Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Blogai ir blogeriai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

  • Eisinas
    replied
    Parašė Lettered Rodyti pranešimą
    Ar tikrai užtenka? Kažin, ar Lietuvoje yra toks restoranas, kuriam lankytojų yra per daug ir juos riboja. Kai apie restoraną atsiranda straipsnis delfi tarp pagrindinių naujienų, tai automatiškai reiškia, kad pusę Lietuvos apie tai sužino, žodžiu geriausia reklama, kokia tik gali būti. Manau dabar ir pobuvių, ir šermenų tikrai padaugės.
    Pobūvius ten kaip rengė taip rengs vietiniai gyventojai, o šermenų geriau būtų, kad nepadaugėtų.

    Komentuoti:


  • Lettered
    replied
    Parašė Eisinas Rodyti pranešimą
    Apyvarta nepasikeitė, nes Šiluvai ir taip užtenka lankytojų. Kita vertus, vienas kitas susigundęs važiuoti į "Šiluvos Karūną" po Užkalnio straipsnio, apyvartos nepadidins, nes tokios įstaigos gyvena iš pobūvių. Ypač geras uždarbis - šermenys. Ateina 50 - 100 žmonių, pasėdi valandą ar dvi, viskas darbas baigtas.
    Ar tikrai užtenka? Kažin, ar Lietuvoje yra toks restoranas, kuriam lankytojų yra per daug ir juos riboja. Kai apie restoraną atsiranda straipsnis delfi tarp pagrindinių naujienų, tai automatiškai reiškia, kad pusę Lietuvos apie tai sužino, žodžiu geriausia reklama, kokia tik gali būti. Manau dabar ir pobuvių, ir šermenų tikrai padaugės.

    Komentuoti:


  • Eisinas
    replied
    Parašė John Rodyti pranešimą
    Būtų įdomu palyginti to restorano apyvartą prieš ir po.
    Apyvarta nepasikeitė, nes Šiluvai ir taip užtenka lankytojų. Kita vertus, vienas kitas susigundęs važiuoti į "Šiluvos Karūną" po Užkalnio straipsnio, apyvartos nepadidins, nes tokios įstaigos gyvena iš pobūvių. Ypač geras uždarbis - šermenys. Ateina 50 - 100 žmonių, pasėdi valandą ar dvi, viskas darbas baigtas.

    Komentuoti:


  • e2ards
    replied
    Parašė Lettered Rodyti pranešimą
    Geriausia pagal ką? Išvaizdą? Užkalnis bet jau atrodo kaip mėgstantis pavalgyti žmogus, todėl ir jo rašiniai šia tema atrodo patikimiau nei vien tik glamūrinės instagram nuotraukos.
    Visi atsalymai švedų režisierių dokumentiniame filme „Foodies“ („Valgytojai“) .

    Komentuoti:


  • Lettered
    replied
    Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
    Apie restoranus ir kebabines Užkalnis rašo kaip išmano - tai tiesiog subjektyvūs pastebėjimai nevaizduojant kažkokio kvalifikuoto eksperto. Tegu tik atsiranda geresnių kaip Užkalnis ir jis taps niekam neįdomus arba turės pakelti kartelę.
    Tame ir esmė, kad daugiau rašančių apie maistą nėra (nebent ten tik visokių virtuvių šefai, kurie tik patys sau įdomūs).
    Pvz. važiuojant į Nidą labai praverčia šitokie straipsniai, praktiškai visos maitinimo įstaigos aprašytos, nuo valgyklų ir brangiausių restoranų, labai patogu išsirinkti, kur nori pavalgyti pagal kainą, virtuvę, aplinką ir pan. Ir net nesvarbu, ar Užkalnis teigiamai įvertino, ar ne, svarbu aš turiu informaciją ir pats pasirinksiu, ar tie Užkalnio minusai iš tikrųjų man minusai, o gal kaip tik pliusai.

    http://laukineszasys.1000receptu.lt/...ntiems-nidoje/

    Komentuoti:


  • udrius
    replied
    ai, baikit vaikai. Ar valgėte kada kepsnį su neužmirštuolės žiedlapiais O saldainių iš eglės spyglių? O agurkų šerbeto? Nepykite, bet tobulėjimui kelių daug, bet jei remsimės gyvenimo šiukšlėmis, taip ir toliau gyvensime tarp šiukšlių.

    Komentuoti:


  • Lettered
    replied
    Parašė e2ards Rodyti pranešimą
    Jei apie maisto blogerius kalbant, tai ko gero garsiausia maisto kritikė iš Lietuvos yra Aistė iš http://www.luxeat.com/
    Tiesa po kebabines ji nevaikšto. O pavalgyt ir į kitą pasaulio galą suskraido.
    Geriausia pagal ką? Išvaizdą? Užkalnis bet jau atrodo kaip mėgstantis pavalgyti žmogus, todėl ir jo rašiniai šia tema atrodo patikimiau nei vien tik glamūrinės instagram nuotraukos.

    Komentuoti:


  • e2ards
    replied
    Jei apie maisto blogerius kalbant, tai ko gero garsiausia maisto kritikė iš Lietuvos yra Aistė iš http://www.luxeat.com/
    Tiesa po kebabines ji nevaikšto. O pavalgyt ir į kitą pasaulio galą suskraido.

