Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Vilniaus miesto tarybos ir mero rinkimai (2019 metai)

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė mantasm Rodyti pranešimą
    Ar Zuokas ar Šimašius, abu su korupciniu šleifu. Abu daug šneka ir mažai daro
    Šiuolaikinės politikos viena iš didžiausių ydų, kad pradedama vadovautis taisykle 'visi jie vagys' ir kadangi visi vagys, tai korupcijos faktorius yra eliminuojamas kaip nesvarbus. Šimašius jokių MG Baltic pinigų neėmė, jam nėra pateikti jokie įtarimai, kaip digital ir paminėjo, tas pats MG Baltic bandė jį pašalinti. Bet netgi lyginant Masiulį su Zuoku, tai korupcijos lygis skiriasi kaip diena nuo nakties, tas 100K Masiulio kyšis nė iš tolo nėra tos vertės, kuri buvo padaryta vilniečiams dėl Rubikono ir 'Vilniaus energijos' protegavimo, ko pasekoje Vilniuje buvo didžiausios šilumos kainos ir gyventojai neteko dešimčių, o gal net šimtų milijonų eurų. Lyginti Šimašių ir Zuoką kaip abu vienodai korumpuotus, tai tas pats, kas lyginti iš parduotuvės šokoladą pavogusį žmogų su žmogžudžiu - abu jie nusikaltėliai. Tik šiuo atveju nėra nei įrodymu, nei kaltinimų, nei pagrįsto pagrindo manyti, kad tas šokoladas buvo pavogtas, t.y. kad Šimašius buvo įsipainiojęs į kokias nors korupcines schemas. Taigi rezultatas gaunasi, kad žmogžudys yra vienodai blogas kiek ir koks nors eilinis žmogus gatvėje, nes tas eilinis žmogus 'tikriausiai irgi nėra šventas'.

    Comment


      Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
      Šiuolaikinės politikos viena iš didžiausių ydų, kad pradedama vadovautis taisykle 'visi jie vagys'
      Nemanau, kad čia šiuolaikinės politikos yda. Greičiau atsinešta iš sovietinių laikų ar išvis baudžiavos.

      Comment


        Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
        Bet netgi lyginant Masiulį su Zuoku, tai korupcijos lygis skiriasi kaip diena nuo nakties, tas 100K Masiulio kyšis nė iš tolo nėra tos vertės, kuri buvo padaryta vilniečiams dėl Rubikono ir 'Vilniaus energijos' protegavimo, ko pasekoje Vilniuje buvo didžiausios šilumos kainos ir gyventojai neteko dešimčių, o gal net šimtų milijonų eurų.
        Ar neatsibodo pastoviai meluoti ir fake news skelbti? Suprantu, kad esate aklas Šimašiaus gerbėjas, bet kam taip meluoti?

        Va pvz. 2014 m. sausio mėn. šilumos kaina, "Vilniaus energija" per vidurį, kaip ir visada taip buvo:



        Kiek žinau, dabar "Vilniaus energija" yra padavusi valstybę į teismą dėl kelių šimtų milijonų eur kompensacijos už investicijas, kurias padarė ir neatgavo grąžos (o ne atvirkščiai), pvz. Vilniaus visų senų daugiabučių šilumos punktai renovuoti, o Kaune ir daugelyje kitų miestų dar ne, nors ten kaina dar didesnė, tai kas ką apvogė? Beto, prie ko čia apskritai Zuokas? Net jei šilumos kainos būtų iš tiesų buvusios aukštos, jas nustato valstybės institucijos, o ne meras ar pati įmonė. Plius bendradarbiavimo aktą su Prancūzija prieš 20 metų pasirašė vyriausybė, o ne savivaldybė, ji tik vėliau tuo pagrindu paskelbė konkursą dėl šilumos tinklų perdavimo. Ir čia dar klausimas, ar investicijos visoje Lietuvoje buvo sėkmingos ar ne, jei kitos šalys Lietuvą mato kaip pavyzdį. Čia panašiai kaip su Williams ar Telekomu, runkeliai rėkė, kad valdžia vagys ir parduoda valstybės turtą kapitalistams užsieniečiams, bet dabar jau patys pamatė, kad užsienio kapitalas padarė sėkmingas investicijas ir stipriai modernizavo tas įmones.

