Ar tikrai užtenka? Kažin, ar Lietuvoje yra toks restoranas, kuriam lankytojų yra per daug ir juos riboja. Kai apie restoraną atsiranda straipsnis delfi tarp pagrindinių naujienų, tai automatiškai reiškia, kad pusę Lietuvos apie tai sužino, žodžiu geriausia reklama, kokia tik gali būti. Manau dabar ir pobuvių, ir šermenų tikrai padaugės.
Pobūvius ten kaip rengė taip rengs vietiniai gyventojai, o šermenų geriau būtų, kad nepadaugėtų.
Apyvarta nepasikeitė, nes Šiluvai ir taip užtenka lankytojų. Kita vertus, vienas kitas susigundęs važiuoti į "Šiluvos Karūną" po Užkalnio straipsnio, apyvartos nepadidins, nes tokios įstaigos gyvena iš pobūvių. Ypač geras uždarbis - šermenys. Ateina 50 - 100 žmonių, pasėdi valandą ar dvi, viskas darbas baigtas.
Ar tikrai užtenka? Kažin, ar Lietuvoje yra toks restoranas, kuriam lankytojų yra per daug ir juos riboja. Kai apie restoraną atsiranda straipsnis delfi tarp pagrindinių naujienų, tai automatiškai reiškia, kad pusę Lietuvos apie tai sužino, žodžiu geriausia reklama, kokia tik gali būti. Manau dabar ir pobuvių, ir šermenų tikrai padaugės.
Būtų įdomu palyginti to restorano apyvartą prieš ir po.
Apyvarta nepasikeitė, nes Šiluvai ir taip užtenka lankytojų. Kita vertus, vienas kitas susigundęs važiuoti į "Šiluvos Karūną" po Užkalnio straipsnio, apyvartos nepadidins, nes tokios įstaigos gyvena iš pobūvių. Ypač geras uždarbis - šermenys. Ateina 50 - 100 žmonių, pasėdi valandą ar dvi, viskas darbas baigtas.
Geriausia pagal ką? Išvaizdą? Užkalnis bet jau atrodo kaip mėgstantis pavalgyti žmogus, todėl ir jo rašiniai šia tema atrodo patikimiau nei vien tik glamūrinės instagram nuotraukos.
Visi atsalymai švedų režisierių dokumentiniame filme „Foodies“ („Valgytojai“) .
Apie restoranus ir kebabines Užkalnis rašo kaip išmano - tai tiesiog subjektyvūs pastebėjimai nevaizduojant kažkokio kvalifikuoto eksperto. Tegu tik atsiranda geresnių kaip Užkalnis ir jis taps niekam neįdomus arba turės pakelti kartelę.
Tame ir esmė, kad daugiau rašančių apie maistą nėra (nebent ten tik visokių virtuvių šefai, kurie tik patys sau įdomūs).
Pvz. važiuojant į Nidą labai praverčia šitokie straipsniai, praktiškai visos maitinimo įstaigos aprašytos, nuo valgyklų ir brangiausių restoranų, labai patogu išsirinkti, kur nori pavalgyti pagal kainą, virtuvę, aplinką ir pan. Ir net nesvarbu, ar Užkalnis teigiamai įvertino, ar ne, svarbu aš turiu informaciją ir pats pasirinksiu, ar tie Užkalnio minusai iš tikrųjų man minusai, o gal kaip tik pliusai.
ai, baikit vaikai. Ar valgėte kada kepsnį su neužmirštuolės žiedlapiais O saldainių iš eglės spyglių? O agurkų šerbeto? Nepykite, bet tobulėjimui kelių daug, bet jei remsimės gyvenimo šiukšlėmis, taip ir toliau gyvensime tarp šiukšlių.
Jei apie maisto blogerius kalbant, tai ko gero garsiausia maisto kritikė iš Lietuvos yra Aistė iš http://www.luxeat.com/
Tiesa po kebabines ji nevaikšto. O pavalgyt ir į kitą pasaulio galą suskraido.
Geriausia pagal ką? Išvaizdą? Užkalnis bet jau atrodo kaip mėgstantis pavalgyti žmogus, todėl ir jo rašiniai šia tema atrodo patikimiau nei vien tik glamūrinės instagram nuotraukos.
