Parašė senasnamas
Rodyti pranešimą

. Kuo čia dėtas tas R. Paulauskas. Šimonytės gerbėjai neriasi iš kailio mėgindami Nausėdą "sukergti" su bet kokiu kontraversišku personažu, tik nėra lengva tai padaryti. Panašiai kaip Radžvilo judėjimas kergiamas su Pakso judėjimu EP rinkimuose. Tai yra desperacija
. Kodėl Šimonytės nesukergus su valstiečiais. Juk Pranckietis pareiškė, kad už ją balsuos
.
. Kuo čia dėtas tas R. Paulauskas. Šimonytės gerbėjai neriasi iš kailio mėgindami Nausėdą "sukergti" su bet kokiu kontraversišku personažu, tik nėra lengva tai padaryti. Panašiai kaip Radžvilo judėjimas kergiamas su Pakso judėjimu EP rinkimuose. Tai yra desperacija
. Kodėl Šimonytės nesukergus su valstiečiais. Juk Pranckietis pareiškė, kad už ją balsuos
.
Na aš tai nedesperatiškas. Nesu šiaip kažkoks Šimonytės fanas. Man ir Nausėda tinka. O va žmonės, kurie yra stipriai antišimonytiški, tai įdomu kodėl.
. Pseudoanalitikai prieš rinkimus įtikinėjo, kad Lietuvos prezidento rinkimuose kremlius turės savo kandidatą. Dabar galvoju, kuris iš tų dviejų yra kremliaus, nes juk negali būti, kad Rusija Lietuvoje taip paprastai pralaimėtų, kai laimėjo Amerikoje
. Spėčiau, kad tas, kuris (konspiracijos sumetimais) Rusijos atžvilgiu pasisako griežčiausiai.
Na aš tai nedesperatiškas. Nesu šiaip kažkoks Šimonytės fanas. Man ir Nausėda tinka. O va žmonės, kurie yra stipriai antišimonytiški, tai įdomu kodėl. 
Aš žinau, kad tamsta, kaip didelis Estijos fanas, norėtų gyventi nuobodžiai (anie didžiavosi, kad yra nuobodi šalis http://www.bernardinai.lt/straipsnis...nuobodeja/5414), bet net ir jie dabar prisirinko kažko (radikalesnės dešinės) į parlamentą, kad tik kiek įdomiau būtų
Comment