        Uzbekistanas vasarį pasirašė memorandumą dėl bendradarbiavimo su prancūzų bendrove „Veolia“, kuri dirbo ir kai kuriuose Lietuvos miestuose dirba iki šiol.

        Uzbekistano Finansų ministerijos atstovas, delegacijos, atvykusios į Lietuvą narys Bobomurodas Ruzievas susitiko su „Lietuvos energijos“ bei „Litesko“ atstovais.

        „Mums buvo pasiūlyta atvykti į Lietuvą, pasimokyti sėkmingo šilumos ūkio tvarkymo, tai yra sėkmingo bendradarbiavimo su „Veolia“ pavyzdys. Lietuvoje aplankėme pagrindinius šilumos skirstymo objektus, susipažinome su darbuotojais, darbo metodologija, komunalinės rinkos veikimo principu. Noriu padėkoti lietuvių komandai už profesionalų požiūrį, neatmestiną darbą, pagalbą. Bendradarbiavimas tęsis ir toliau“, – sakė jis.

        Uzbekai Lietuvoje praleido tris dienas. Jiems buvo svarbu pamatyti, kaip atrodė Lietuvos šilumos ūkis 2000-ųjų pradžioje, kaip jis pasikeitė. Lietuva buvo pasirinkta dar ir dėl panašių po sovietmečio išlikusių sistemų.

        „Abi šalys buvo sovietų sistemos įkaitais, pas mus yra panaši sistema, standartai, kurie buvo Lietuvoje. Norime ir mes atsikratyti senų ir įsidiegti naujas. Lietuvoje rezultatai akivaizdūs. Tiek efektyvumas, tiek adekvatus tarifų augimas. Žinoma, pas mus situacijos skirtingos, rinka didesnė, klimatas, gyventojų įpročiai. Uzbekistane šildymo sezonas trunka apie 4 mėnesius, o gyventojų skaičius yra 10 kartų didesnis negu Lietuvoje“, – sakė B. Ruzievas.
        https://www.alfa.lt/straipsnis/50285...arkymo-pavyzdi
        Paskutinis taisė Lettered; 2019.03.05, 11:00.
        Flickr

        Comment


          Tiesa ar melas? A.Zuokas: šilumos kaina Vilniuje padidėjo 20 proc. pasibaigus nuomos sutarčiai

          Rinkėjui pakanka žinoti tai:
          Vilniaus šilumos tinklai išnuomoti Prancūzijos bendrovei „Dalkia“ buvo 2002 metais, 2015-aisiais bendrovė pervadinta „Veolia“. Lietuvoje ši įmonė buvo glaudžiai susijusi su koncernu „Icor“ (anksčiau Rubicon group“), o patį šilumos ūkį valdė UAB „Vilniaus energija“.
          15min vertinimu, A.Zuokas yra teisus sakydamas, kad šilumos kaina per pastaruosius pusantrų metų išaugo apie 20 proc. Tačiau, kaip aiškėja, jis tai konstatuoja neatkreipdamas dėmesio, kad lyginamu laiku 2017 metais „Vilniaus energija“ privalėjo kompensuoti vilniečiams tai, ką buvo nepagrįstai įtraukusi į sąskaitas 2012–2014 metais. Todėl pats lyginimas nėra korektiškas.
          Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/verslas/naujien...1071372?copied

          Abi šalys buvo sovietų sistemos įkaitais, pas mus yra panaši sistema, standartai, kurie buvo Lietuvoje.
          Taip, panašūs postsovietiniai kombinavimo/įsisavinimo standartai, todėl Veolia Uzbekistane neabejotinai uždirbs gražaus pelno
          Paskutinis taisė senasnamas; 2019.03.05, 11:07.