Jei apie maisto blogerius kalbant, tai ko gero garsiausia maisto kritikė iš Lietuvos yra Aistė iš http://www.luxeat.com/
Tiesa po kebabines ji nevaikšto. O pavalgyt ir į kitą pasaulio galą suskraido.
Apie restoranus ir kebabines Užkalnis rašo kaip išmano - tai tiesiog subjektyvūs pastebėjimai nevaizduojant kažkokio kvalifikuoto eksperto. Tegu tik atsiranda geresnių kaip Užkalnis ir jis taps niekam neįdomus arba turės pakelti kartelę.
Čia reikėtų turėti galvoje, kad Lietuvoje konkurentų toje srityje jis neturi. O paklausa yra. Žmonės galbūt skaitytų bet kurio žinomesnio žmogaus įspūdžius apie restoraną, renginį, kelionę ir pan. Kai nėra konkurencijos, tai ir reikalavimai nedideli: sužinai restorano pavadinimą, kai kurių patiekalų pavadinimus, kainas, ar Užkalnis pasisotino ir gana .
klausimas visada yra toks - ar mes žiūrime į vietines šiukšles ir toliau esame šiukšlėmis ar vis tik sakome - oi blyn galima ir geriau , ir lipame iš šiukšlių duobės
Užkalnis nėra joks maisto ekspertas, jo straipsnių nėra nei Michelin maisto ekspertų žurnaluose, nei Conde Naste žurnaluose.
Čia reikėtų turėti galvoje, kad Lietuvoje konkurentų toje srityje jis neturi. O paklausa yra. Žmonės galbūt skaitytų bet kurio žinomesnio žmogaus įspūdžius apie restoraną, renginį, kelionę ir pan. Kai nėra konkurencijos, tai ir reikalavimai nedideli: sužinai restorano pavadinimą, kai kurių patiekalų pavadinimus, kainas, ar Užkalnis pasisotino ir gana .
Čia maždaug tas pats, kas pasakyti "man būtų gėda atsirasti Fortune 500". Žodžiu gali būti ramus, nes nei Fortune 500, nei Užkalnio bloge tokie tikrai neatsiranda.
nesinori grįžti prie tų pačių pasisakymų, bet matau John labai trumpa atmintis. Dar kartą priverstas pasikartoti:
Užkalnis nėra joks maisto ekspertas, jo straipsnių nėra nei Michelin maisto ekspertų žurnaluose, nei Conde Naste žurnaluose. Todėl remtis jo išvedžiojimais - kvaila.
jei tai būtų toks vertinimas, kaip Estijoje, kai kiekvieną restoraną ar kavinę vertina 12 tarptautinių ekspertų, taip būtų super. O dabar - gaila, gėda ir baisu pakliūti į visiško abelio sąrašą.
Čia maždaug tas pats, kas pasakyti "man būtų gėda atsirasti Fortune 500". Žodžiu gali būti ramus, nes nei Fortune 500, nei Užkalnio bloge tokie tikrai neatsiranda.
Šiuo metu Užkalnis yra ne kažkoks "blogeris", o lengvai virškinamas masinės žiniasklaidos produktas. Aišku, jis uždirba, bet siekdamas įtikti darbdaviui ir išlaikydamas tokį produktyvumą išbarstys visą savo išskirtinumą. Neįmanoma išlikti įdomiam vos ne kas dieną štampuojant naujus straipsnius tom pačiom temom. A. Užkalnis važiavo 400 km, kad pavalgytų http://www.delfi.lt/verslas/verslas/....d?id=68430026
Būtų įdomu palyginti to restorano apyvartą prieš ir po.
Šiuo metu Užkalnis yra ne kažkoks "blogeris", o lengvai virškinamas masinės žiniasklaidos produktas. Aišku, jis uždirba, bet siekdamas įtikti darbdaviui ir išlaikydamas tokį produktyvumą išbarstys visą savo išskirtinumą. Neįmanoma išlikti įdomiam vos ne kas dieną štampuojant naujus straipsnius tom pačiom temom. A. Užkalnis važiavo 400 km, kad pavalgytų http://www.delfi.lt/verslas/verslas/....d?id=68430026
Komentuoti: