Parašė Stadionas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Izraelio ir kaimyninių šalių santykiai
Collapse
X
-
Na čia to atveju jei Lietuva būtų nepriklausoma ir važiuotu į kokį Gardiną žmonių žudyt.Parašė ifl Rodyti pranešimą
Taip, kaip lietuviai kentė Stalino represijas, nes irgi palaikė...
Comment
-
O pats pizdint lauk i pazadetaja zeme negalvojai? Rastum desiniuju nevisprociu prieteliu kaip SmotriciusParašė Ignalina Rodyti pranešimąNešerkit šito komuniaginio trolio. Gaila, kad kaliningrado traukiniai nebestoja Vilniuje, būtų puiki proga jam susikraut lagaminus ir pyzdint į rytus.
Comment
-
Lietuva buvo okupuota lygiai taip kaip dabar Palestina yra okupuota.Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
Na čia to atveju jei Lietuva būtų nepriklausoma ir važiuotu į kokį Gardiną žmonių žudyt.
Comment
-
Seinai, Lyda ir Tolminkiemis ir dabar okupuoti.Parašė ifl Rodyti pranešimą
Lietuva buvo okupuota lygiai taip kaip dabar Palestina yra okupuota.
- 2 patinka
Comment
-
Kiek ten tų okupuotų lietuvių %? 10?Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
Seinai, Lyda ir Tolminkiemis ir dabar okupuoti.
Comment
-
o jus čia kalbat, kad žydai okupavę Gazą ar kad žydai okupavė Izraelį?Parašė ifl Rodyti pranešimą
Kiek ten tų okupuotų lietuvių %? 10?
Comment
-
Žydai okupavę teritorijas, kurios legaliai priklauso Palestinai, t.y. teritorijas, kuriose okupacijos metu nebuvo žydų.Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
o jus čia kalbat, kad žydai okupavę Gazą ar kad žydai okupavė Izraelį?
Va, nes jau tingiu kartotis, kas milijoną kartų čia minėta: Israeli-occupied territories - Wikipedia
Comment
-
čia nausėdijos?Parašė ifl Rodyti pranešimą
Žydai okupavę teritorijas, kurios legaliai priklauso Palestinai, t.y. teritorijas, kuriose okupacijos metu nebuvo žydų.
Comment
-
Occupied Palestinian Territory (OPT) | ECFRParašė Stadionas Rodyti pranešimą
čia nausėdijos?
The OPT consists of the West Bank (including East Jerusalem) and Gaza. Some 4.5 million Palestinians live in the OPT (2.7 million in the West Bank and 1.8 million in Gaza). The fulfilment of a two-state solution to the Israeli-Palestinian conflict would see the creation of a sovereign and unified Palestinian state on this area, with East Jerusalem as its capital, based on the pre-June 1967 lines (the borders that existed prior to Israel's occupation of the West Bank and Gaza in June 1967).
Comment
-
Čia šiaip fanatikų sionistų oficiali Izraelio vizija nuo upės iki jūros, ką mano įdėtas žemėlapis rodo. Two-state solution jie niekada nesutiks.Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
- 1 patinka
Comment
-
Šiaip tai čia aš užvakar Druskininkuose šeriau antytes mesdamas joms būlkos gabalą. Hmmm, nežinojau, kad kažkokie komunistai paslapčia nufotografavo.Parašė ifl Rodyti pranešimą
- 2 patinka
Comment
-
Užtenka pasižiūrėti į forumo vietinių komunistinių kūrvų alahakbarinių teroristų prilyginimą partizanams. Tiek viena, tiek kita jiems yra visiškai normalu ir pateisinama.Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimąKai hamas beždžionės gatvėse tampė sudarkytą moters lavoną savo pickupe man kažkaip priminė komunistines žiurkes kurie gatvės aikštėse palikdavo nukankintų partizanų kūnus.
- 1 patinka
Comment
-
O partizanų sušaudytų civilių nepriminė?Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimąKai hamas beždžionės gatvėse tampė sudarkytą moters lavoną savo pickupe man kažkaip priminė komunistines žiurkes kurie gatvės aikštėse palikdavo nukankintų partizanų kūnus.
Comment
-
Forumo moderatoriai dirba savo darbąParašė Ignalina Rodyti pranešimą
Užtenka pasižiūrėti į forumo vietinių komunistinių kūrvų alahakbarinių teroristų prilyginimą partizanams. Tiek viena, tiek kita jiems yra visiškai normalu ir pateisinama.
- 1 patinka
Comment
šiaip Hams yra kažkas panašaus jei Vilniuje būtų užsilikus AK palaikoma kokios Rusijos, tai man tikrai negalia jų.
Comment