          Comment



            Tuo metu, kai Vilniaus šildymo kainos buvo 'kompensuojamos' ateities skolos sąskaita, pagal pateiktą Lettered lentelę Vilniuje šildymas kainavo maždaug per vidurį Lietuvoje, jeigu nebūtų buvęs kompensuotas - tikriausiai būtų buvęs prie galo. Žiūrim kurioje vietoj Vilnius šiuo metu, priedo dar galime matyti kiek daug savivaldybių per tą laiką perėjo prie biokuro taip sumažindamos savo sąskaitas. Vilnius netgi kurendamas dujas sugeba turėti vieną mažesnių kainų už šildymą, prie biokuro dar tik ruošiamasi pereiti.



            Išvertus pinigine išraiška Zuoko afera su 'Vilniaus energija' miestiečiams bendrai sudėjus kainavo nežmoniškus pinigus, tokius, už kuriuos ir stadionas ir Gugenheimas išeitų.
            Paskutinis taisė Eidvis; 2019.03.05, 11:26.

            Comment


              Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
              Tiesa ar melas? A.Zuokas: šilumos kaina Vilniuje padidėjo 20 proc. pasibaigus nuomos sutarčiai

              Rinkėjui pakanka žinoti tai:




              Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/verslas/naujien...1071372?copied


              Taip, panašūs postsovietiniai kombinavimo/įsisavinimo standartai, todėl Veolia Uzbekistane neabejotinai uždirbs gražaus pelno
              Orlen, Williams, Telia ir vios kitos įmonės irgi uždirba, ar tai blogai? Plius priešingai nei šitų įmonių atveju, šilumos ūkis ir tiekėjai yra valstybės reguliuojami ir pelnai reguliuojami.
              Flickr

              Comment


                Parašė Eidvis Rodyti pranešimą

                Tuo metu, kai Vilniaus šildymo kainos buvo 'kompensuojamos' ateities skolos sąskaita, pagal pateiktą Lettered lentelę Vilniuje šildymas kainavo maždaug per vidurį Lietuvoje, jeigu nebūtų buvęs kompensuotas - tikriausiai būtų buvęs prie galo. Žiūrim kurioje vietoj Vilnius šiuo metu, be jokių kompensacijų ateities sąskaita.

                Išvertus pinigine išraiška Zuoko afera su 'Vilniaus energija' miestiečiams bendrai sudėjus kainavo nežmoniškus pinigus, tokius, už kuriuos ir stadijonas ir Gugenheimas išeitų.
                Na taip, kai jokių investicijų nedaro ir ūkis apleidžiamas, gera turėti žemesnę kainą prieš rinkimus, gal truputį pasidomėkit iš ko susideda kaina ir kas ją nustato prieš kalbėdamas apie aferas.
                Flickr

                Comment


                  Dar kartą priminsiu, kad Vilniaus energijos vadovų byla nutraukta dėl senaties. Tiesiog buvo per stambūs, kad sėdėtų. Ar aišku?

                  Comment


                    Hitleris, Stalinas, Mao irgi turėjo daug pasekėjų savo laiku, tai nereik stebėtis, kad ir pas mus yra kas bando pateisinti nusikalstamas grupuotes stumdami į priekį savo autoritetus.
                    Šiaip tai man atrodo vilniečiams reiktų pradėti nešioti kokią nors atminimo aguoną įsisegus. Never again abonentui. Gal kažkam patinka sadomazochizmas, bet aš turiu per gerą atmintį, kad pamirščiau.

                    Comment


                      SEL'as dabar Zuoko patarejas. Gal ir gerai, ziema maziau gatves reikes valyt, sniegas bus susniotas akimirksniu!

