Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Seimo rinkimai 2016

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    o tuo tarpu TT likimas paaiškės tik po rinkimų...

    VRK sprendimas dėl „Tvarkos ir teisingumo“ pašalinimo – jau po rinkimų

    Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...kimu-56-699479

    Comment


      archyvai apie M. Puidoką ( VŽS)
      Lietuva – griūvanti valstybė. O Rusiją reikia suprasti

      Skaitykite daugiau: http://lietuvosdiena.lrytas.lt/aktua...tm_medium=Copy
      Русский военный корабль, иди нахуй!

      Comment


        Parašė digital Rodyti pranešimą
        Berods Romas sakė, kad Tapinas nevaro ant konservatorių. Prašom - A. Tapinas. Pundziuko dydžio kruša ant konservatorių parado


        2 variantas labai primena šitą:

        Tikiuosi, jis nebus pasirinktas.
        Buvo pasirinktas 1 variantas. Gerai.
        Parašė udrius Rodyti pranešimą
        matai viena mažytė bėdelė - jis nesitraukia iš rinkimų ką vėliau veiks laimėjęs neaišku - nes pasak tskp - rinkimuose galima dalyvauti kaip nepartiniui, kurį remtų partija
        Negali trauktis, jau per vėlu. Taip, tai bėda, nes konservatoriai greičiausiai praras šią vietą. Bet jie pasielgė labai teisingai. Patys žinote, kaip būtų pasielgę darbo partija, paksistai, ar galbūt net socdemai.

        Comment


          įdėti aktyvumo duomenys iš vakarykščio išankstinio balsavimo: vakar dienos rezultatas 1,41 % (pirmame rate buvo 1,47% ) atėjo ~ 3000 rinkėjų mažiau - manau visai geras aktyvumas.
          http://vrk.lt/2016-seimo/rezultatai?...T00-00-00.html

          Comment


            TS-LKD pasielgė pagal aukščiausius standartus ir įrodė rinkėjams, kad mūsų pasirinkimas teisingas.

            Comment


              Kaip tokioje situacijoje būtų pasielgę Socdemai? TT? DP?
              Paskutinis taisė John; 2016.10.20, 11:42.

              Comment


                Parašė digital Rodyti pranešimą
                Buvo pasirinktas 1 variantas. Gerai.

                Negali trauktis, jau per vėlu. Taip, tai bėda, nes konservatoriai greičiausiai praras šią vietą. Bet jie pasielgė labai teisingai. Patys žinote, kaip būtų pasielgę darbo partija, paksistai, ar galbūt net socdemai.
                Nemanau, kad tikrai prarastas, mokėti kyšius gydytojams dar visuomenėje pakankamai populiaru, beto jis bet kokiu atveju į Seimą greičiausiai pateks per daugiamandatės sąrašą.
                Flickr

                Comment


                  Paprastai einant į rinkimus man būna labai lengva apsispręsti už ką balsuoti, bet kai balsavau per I turą apsispręsti buvo labai sunku - nuomonę keičiau kelis kartus, paskutinį kartą jau įėjęs į balsavimo kabiną. Prabalsavau už konservus, ne liberalus ir dėl to vėliau apsidžiaugiau, nes balsai konservatoriams sustiprinant savo 1-ą vietą buvo daug svarbesni, nei balsai liberalų išlikimui, kada realiai jie kone dvigubai gavo. II turo balsavimas pasirodė kur kas lengvesnis, ranka nesudrebėjo braukiant kryžiuką už konservatorę Abramikienę, kad ir kaip nemėgčiau konservatorių talibaniško sparno.

                  Comment


                    Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                    Nemanau, kad tikrai prarastas, mokėti kyšius gydytojams dar visuomenėje pakankamai populiaru, beto jis bet kokiu atveju į Seimą greičiausiai pateks per daugiamandatės sąrašą.
                    Nepateks, išbrauktas iš sąrašo.

                    Comment


                      Būtent. Vėl kažkas skleidžia melą, kad pundzius nors ir išmestas, bet vis tiek kandidatuos partijos sąraše.
                      Neišmeskite spalvų

                      Comment


                        Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                        II turo balsavimas pasirodė kur kas lengvesnis, ranka nesudrebėjo braukiant kryžiuką už konservatorę Abramikienę, kad ir kaip nemėgčiau konservatorių talibaniško sparno.
                        Egidijus Nasevičius FB (https://www.facebook.com/egidijus.na...26346270761846):
                        Čia antrame ture pasirinkimas yra tarp konservatorės iš krikdemų partijos Vilijos “Per Brūkšnį“ Abramikienės ir dr Aušros “Melo Ekonomikos“ Maldeikienės. Pažiūrėjau judviejų debatus gyvai internete. Pažvengiau. Reikia tokių debatų ir Seime, kaip jie įprasti mano karalystėje, kol jūsų parlamentas netapo ruskių Dūma su zombių sueiga savo naftalinu ir chloroformu.