    Komentuoti:


  • Garbanius
    replied
    Parašė udrius Rodyti pranešimą
    aš tik bijau, kad lietuviai pripratę prie čiliakų skonių nesupras gero restorano reikalo.
    Supranta ir dabar, nebijok Nereikia nei Užkalnių

    Komentuoti:


  • udrius
    replied
    aš tik bijau, kad lietuviai pripratę prie čiliakų skonių nesupras gero restorano reikalo.

    Komentuoti:


  • senasnamas
    replied
    Apie restoranus ir kebabines Užkalnis rašo kaip išmano - tai tiesiog subjektyvūs pastebėjimai nevaizduojant kažkokio kvalifikuoto eksperto. Tegu tik atsiranda geresnių kaip Užkalnis ir jis taps niekam neįdomus arba turės pakelti kartelę.

    Komentuoti:


  • udrius
    replied
    Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
    Čia reikėtų turėti galvoje, kad Lietuvoje konkurentų toje srityje jis neturi. O paklausa yra. Žmonės galbūt skaitytų bet kurio žinomesnio žmogaus įspūdžius apie restoraną, renginį, kelionę ir pan. Kai nėra konkurencijos, tai ir reikalavimai nedideli: sužinai restorano pavadinimą, kai kurių patiekalų pavadinimus, kainas, ar Užkalnis pasisotino ir gana .
    klausimas visada yra toks - ar mes žiūrime į vietines šiukšles ir toliau esame šiukšlėmis ar vis tik sakome - oi blyn galima ir geriau , ir lipame iš šiukšlių duobės

    Komentuoti:


  • senasnamas
    replied
    Užkalnis nėra joks maisto ekspertas, jo straipsnių nėra nei Michelin maisto ekspertų žurnaluose, nei Conde Naste žurnaluose.
    Čia reikėtų turėti galvoje, kad Lietuvoje konkurentų toje srityje jis neturi. O paklausa yra. Žmonės galbūt skaitytų bet kurio žinomesnio žmogaus įspūdžius apie restoraną, renginį, kelionę ir pan. Kai nėra konkurencijos, tai ir reikalavimai nedideli: sužinai restorano pavadinimą, kai kurių patiekalų pavadinimus, kainas, ar Užkalnis pasisotino ir gana .

    Komentuoti:


  • udrius
    replied
    Parašė John Rodyti pranešimą
    Čia maždaug tas pats, kas pasakyti "man būtų gėda atsirasti Fortune 500". Žodžiu gali būti ramus, nes nei Fortune 500, nei Užkalnio bloge tokie tikrai neatsiranda.
    nesinori grįžti prie tų pačių pasisakymų, bet matau John labai trumpa atmintis. Dar kartą priverstas pasikartoti:

    Užkalnis nėra joks maisto ekspertas, jo straipsnių nėra nei Michelin maisto ekspertų žurnaluose, nei Conde Naste žurnaluose. Todėl remtis jo išvedžiojimais - kvaila.

    jei tai būtų toks vertinimas, kaip Estijoje, kai kiekvieną restoraną ar kavinę vertina 12 tarptautinių ekspertų, taip būtų super. O dabar - gaila, gėda ir baisu pakliūti į visiško abelio sąrašą.
    Paskutinis taisė udrius; 2015.07.12, 20:14.

    Komentuoti:


  • John
    replied
    Parašė udrius Rodyti pranešimą
    man būtų gėda atsirasti užkalnio bloge.
    Čia maždaug tas pats, kas pasakyti "man būtų gėda atsirasti Fortune 500". Žodžiu gali būti ramus, nes nei Fortune 500, nei Užkalnio bloge tokie tikrai neatsiranda.

    Komentuoti:


  • udrius
    replied
    man būtų gėda atsirasti užkalnio bloge.

    Komentuoti:


  • John
    replied
    Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
    Šiuo metu Užkalnis yra ne kažkoks "blogeris", o lengvai virškinamas masinės žiniasklaidos produktas. Aišku, jis uždirba, bet siekdamas įtikti darbdaviui ir išlaikydamas tokį produktyvumą išbarstys visą savo išskirtinumą. Neįmanoma išlikti įdomiam vos ne kas dieną štampuojant naujus straipsnius tom pačiom temom.
    A. Užkalnis važiavo 400 km, kad pavalgytų
    http://www.delfi.lt/verslas/verslas/....d?id=68430026
    Būtų įdomu palyginti to restorano apyvartą prieš ir po.

    Komentuoti:


  • senasnamas
    replied
    Šiuo metu Užkalnis yra ne kažkoks "blogeris", o lengvai virškinamas masinės žiniasklaidos produktas. Aišku, jis uždirba, bet siekdamas įtikti darbdaviui ir išlaikydamas tokį produktyvumą išbarstys visą savo išskirtinumą. Neįmanoma išlikti įdomiam vos ne kas dieną štampuojant naujus straipsnius tom pačiom temom.
    A. Užkalnis važiavo 400 km, kad pavalgytų
    http://www.delfi.lt/verslas/verslas/....d?id=68430026

    Komentuoti:


  • digital
    replied
    1. Taip ir žinojau, kad bus ad hominem.
    2. Nėra dievas.

    Komentuoti:


  • udrius
    replied
    Na jei jau jums komunistinės partinės ekonomikos mokyklos absolventė yra dievas, tai jau blyn atleiskite...

    Komentuoti:

Working...
X