                      Click image for larger version

Name:	5  Zuokas   Home.png
Views:	29
Size:	17,9 kB
ID:	1704471


                      Na ir sitam video vaziuoja Bazilijonu g. Kodel Zuokas netvarke jos tiek metu.. nesvarbu, svarbu kad nesutvarke Simasius. Bet tiesa pasakius sito as irgi nesuprantu, centrine gatve, kuriai nereikia naujos dangos, tiesiog paimti ir perkloti jau esamas trinkeles islyginus pagrinda jau tiek metu stovi absoliuciai baisiam stovy. Rasiau apie ja cia, facebuko grupese... kodel jos nesutvarko, kodel jos vistiek net nesiruosia(!!) tvarkyt, as niekaip nesuprantu.
                      Traku gatve... visiskai tas pats.
                      Nesuprantu kodel Simasiui, Poderskiui ir visiem kitiems 4 metus buvo pofig ant Vilniaus centro ir tesugebejo padaryti tik dvi gatves, tai isties juokinga.


                      Sekantis video - Uspaskichas vaziuoja Tesloj. Sitam isvis po#uj (sorry negaliu kitaip rasyt) - pasakoja apie Zemes vibracija ir virusu valgyma ir vaziuoja neuzsiseges. Paskui padaro vaizda kad jau pasitaise ir dirza pakisa kazkur uz nugaros. Realiai visa video vaziuoja neuzsiseges priekineje sedineje.

                      Comment


                        Parašė Lettered Rodyti pranešimą

                        Na taip, kai jokių investicijų nedaro ir ūkis apleidžiamas, gera turėti žemesnę kainą prieš rinkimus, gal truputį pasidomėkit iš ko susideda kaina ir kas ją nustato prieš kalbėdamas apie aferas.
                        Manau ne man, o tau reikėtų pasidomėti iš ko susideda kaina už šildymą ir kas ją nustato, kaip ir reikėtų pasidomėti kas visgi išnuomojo Vilniaus šilumos tinklus Rubikonui - Zuokas ar tuometinė vyriausybė.

                        Bet galiu priminti.
                        2002 m. tuometinis Vilniaus meras Zuokas susitaria su Rubikonais, pasirašo sutartį ir perleidžia Vilniaus šilumos tinklus.
                        Šilumos kaina yra nustatoma pagal sutartį ir įstatymus, teoriškai lyg ir kainų ir energetikos komisijas tas kainas nustatinėja, bet realybėje jos yra nustatomos paprasta formule: gamybos kaštai + pelnas (ten kažkas 5-10%). Taigi teoriškai Rubikonas lyg ir negalėjo nustatinėti kainų, bet praktiškai tai buvo kiek kita istorija. Norint padidinti pelną - reikėjo padidinti gamybos kaštus. Norint padidinti gamybos kaštus - reikėjo, kad 'Vilniaus energija' didelę dalį paslaugų pirktų iš Rubikono dudkterinių kompanijų už nesveikai didelę kainą. Taigi pelnas buvo padidintas dviem būdais - susiurbiant jį per dukterines kompanijas ir padidinant šilumos gamybos kainą, o tuo pačiu ir gaunamą pelną.
                        Zuokas ne šiaip gavo 'abonimento' pravardę - taip jis buvo vadinamas Rubikono juodojoje buhalterijoje, kur jam mokami kyšiai buvo netgi buhalteriškai fiksuojami ir tai yra didžiausia ir brangiausiai Vilniaus miestui kainavusi afera per visą jo istoriją, antra didžiausia - AirLituanica, taip pat Zuoko.

                        Comment


                          Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimą
                          Na ir sitam video vaziuoja Bazilijonu g. Kodel Zuokas netvarke jos tiek metu.. nesvarbu, svarbu kad nesutvarke Simasius. Bet tiesa pasakius sito as irgi nesuprantu, centrine gatve, kuriai nereikia naujos dangos, tiesiog paimti ir perkloti jau esamas trinkeles islyginus pagrinda jau tiek metu stovi absoliuciai baisiam stovy. Rasiau apie ja cia, facebuko grupese... kodel jos nesutvarko, kodel jos vistiek net nesiruosia(!!) tvarkyt, as niekaip nesuprantu.
                          Traku gatve... visiskai tas pats.
                          Nesuprantu kodel Simasiui, Poderskiui ir visiem kitiems 4 metus buvo pofig ant Vilniaus centro ir tesugebejo padaryti tik dvi gatves, tai isties juokinga.
                          Prioritetų klausimas. Ar visas investicijas reikia nukreipti tik į centrą, ar gal reikia nutiesti šaligatvius ir ten, kur jų anksčiau visai nebuvo? Žygimantų gatvę, pvz., žada tvarkyt tik šiemet.

                          Comment


                            Ir važinėja jie daugiausiai ten, kur reikėtų išvis uždaryti eismą "važinėtojams", juk planuojama pagaliau senamiesty šitų visokių mersedesistų srautą mėžti lauk. Tai tebūnie nelygumai kaip pirma atpratinimo priemonė Plius, puiki prevencija greičio (20km/h) viršijimui..

                            Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimą
                            SEL'as dabar Zuoko patarejas. Gal ir gerai, ziema maziau gatves reikes valyt, sniegas bus susniotas akimirksniu!

                            Click image for larger version  Name:	5  Zuokas   Home.png Views:	1 Size:	17,9 kB ID:	1704471


                            Na ir sitam video vaziuoja Bazilijonu g. Kodel Zuokas netvarke jos tiek metu.. nesvarbu, svarbu kad nesutvarke Simasius. Bet tiesa pasakius sito as irgi nesuprantu, centrine gatve, kuriai nereikia naujos dangos, tiesiog paimti ir perkloti jau esamas trinkeles islyginus pagrinda jau tiek metu stovi absoliuciai baisiam stovy. Rasiau apie ja cia, facebuko grupese... kodel jos nesutvarko, kodel jos vistiek net nesiruosia(!!) tvarkyt, as niekaip nesuprantu.
                            Traku gatve... visiskai tas pats.
                            Paskutinis taisė keleivis13; 2019.03.05, 12:38.

                            Comment


                              Parašė Creatium Rodyti pranešimą

                              Prioritetų klausimas. Ar visas investicijas reikia nukreipti tik į centrą, ar gal reikia nutiesti šaligatvius ir ten, kur jų anksčiau visai nebuvo? Žygimantų gatvę, pvz., žada tvarkyt tik šiemet.
                              Mačiau, gana kuriozišką situaciją , gaila tik mano videoregistratorius nepagavo, būčiau įdėjės video čia ir į tvarkaumiesta. Mačiau kaip Šimašius eidamas Žygimantų gatve kliuvinėjo už suardyto šaligatvio plytelių.
                              Человека, облеченного властью и использующего эту власть в угоду собственных называют самодуром.

                              Comment


                                Parašė AudriusV Rodyti pranešimą

                                Mačiau, gana kuriozišką situaciją , gaila tik mano videoregistratorius nepagavo, būčiau įdėjės video čia ir į tvarkaumiesta. Mačiau kaip Šimašius eidamas Žygimantų gatve kliuvinėjo už suardyto šaligatvio plytelių.
                                Mane čia gal muš, bet IMO tai biški parodo jo objektyvumą. Mieste yra panašios kokybės žymiai labiau naudojamų šaligatvių arba vėl gi, vietų kur jų nėra visai. Galėjo jis jau prieš 4 metus liept sutvarkyt jam tą šaligatvį. Bet čia, aišku, labai far fetched toks mano komentaras.
                                Paskutinis taisė Creatium; 2019.03.05, 13:36.