                        Tą jūs galite nesunkiai padaryti Žirmūnuose - Vilija išeina pagal sąrašą, o Aušrą belieka dabar tik išsirinkti. Norite argumentų, kodėl už pastarąją siūlau balsuoti?

                        1. Priminsiu, kad jei jau taip mylite Landsbergiuką, tai Vilijai jis nebuvo ir nėra adoruotinas, todėl balsuoti už ją nėra ko. Jei nemylite Landsbergiuko ir jo partijos, tai tuomet ir taip balsuoti nėra ko, ar ne?

                        Todėl -

                        2. Aš pamenu Vilijos nuopelną - pergabeno per SSRS pasieniečių (kurie buvo pavaldūs KGB) kontroliuojamą sieną į Lenkiją prof. V. Landsbergio laišką Popiežiui Jonui Pauliui II savo kelnaitėse. Ką nuveikė per 5 kadencijas, nepamenu, atsiprašau. Tačiau geriau pamenu, kad jai tinka tas apibūdinimas talibė, nes ji konservatorė tikrąja to žodžio prasme, o man sustabarėjęs mąstymas ir dogmos niekada nepatiko.

                        Aušra gi yra liberalė savo mąstymu ir požiūriu į pasaulį - live and let live. Aš nepamenu, kad ji būtų kvietusi ką nors draudimais sureguliuoti, nors turi savo poziciją etiniais klausimais moraliai tvirtą, ir kartais gali palaikyti kokią išblaivinimo akciją (nors pati išgeria net 10 butelių vyno... per metus). Tik va niekam įstatymu neaiškina, kaip burokėlių sunka pakelti potenciją ir gimstamumą Lietuvoje. Bet nuolat aiškina, kad jaunos šeimos yra Lietuvos ateitis (pensininkai, jus tai irgi liečia, nes iš jų jums pensijas moka!), kurią ne pirmą kadenciją ne tik vilijos vis atiminėja. Ji yra egalitaristė teisėse (nors vairavimo teises iš jos vienas komisaras laikinai buvo atėmęs “už chuliganišką vairavimą“ - čia juokingiausia istorija, kai lakstai su paskaitomis po provinciją) ir elitistė išsilavinime, ne tik už savo algą perkanti studentams knygas (o ir aš jos biblioteka naudojausi) ir verčianti dykai vadovėlius, bet ir skatinanti talentų atsiskleidimą ir jų tobulinimą (šiaip apie perlus kiaulėms ten kažką Biblijoje rašė, bet ne ji), o ne populizmą ir niveliavimą, kas yra priešinga jos oponentei, kuriai jei ne pagal dogmą, tai tada nafig, anot buvusio Vieno Iš Trijų.

                        Todėl -

                        3. Vilija priklauso partijai, bet kieno Ingrida Šimonytė draugė, priminti? Beje, nepartinė. O čia jau pasakyk, kas tavo draugai, sako.

                        Labai negražiai per debatus Vilija pamanipuliavo pastarąja - šiaip Ingrida prisidėjo prie TS-LKD ekonominės programos rengimo, kiek suprantu, bet kažkaip šunis karti ant jos iš anksto dar ankstoka, sakyčiau. Juolab, kad programa buvo kompromisų dėlionė, kuri po rinkimų koalicijoje keisis, o jei opozicijoje, tai išvis bus gyvu priekaištu, stovinčiu, kaip jos mėgstamas Šveikas pasakytų, tarsi durtuvu valdžios šonkaulio šešėlyje - ko pasigedau per pastaruosius 4 metus iš opozicijos išvis, todėl jus ir valdė prietaisai su glušpetrių orda.

                        Aušra gi vertingas iniciatyvas ir TS-LKD programoje jau pasakė remsianti. Kaip ir Ingridą toje frakcijoje. Dėl Vilijos rėmimo jau parašiau pirmame punkte.

