokių paršelių gyvūlių ūkyje yra sočiai. Ir apart Sinicos, Rakučio ir panašių veikėjų - nematau kas juos bent minimaliai pastato į vietą.

    Parašė manometras Rodyti pranešimą
    Bet aš suprantu, kad žydai nukentėjo labai stipriai ir žydų buvo tiesiog garantuotai išžudyta labai daug, todėl jie nutаrė neatiduoti (neekstradikuoti iš Izraelio) nežydams teisti nė vieno žydo.
    Tai galėjo patys nuteist pagal mūsų duotą medžiagą.

    Parašė manometras Rodyti pranešimą
    Ir kaišiot tą vieną kerštingą Dušanskį (ar net dešimt kerštingų dušanskių), žinant, kad buvo tūkstančiai lietuvių žydšaudžių ir dar daugiau lietuvių, susėmusių ir išsiuntusių žydus į getus ir konclagerius, irgi yra nepadoru. Padoru mums dabar būtų pagal visas dabartinės moralės taisykles įvertinti visus lietuvius ir tada jau reikalauti, kad kiti įvertintų saviškius taip pat griežtai (pagal tuos pačius kriterijus), kiap mes įvertinome saviškius.
    Dušanskis labai geras lakmuso popierėlis. Kiek mes senukų žydšaudžių padėjom žydams nuteist? O ar bent ačiū gavom? Tiesiog tam tikros politinės visuomenės atspindys. Kaip ir tos visuomenės elgesys su palestiniečiais. Labai įdomu diskutuojant su žydais iškelt Dušanskio klausimą. Paprastai būna nuvažiuojama į neracionalias emocijas ir adhominem ginant situaciją. Liūdna kaip sakė klasikas.

    Comment


      Parašė Lettered Rodyti pranešimą

      Lietuviai šiuo atveju yra visi LR piliečiai nepriklausomai nuo kilmės, labai siaurai mąstote.
      nope yra ir tautybe. lietuvos pilieciai taip, pagal tautybe visko yra ir kuo toliau bus daugiau.
      "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002


      - George W. Bush President of the USA

      Comment


        Parašė DeSadas Rodyti pranešimą

        nope yra ir tautybe. lietuvos pilieciai taip, pagal tautybe visko yra ir kuo toliau bus daugiau.
        Gerai, kad yra ir lietuvių kalbos teisės bei lietuvių kilmės asmenų teisė grįžti į Lietuvą ir gauti pilietybę. Reikėtų dar tokios integracinės sistemos, kaip Izraelyje (taikomos ne tik moksleviams, bet ir visiems suaugusiems), nes grįžę, pvz., iš Rusijos ir kitų buvusių sssro respublikų, faktiškai būna visiškai surusinti ir dažnai dar išauklėti vatnikais.
        ПТН ПНХ
        «Русский военный корабль, иди нахуй!»

        Comment


          Parašė Kaimai
          Sinicos filosofiją svetimšalių atžvilgiu galima apibūdinti taip - Lietuvoje yra ir bus tautinės mažumos ir jos nusipleno visapusiškos teisinės apsaugos, bet mes likusiems 8 milijardams šio pasaulio žmonių nesam absoliučiai niekaip skolingi. ... Aptariamo LAF video dar nežiūrėjau, bet man atrodo jis pripažįsta kad lietuviai net vokiečių neraginami spontaniškai 1941-ais žudė žydus ir kad tai yra dėmė Lietuvos istorijoje.
          Būtent - net netikiu, kad nematei šito video

          Comment

          Working...
          X