                                Comment


                                  Parašė AudriusV Rodyti pranešimą

                                  Mačiau, gana kuriozišką situaciją , gaila tik mano videoregistratorius nepagavo, būčiau įdėjės video čia ir į tvarkaumiesta. Mačiau kaip Šimašius eidamas Žygimantų gatve kliuvinėjo už suardyto šaligatvio plytelių.
                                  Buvo minčių nufilmuot visą tą Žygimantų gatvės šaligatvį.Ten tikrąja to žodžio prasme galima koją išsisukt.Plytelės suskilusios per pusę ar į daugiau dalių net ten kur jos paklotos naujos Vienoj pusėj dar atrodo dalį jų pakeis nes namus tvarko ir naujus stato. Kitoj pusėj geriausiu atveju pakeis, kai Neries krantinę tvarkys. Greičiausiai ir pasiteisinimas toks būtų, kad laukė krantinės tvarkymo darbų.
                                  Paskutinis taisė mag; 2019.03.05, 13:24.

                                  Comment


                                    Parašė Eidvis Rodyti pranešimą

                                    Manau ne man, o tau reikėtų pasidomėti iš ko susideda kaina už šildymą ir kas ją nustato, kaip ir reikėtų pasidomėti kas visgi išnuomojo Vilniaus šilumos tinklus Rubikonui - Zuokas ar tuometinė vyriausybė.

                                    Bet galiu priminti.
                                    2002 m. tuometinis Vilniaus meras Zuokas susitaria su Rubikonais, pasirašo sutartį ir perleidžia Vilniaus šilumos tinklus.
                                    Šilumos kaina yra nustatoma pagal sutartį ir įstatymus, teoriškai lyg ir kainų ir energetikos komisijas tas kainas nustatinėja, bet realybėje jos yra nustatomos paprasta formule: gamybos kaštai + pelnas (ten kažkas 5-10%). Taigi teoriškai Rubikonas lyg ir negalėjo nustatinėti kainų, bet praktiškai tai buvo kiek kita istorija. Norint padidinti pelną - reikėjo padidinti gamybos kaštus. Norint padidinti gamybos kaštus - reikėjo, kad 'Vilniaus energija' didelę dalį paslaugų pirktų iš Rubikono dudkterinių kompanijų už nesveikai didelę kainą. Taigi pelnas buvo padidintas dviem būdais - susiurbiant jį per dukterines kompanijas ir padidinant šilumos gamybos kainą, o tuo pačiu ir gaunamą pelną.
                                    Pirmas žingsnis buvo žengtas vyriausybės, ji pasirašė su Prancūzija bendradarbiavimo sutartį modernizuoti šilumos ūkį. Vilnius ne vienintelis buvo, kuris išnuomojo, ar kiti merai irgi vagys, ar tik Zuokas?
                                    Įmonės negali kiek nori didinti savo sąnaudų, viskas yra tikrinama, turi būti pagrįsta, lyginama su kitomis įmonės ir visos sąnaudos nėra automatiškai įtraukiamos, taip, kad akivaizdžiai nežinote, kaip ta kaina nustatoma ir vėl iš lempos fantazuojate kaip su ta neva didžiausia Vilniaus kaina, kuri pasirodo nebuvo didžiausia, o vidutinė. Beto, kodėl pamiršote, kokias investicijas darė VE, ko nedarė kiti miestai, ar čia irgi Zuoko afera? Kodėl dabar ne miestas teisiasi dėl prarastų šimtų milijonų, o pati įmonė? Kai Šimašius nori leisti statyti stadioną Rubikonui be jokio architektūrinio konkurso ir praktiškai apskritai be jokių konkurentų, tada viskas ok. O, kai Zuokas su konkursu išnuomojo pagal vyriasybės programą, kaip ir nemažai kitų savivaldybių, šilumos tinklus, kurių veikla yra reguliuojama, tada jau didžiausias vagis. Labai šališka nuomonė sakyčiau.
                                    Su AirLituanica tas pats, kai meras nori gerinti susisiekimą oru yra didžiausias vagis, o kai kitas meras pasirašo sutartį be konkurso su oro vežėju dėl vieno maršruto, viskas ok.
                                    Paskutinis taisė Lettered; 2019.03.05, 14:11.
                                    Flickr