                        Todėl -

                        4. Kaip ir faktas, kad niekas kitas už Aušrą geriau bet kokios valdžios taip tiesmukai ir aiškiai nesugebės kritikuoti lygiomis (!) teisėmis iš Seimo tribūnos, o tai teikia vilčių, kad gal kažkas (ap)mirusioje respublikoje ims keistis. Aišku, galite pasirinkti šeštą kadenciją turėsiančią kandidatę, kuri sakosi esanti nacionalinė vertybė ir geriausios formos. Tik va Aušros knygos yra bestseleriai, kurie tiražais nurungia ir 50 atspalvių - taip apie vertybes ir formas palyginant.

                        Nuo savęs pridėsiu, kad Aušra yra labai jautrus ir mielas pašnekovas, kai su ja gyvai šnekiesi (o tai reiškia - kad ir pašnekovo klausaisi, o ne išmintį demonstruoji, nes su ja išmintis gana greitai tampa “ale ir durnutukas esu“ nemalonia pripažinta tiesa sau). Ir balsą ji pakelia tada, kai su ja akiplėšiškai nesiskaito, arogantiškai ignoruoja įjungę durnių ar meluoja į akis. Įraše tokį epizodą irgi rasite. Tai ne jos problema. Labai gaila, kai žmonės nepastebi pasyvių agresorių, naudojančių verbalinį smurtą, ir tai išties didelė Lietuvos problema, kuri išsilieja ir į savižudybes (kita tema dabar).

                        O Vilija aš tiek nesu bendravęs, bet apie laišką iš jos pačios sužinojau. Jei ruskis okupuos, tai tiks pogrindžio dokumentams išnešti skaitmeninėje laikmenoje, bet aš norėčiau Seime matyti ne nešiotojus ir kovotojus iš idėjos, o kovotojus dėl idėjų.

                        Todėl -

                        5. Ir vienas lauke karys, kai žino, ko nori ir nėra konformistas iš prigimties, kad ir ką per gyvenimą iš jo būtų norėję aplinkiniai padaryti. Vienmandatės apygardos yra tam tikra prasme parlamentinis atavizmas partijų demokratijoje, bet tai kartu ir galimybė pasirinkti ne meinstryminį sau politiką, kuris turės balsą abiem prasmėm parodyti valdančiųjų ar jų oponentų blėnis ir viešinti glušų politikų kliedesius, kad jus vis mažiau lankytų svetima gėda, kurią turėjote pastaruosius ketverius metus.

                        Aišku, tai taip pat šansas patekti į Seimą ir populistams, bet TS-LKD programa išties turi populizmo tiek, kad man turėtumėte primokėti visos jos perskaitymui (kas reiškia, kad kitų partijų programos išvis tarifu neįkainojamos) - aš skaičiau ekonominę dalį (nekabino, nes nematau pokyčių esmės) ir studijavau apie krašto apsaugą (yra įrašas Punkonomics, kad tai akivaizdus caca de toro). Jei nebus žmonių, kurie gebės ją ir iniciatyvas (o Aušra visus dokumentus skaito!) analizuoti ir Seime, tai gersite pasičepsėdami ne tik burokėlių sunką, bet ir gilių arbatą karbauskiniams latifundininkams pasičepsint tautiškai vardan to dievuko Piziaus.

                        Comment


                          Parašė digital Rodyti pranešimą
                          Nepateks, išbrauktas iš sąrašo.
                          Iš partijos išmestas, bet ar tai automatiškai išmetimas ir iš sąrašo atgaline data? Nebent jau savo noru pasišalino.
                          Flickr

                          Comment


                            Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                            Iš partijos išmestas, bet ar tai automatiškai išmetimas ir iš sąrašo atgaline data? Nebent jau savo noru pasišalino.
                            Aš tik kukliai priminsiu, kad rinkimai daugiamandatėje apygardoje įvyko, žmonės balsus atidavė, reitingavo, porinkiminį sąrašą sudėliojo. Pundzius dabar gali pasitraukti tik savo valia. Bet jis to nedarys.

                            Comment


                              Šie rinkimai iš tiesų buvo įdomus - jame aktyviai agitavo ir žurnalistai. Filosofinis straipsnis - tiesa ar nešališkumas ?

                              V. Laučius. E. Jakilaitis prieš A. Paleckį: svarbiau tiesa ar nešališkumas?

                              http://www.delfi.lt/news/ringas/lit/....d?id=72615474

                              Comment


                                http://rokiskis.popo.lt/2016/10/20/v...liuju-ateitis/

                                Valstiečių ir žaliųjų ateitis
                                Rabinovičiaus rašinys apie tai kokias galimybes išgyventi politikoje turi valstiečiai. Pasirodė, kad parašyta kiek besiremiant emocijomis... arba kažką žinant, nes internetuose jau ne vienas gandas plaukioja apie nesutarimus pas valstiečius.

                                Comment


                                  Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                                  TS-LKD pasielgė pagal aukščiausius standartus ir įrodė rinkėjams, kad mūsų pasirinkimas teisingas.
                                  Sutinku. Bet Udrius vis tiek sugalvos kokią nors šizovą eilinę teoriją.
                                  Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
                                  Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

                                  Comment


                                    Parašė Galis Rodyti pranešimą
                                    http://rokiskis.popo.lt/2016/10/20/v...liuju-ateitis/

                                    Valstiečių ir žaliųjų ateitis
                                    Rabinovičiaus rašinys apie tai kokias galimybes išgyventi politikoje turi valstiečiai. Pasirodė, kad parašyta kiek besiremiant emocijomis... arba kažką žinant, nes internetuose jau ne vienas gandas plaukioja apie nesutarimus pas valstiečius.
                                    Natūralu. Tai dirbtinai sukurta partija tampant reikalingus žmones už skvernų. Darba parcijas klonas be idėjinio pagrindo.

                                    Comment


                                      Parašė J.U. Rodyti pranešimą
                                      Natūralu. Tai dirbtinai sukurta partija tampant reikalingus žmones už skvernų. Darba parcijas klonas be idėjinio pagrindo.
                                      Taip, turbūt niekas iš balsavusių už juos negalėtų pasakyti, kokios jų vertybės ir nuostatos ekonominiais, socialiniais, užsienio politikos ir visais kitais klausimais. Vargas bus tiems, kam teks su tokia vaivorykštine partija dirbti koalicijoje.
                                      Paskutinis taisė Lettered; 2016.10.20, 19:11.
                                      Flickr

                                      Comment


                                        kaip pranešė LRT iš viso išankstiniame balsavime savivaldybėse dalyvavo ~67 000 rinkėjų(~87 000 - pirmame ture; 2012 - ~50 000(2012 pirmame ture -63 000)).

                                        Comment


                                          Parašė J.U. Rodyti pranešimą
                                          Natūralu. Tai dirbtinai sukurta partija tampant reikalingus žmones už skvernų. Darba parcijas klonas be idėjinio pagrindo.
                                          Iš Nijolės Oželytės FB

                                          Va prisiminiau vieną savo labai seną draugą su žinoma pavarde, kuris man paskambino vasaros pradžioje ir išdėstė,kad dabar aš būsiu jo rinkimų kampanijos vienmandatėje apygardoje organizatorė. Vaje, paklausiau, tu gi niekada arti politikos nebuvai ir nenorėjai būti, kas nutiko ? O, sako jis, man paskambino Karbauskis ir pasakė, kad rems visu kuo ir pinigais, jei kandidatuosiu vienoje iš vienmandačių ir būsiu jo sąraše. Pasipiktinau, nes žmogus visą gyvenimą turėjo tvirtas pažiūras ir tikrai nebuvo Prunskienės ir Karbauskio,kuris siūlė referendumą dėl NATO ( pagal mūsų referendumo įstatymą juk aišku,kokie rezultatai būtų buvę) fanas, staiga eina į tą neaiškiais tikslais atgaivintą prorusišką struktūrą. Pasakiau, kad niekada ir nė už ką nepadėsiu. Jis nusijuokė ir pasakė,kad patekęs į Seimą, balsuos su tais, kuriuos visą gyvenimą laikė savais. O kad pateks, tai 100%, nes Karbauskiui talkinančios struktūros pateikė tokį veikimo planą vienmandatėse - randi 20 žmonių iš savo pažįstamų tarpo, kuriems duodi užduoti , kad kiekvienas rastų dar po 20 žmonių, net jei juos ir reikėtų materialiai kažkiek paskatinti, ir vienmandatė tavo. Anas žavėjosi - protingai sugalvota ir jau kažkieno patikrinta, gerai veikia. Aišku, padėti atsisakiau, žmogus labai įsižeidė. Daugiau su juo taip ir nekalbėjome. Bet tai ne viskas. Net man lūpa atvypo, kai skaitydama apie rinkimus , kurie neseniai vyko Rusijoje, radau aprašytą šią balsavimo shemą. Gal tai universalu. Gal. Na bet jausmas, kad tas Karbauskis, kuris kvietė į savo sąrašus bet ką, net jam nepažįstamus, nieko bendro su jo partija neturinčius žmones, kad tik pavardė būtų žinoma,nes gavo šeimininko komandą " fas!" , vis stiprėja. Na nešvarus čia reikalas, nors tu ką.
                                          AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba

                                          Comment

                                          Working...
                                          X