                                    Comment


                                      Parašė mag Rodyti pranešimą
                                      Buvo minčių nufilmuot visą tą Žygimantų gatvės šaligatvį.Ten tikrąja to žodžio prasme galima koją išsisukt.Plytelės suskilusios per pusę ar į daugiau dalių net ten kur jos paklotos naujos Vienoj pusėj dar atrodo dalį jų pakeis nes namus tvarko ir naujus stato. Kitoj pusėj geriausiu atveju pakeis, kai Neries krantinę tvarkys. Greičiausiai ir pasiteisinimas toks būtų, kad laukė krantinės tvarkymo darbų.
                                      visame mieste mazdaug taip ir yra: nieko nedarom, nes:
                                      a) cia salia statybos, laukiam kol baigs
                                      b) yra ruosiamas teritorijos tvarkymo projektas, jau kitais metais viskas bus pakeista
                                      c) cia reikia viska is esmes perdaryt, todel reikia duoti nurodymus kad kitamet pradetu galvoti projekta
                                      d) nera saligatvio - nera problemos
                                      e) rusai puola, nera prasmes investuot, raketa atskris vistiek viska sugriaus

                                      Comment


                                        Kad ir finansai padidėję, jie nebegaliniai. Tvarkomas gatves reikia prioritetizuoti. Yra numatyti tam kriterijai, tad logiška, kad ne visos gatvės bus sutvarkomos vienu metu ir kai kurioms teks laukti.

                                        https://vilnius.lt/lt/savivaldybe/da...u_asfaltavimas

                                        Aišku, galima išmesti visą sprendimų priėmimo sistemą velniop, nes geriau viską žinos SELas arba kaimynas, pas kurį Zuokas miegos kitą naktį.

                                        Comment


                                          Parašė Lettered Rodyti pranešimą

                                          Pirmas žingsnis buvo žengtas vyriausybės, ji pasirašė su Prancūzija bendradarbiavimo sutartį modernizuoti šilumos ūkį. Vilnius ne vienintelis buvo, kuris išnuomojo, ar kiti merai irgi vagys, ar tik Zuokas?
                                          Įmonės negali kiek nori didinti savo sąnaudų, viskas yra tikrinama, turi būti pagrįsta, lyginama su kitomis įmonės ir visos sąnaudos nėra automatiškai įtraukiamos, taip, kad akivaizdžiai nežinote, kaip ta kaina nustatoma ir vėl iš lempos fantazuojate kaip su ta neva didžiausia Vilniaus kaina, kuri pasirodo nebuvo didžiausia, o vidutinė. Beto, kodėl pamiršote, kokias investicijas darė VE, ko nedarė kiti miestai, ar čia irgi Zuoko afera? Kodėl dabar ne miestas teisiasi dėl prarastų šimtų milijonų, o pati įmonė? Kai Šimašius nori leisti statyti stadioną Rubikonui be jokio architektūrinio konkurso ir praktiškai apskritai be jokių konkurentų, tada viskas ok. O, kai Zuokas su konkursu išnuomojo pagal vyriasybės programą, kaip ir nemažai kitų savivaldybių, šilumos tinklus, kurių veikla yra reguliuojama, tada jau didžiausias vagis.
                                          Su AirLituanica tas pats, kai meras nori gerinti susisiekimą oru yra didžiausias vagis, o kai kitas meras pasirašo sutartį be konkurso su oro vežėju dėl vieno maršruto, viskas ok.
                                          Įdomu, policija jau girdėjo apie gatvėse sparčiai plintantį narkotiką "Zuokas"? Žmonės tripina ilgai ir sunkiai pavartojus.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X